Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Non stop gubim cvikere :aha:sad sam morala opet kupiti nove jer od svadbe ne znam gde su mi. I posle mi kazu kupi kvalitetne, kako kad sam idiot gubim jednom mesecno, moram kinesko djubre
Kad već kupuješ kinesko, poruči ove, tu su oko 130 dinara.
Ja sam posle dva skupa para iz optike, bezveze kupila ove i nikad druge više neću kupiti.
Osim Anti fog, anti refleks i perfektne obrade ivica, savršeno su lagane , ne osete se i gotovo su neprimetne na licu.
Kupila sam 5 komada ,a jedne mi traju prosečno godinu dana dok ih ne izgrebem ili ne legnem na njih.
Samo izaberi dioptriju kad poručuješ.
I just found this on AliExpress:
RSD280.30 | Fashion Women Ultralight Rimless Reading Glasses Classic Anti Blue Light Eyeglasses Ladies Presbyopia Eyewear 0 To +4.0
https://a.aliexpress.com/_EvUbbcQ

Vidim da otvara i neke druge na tom linku, ovako izgledaju te koje su dobre
Screenshot_2025-06-10-13-32-51-61_57e717c094f371a1dada6567a1123b99.jpg

Kad već kupuješ kinesko, poruči ove, tu su oko 130 dinara.
Ja sam posle dva skupa para iz optike, bezveze kupila ove i nikad druge više neću kupiti.
Osim Anti fog, anti refleks i perfektne obrade ivica, savršeno su lagane , ne osete se i gotovo su neprimetne na licu.
Kupila sam 5 komada ,a jedne mi traju prosečno godinu dana dok ih ne izgrebem ili ne legnem na njih.
Samo izaberi dioptriju kad poručuješ.
I just found this on AliExpress:
RSD280.30 | Fashion Women Ultralight Rimless Reading Glasses Classic Anti Blue Light Eyeglasses Ladies Presbyopia Eyewear 0 To +4.0
https://a.aliexpress.com/_EvUbbcQ
Ma ne sa dioptrion, nego za sunce
Ne nosim ja dioptriju
Da nosim dioptriju ne bih se zezala sa kinezima, ja bih morala onu vrcu oko vrata da vezujem da ne gubim
Ovako za sunce ne pazim, gubim non stop pa kupim kineze

kolko para mi daš da te pustim jedan vikend u gajbu da slušaš
sinoć komšija sa trećeg zapomagao da redukujem doživljaje pa ti vidi
Aj 100 marke!
Sad sam kupila philips sluske.
E da ti kazem onaj sony ili swissten su zakon. Sony 7500 a swissten 3 000 kostaju. Swissten nema nigde na stanju, sony ima al nemam te parustine. I ajde kompromis philips za 4 000. I sad posto sam ja manijak meni ovo nije dovoljno glasno :aha: ako vratim onda moram biti bez sluski dugacak period jer nemam za sony, ako ne vratim ostaju mi ove koje su dobre ali ja bih glasnije jer sam luda
I sad ti meni kazi sta ja da radim :aha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back