- Poruka
- 121.201
Odvrnula sam muziku cistim kucu igrajuci
Ovako
Ovako

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koja je svrha plastičnog branika nikad neću razumeti. Oni metalni se ulube, klepiš čekićem i vrati se na mesto.Meni se jednom u životu desilo da me je lik sa kombijem zakačio i ostavio broj telefona. Platio mi popravku 100€.
Ovaj neko je samo otišao, zadnji branik sa desne strane piukao na nekoliko mesta, ostala njuegova bela boja po braniku.
Jbg, ili ću da nađem crni polovan, ili ovaj ide kod limatra (plastičara) da to zakrpi, pa farbanje.
Najgore je što većina baših akva parkova ima betončinu i ne smeš ništa od pića i hrane da uneseš. Lopovdka banda.Možda u Bg.
Svakako najbolje je kad se ne radi , ala su me izdrblali sa smenema , ne mogu ni mirno da spavam , budim se ne znam koji je dan
Plastični trpi određene udarce, ispravi se sam. Osim kad se neki pro idiot zaleti u tebe. Bolji su plastični, ali oni su spolja od plastike, unutra su ojačanja.Koja je svrha plastičnog branika nikad neću razumeti. Oni metalni se ulube, klepiš čekićem i vrati se na mesto.
Ne idem u akvaparkove. I neću.Najgore je što većina baših akva parkova ima betončinu i ne smeš ništa od pića i hrane da uneseš. Lopovdka banda.
Plašiš se duboke vode?Ne idem u akvaparkove. I neću.
Ma jok, smetaju mi pozeri.Plašiš se duboke vode?![]()
Zanimljivo, isto i ja.Ma jok, smetaju mi pozeri.
Inače...prvo sam plivala pa sam se rodila.![]()
Nećem u akva park !Zanimljivo, isto i ja.
Ti ne kapiraš da je fora u akva parku da većina ide na te tobogane, dok je olimpijski bazen skoro prazan. Pa gde ćeš bolje?
Zato što znaš samo za naše betonjere, kad bi videla ovo drugačije bi pričala.Nećem u akva park !![]()
neke sile nečastive te ebu nisam egzorcist al mogu da pogledamimamo dva usisivaca oba su se sjebala
ti pijuckaš, tuče se kad konzumiraš komada desetak plus... koji si ti nama hipcter roze pastelne boje ovo onotučem pivo
Nece ti niko blokira jer se nisi logovala, nego si kak*la negde nesto priznajBlokirali mi tviter jer se nisam dugo logovala, e pa somovi kapitalistički. Elone kretenu.![]()
Nisam majke mi, mesecima nisam ulazila, oće oni to da urade kad je nalog dugo neaktivan izem im politiku.Nece ti niko blokira jer se nisi logovala, nego si kak*la negde nesto priznaj![]()
Deset piva si već alkoholičar ja sam gospodin čovek hvalati pijuckaš, tuče se kad konzumiraš komada desetak plus... koji si ti nama hipcter roze pastelne boje ovo ono
možete ali znaš šta.saće opsi te naduva