Šta trenutno radiš XX

sad ne moraš da prebaciš kredit u R., ali moraš redovno da servisiraš, da ne kasniš ni dana.
jedino ne znam šta sa dozvoljenim minusom, kreditnom karticom ako imaš.
do sada je išlo sve automatski, plata je išla preko njih.

jedino da izmiriš dugovanje ako imaš dozvoljeni minus, i dugovanje prema kreditnj kartici, da ne dospeš na crnu listu Kreditnog biroa :aha:
ima još i naknada za održavanje postojećeg računa u Intesi, ako ne zatvaraš račun.

metlo, tebe baš krenulo :fdlan:
E nije kreditna kartica nego visa debit, a kredit je onaj klasicni dinarski kes, nije za stan i sl, zato mislim da mozda nije drama :think:
A minus sam zaboravila da i to oni racunaju ima i kamata mesecna:fdlan: odakle mi zeno 50 000 da zatvorim minus, sto bi rekla rednoslava, ja da imam 50 000 ja bih se udala!
Nista moracu da pitam u intesi, samo da sacekam da vidim prvo sta ce biti ovamo

da , da
1764186842326.png

i kafa sada ide

E nije kreditna kartica nego visa debit, a kredit je onaj klasicni dinarski kes, nije za stan i sl, zato mislim da mozda nije drama :think:
A minus sam zaboravila da i to oni racunaju ima i kamata mesecna:fdlan: odakle mi zeno 50 000 da zatvorim minus, sto bi rekla rednoslava, ja da imam 50 000 ja bih se udala!
Nista moracu da pitam u intesi, samo da sacekam da vidim prvo sta ce biti ovamo
nije drama sve dok imaš love na računu da skinu za ratu.
imaćeš problem sa dozvoljenim minusom, jer nema redovnog priliva novca.
reguliši to kako znaš, jer ako uletiš u nedozvoljeni, ni R. banka ti neće isti dozvoliti.

razmotri sa Intesom čim pre, jer ovu platu primaš na ruke, ako sam te dobro ispratila.

nije drama sve dok imaš love na računu da skinu za ratu.
imaćeš problem sa dozvoljenim minusom, jer nema redovnog priliva novca.
reguliši to kako znaš, jer ako uletiš u nedozvoljeni, ni R. banka ti neće isti dozvoliti.

razmotri sa Intesom čim pre, jer ovu platu primaš na ruke, ako sam te dobro ispratila.
Ovo sad cu dobiti na ruke pa cu da uplatim na racun da imam za kredit sledeci mesec. A mislila sam ako docekam platu u rafi da kad legne na njihov racun prebacim na intesu preko aplikacije, da ima priliva na intesin racunu.... I tako ih namirim za sad...
Zvacu intesu da pitam ne vredi da lupamo glavom, mislila sam mozda ima neko iskustva sa takvom situacijom....

Back