- Poruka
- 122.228
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sad sam morala opet kupiti nove jer od svadbe ne znam gde su mi. I posle mi kazu kupi kvalitetne, kako kad sam idiot gubim jednom mesecno, moram kinesko djubreKad već kupuješ kinesko, poruči ove, tu su oko 130 dinara.Non stop gubim cvikeresad sam morala opet kupiti nove jer od svadbe ne znam gde su mi. I posle mi kazu kupi kvalitetne, kako kad sam idiot gubim jednom mesecno, moram kinesko djubre
Ma ne sa dioptrion, nego za sunceKad već kupuješ kinesko, poruči ove, tu su oko 130 dinara.
Ja sam posle dva skupa para iz optike, bezveze kupila ove i nikad druge više neću kupiti.
Osim Anti fog, anti refleks i perfektne obrade ivica, savršeno su lagane , ne osete se i gotovo su neprimetne na licu.
Kupila sam 5 komada ,a jedne mi traju prosečno godinu dana dok ih ne izgrebem ili ne legnem na njih.
Samo izaberi dioptriju kad poručuješ.
I just found this on AliExpress:
RSD280.30 | Fashion Women Ultralight Rimless Reading Glasses Classic Anti Blue Light Eyeglasses Ladies Presbyopia Eyewear 0 To +4.0
https://a.aliexpress.com/_EvUbbcQ

hvala na pitanju
pa, ne ide to baš tako brzo, ali posle 4 dana mogu reći da sam operativna i idem na posao
jeste da vučem rolnu papira i kapi za nos, tu i tamo se zakašljem, imam glas ko ceca veličković pomalo, al bolje sam mnogo

nema šanse, ja znam svoje procedure kad naiđe trlema
Cuvaj se da se ne spusti na pluca![]()
cezar salatu zadržite, zanimaju me samo sendvičiDevojke napravile Cezar saltau, ja neke sendviče i sad palimo Netflix da nastavimo sa Weak Hero 2.

kolko para mi daš da te pustim jedan vikend u gajbu da slušašJa sam je mnogo volela, onda mi izasla na nos kad sam bila na keto![]()
Zamisli tek kako bi bijo srećan da si kupijo neke prave zvučnjake od materijala a ne plastike?kolko para mi daš da te pustim jedan vikend u gajbu da slušaš
sinoć komšija sa trećeg zapomagao da redukujem doživljaje pa ti vidi
onda kad oćešZamisli tek kako bi bijo srećan da si kupijo neke prave zvučnjake od materijala a ne plastike?
Kad slušamo?
Aj 100 marke!kolko para mi daš da te pustim jedan vikend u gajbu da slušaš
sinoć komšija sa trećeg zapomagao da redukujem doživljaje pa ti vidi
ako vratim onda moram biti bez sluski dugacak period jer nemam za sony, ako ne vratim ostaju mi ove koje su dobre ali ja bih glasnije jer sam luda
Oces ti dovuci dupe u bg sad za vikendnema šanse, ja znam svoje procedure kad naiđe trlema

Ove sedmice jock, čujemo se od vikenda, pa neko pićence uz teške zvuke abbe i boney m. Ima da izludimo komšiluk, zar ne @Sennaonda kad oćeš
Kakvo je to izražavanje koleginice? Šok i neverica!Oces ti dovuci dupe u bg sad za vikend![]()

PG 13Kakvo je to izražavanje koleginice? Šok i neverica!![]()

Sta bre od vikenda, ajmo za vikend da im hebemo nanuOve sedmice jock, čujemo se od vikenda, pa neko pićence uz teške zvuke abbe i boney m. Ima da izludimo komšiluk, zar ne @Senna
nerazumem ja sam iz prošlog milenijuma.

Aj jedan dan ako si slobodna pre podne da odemo da im se uvalimo na gajbu, još boilje da slušamo sa evelinkom a moču da isteramo negde.Sta bre od vikenda, ajmo za vikend da im hebemo nanu

parental guidancenerazumem ja sam iz prošlog milenijuma.![]()

Pa kako, ipak ja radim za malog srpskog privatnika. Cuti kad sam izdejstvovala i vikende dobro je, nemoj da me hebavas sad izvoljevas tu oces radne daneAj jedan dan ako si slobodna pre podne da odemo da im se uvalimo na gajbu, još boilje da slušamo sa evelinkom a moču da isteramo negde.![]()