- Poruka
- 121.980
E hbt zapucam na fotkanje hrane a kuvar mi udari prc, sve polu gotovo ili lazno skuvano
zamotao jaja u kiseli kupus da glume sarme
zamotao jaja u kiseli kupus da glume sarme

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Па да, и после њима све сарме исте, а моје једна величине фризбија, друга пинг понг лоптицеE hbt zapucam na fotkanje hrane a kuvar mi udari prc, sve polu gotovo ili lazno skuvano
zamotao jaja u kiseli kupus da glume sarme![]()

E hbt zapucam na fotkanje hrane a kuvar mi udari prc, sve polu gotovo ili lazno skuvano
zamotao jaja u kiseli kupus da glume sarme![]()
E pa deco moja moji sitni janjci, od danas sam i zvanično penzionerka, zahtev je podnet.
Da se popije u to ime i da ste živi i zdravi, dočekah i to, sad laganica do rešenja bože zdravlja.
Pogledajte prilog 1464667

Čestitam, želim ti da je dugo, dugo koristiš u što boljem zdravlju!E pa deco moja moji sitni janjci, od danas sam i zvanično penzionerka, zahtev je podnet.
Da se popije u to ime i da ste živi i zdravi, dočekah i to, sad laganica do rešenja bože zdravlja.

Nemoj ziv ti jakad ti budes fotkala AVetinju za bilbord
![]()
E da i ja dobih taj mail, ali ne znam sta ce mi to.U čemu je caka sa onim MTS što kao poklanjaju pri paid karticu sa mesec dana svega neograničenog ? Kao za lojalne članove...ima li nekih sitnih slova da ne idem džabe da je podižem u poslovnicu ?
A koji ce vam to andrakU čemu je caka sa onim MTS što kao poklanjaju pri paid karticu sa mesec dana svega neograničenog ? Kao za lojalne članove...ima li nekih sitnih slova da ne idem džabe da je podižem u poslovnicu ?

Hvala, neka i ti svoju dočekaš i zinat dušmanima bar 125 godina trošiš.Čestitam, želim ti da je dugo, dugo koristiš u što boljem zdravlju!![]()
Do marta valjda, onda ćemo da pijemo, naglasak na pijemo znam kolko jedeš.

meni svejednoonda ćemo da pijemo, naglasak na pijemo znam kolko jedeš

Provalila me dusmankaHvala, neka i ti svoju dočekaš i zinat dušmanima bar 125 godina trošiš.
Do marta valjda, onda ćemo da pijemo, naglasak na pijemo znam kolko jedeš.![]()
![]()

Mozda je postala chaleШерифовићка постала мајка. Наслов каже дете родила сурогат мајка. Изгледа да Марија нема алат за рађање, али постала је мајка. Нисам отварала вест да видим која ће њена девојка бити срећни тата. Исто без алата.
Не морам ни ја баш све да знам.

Па наслов каже постала мајка, шта знам.Mozda je postala chale![]()
Метло, стварно мораш да мењаш посао, тај темпо је превише.Pre 9 ne mogu da izadjem iz studija jer nam kampuje klijent ovde
A od jutros sam u akciji
Slogiracu koliko me boli glava, zuta sam u licu![]()
Radiš sutra?Pre 9 ne mogu da izadjem iz studija jer nam kampuje klijent ovde
A od jutros sam u akciji
Slogiracu koliko me boli glava, zuta sam u licu![]()
cestitam i neka je sa srecomE pa deco moja moji sitni janjci, od danas sam i zvanično penzionerka, zahtev je podnet.