- Poruka
- 63.764
Знам, зато сам и тако слободнаLjubav je obostrana![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Знам, зато сам и тако слободнаLjubav je obostrana![]()

Па отвори, ти имаш пуно право на тоTačno nam treba jedna tema sa našim autokorekt biserima,da sve bude na jednom mjestu.
A sta radim. Sto bi rekla metla digla krake,ishodala sam se sa kćerkom po tržnom centru,bole me tabani.

Kad bude prvi otvaram.Па отвори, ти имаш пуно право на то![]()
Moja koleginica koja radi marketing i menadzment cepa autokorekt na mobu ubi nas smesnim porukamaTačno nam treba jedna tema sa našim autokorekt biserima,da sve bude na jednom mjestu.
A sta radim. Sto bi rekla metla digla krake,ishodala sam se sa kćerkom po tržnom centru,bole me tabani.

Svaki put je nestvarno. Opusti se i uživaj. Imas punu kuću ljubavi ima ko da te pazi .Ja ne radim vise
Od danas sam na trudnickom
Msm prvo koristim i stari i novi godisnji
Mirna sam dva meseca, onda bolovanje i to je
Sve mi je nestvarno![]()
Ne mogu,dvojezicno pišem a za njemacki mi bas treba.Moja koleginica koja radi marketing i menadzment cepa autokorekt na mobu ubi nas smesnim porukama
Ja joj kazem iskljuci jbt omasices nesto klijentu bice sou orogram. Ma.jok, ona ga drzi ne pusta
Ja to prvo iskljucim kad uzmem telefon. Bezi bre
Pa i ona zbog engleskog drzi, ali brate ubi nas na srpskomNe mogu,dvojezicno pišem a za njemacki mi bas treba.
Ja sam poslala davno sinuPa i ona zbog engleskog drzi, ali brate ubi nas na srpskom
Kad bude poslala neku perverziju klijentima bice sou
Ja sam poslala davno sinu
Kupi vagina pavlaku i fetusa![]()
Ne pitaj. Sin zove i kaže prvo da vidim jesi dobro prije nego raji pokažem poruku
Ja samo cekam da mi dodje neki klijent na zakazan neki sex
Mnogo nesto taj autokorekt voli da ide na sexualne konotacije

ideš mojim stopama i meni je bilo nestvarno ali sam zbog ljubavi rodila treće deteJa ne radim vise
Sve mi je nestvarno![]()
Ovo je najlepsa poruka koju sam dobilaideš mojim stopama i meni je bilo nestvarno ali sam zbog ljubavi rodila treće dete
ona je bila naša lilu peti element ona nas je vezala u lepak
biće mnogo lepo kad porastu ali imaš još mnogo posla do tada.
bravo za hrabrost.
Napisah ovo na pogrešnom potforumuJa ne radim vise
Sve mi je nestvarno![]()

zbog tebe.

Od kud da su ti budna ovako rano?
Ma bezi, nekad u slavna vremena do pre dve god metla pre 10 ne ustaneOd kud da su ti budna ovako rano?
Dobro došla u klub ranoranilaca.Ma bezi, nekad u slavna vremena do pre dve god metla pre 10 ne ustane
Sad od 7 oci ovolike
A ovaj mali se rashrkao od pola 6 ga cuskam ne vredi. Sreca njegova izvlaci se na slatkocu pa mi zao ga udavim.... I tako taman zadremem probudi me. E reko ne vredi ustajem!