- Poruka
- 122.114
Nikako da ti javim, slika ti je zavrsena davno, nego ne stizem da se organizujem da dodjem u tvoj krajHjoooj!!!!!![]()
vec dva vikenda planiram da ti donesem i nikako...aj valjda cu ovaj, javicu ti ako se organizujemDonji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nikako da ti javim, slika ti je zavrsena davno, nego ne stizem da se organizujem da dodjem u tvoj krajHjoooj!!!!!![]()
vec dva vikenda planiram da ti donesem i nikako...aj valjda cu ovaj, javicu ti ako se organizujemBravoPogledajte prilog 1823980
Malo se hvalim.
Ako cu da imam i 300 miliona u ruskoj banci onda imamo dilmetla će da bude jorgovanka![]()

A to, to je savetnik u banci....mrzi me da idemMa ima taj kao asistent za tvoj račun, ne kol centar.
Zvali iz raifazena, primljena sam, u pon da krenem sa obukom. Sad moram do grada da vadim potvrde da nisam kriminalac![]()
Onaj kreten mora da me odjavi do petka

E nije kreditna kartica nego visa debit, a kredit je onaj klasicni dinarski kes, nije za stan i sl, zato mislim da mozda nije dramasad ne moraš da prebaciš kredit u R., ali moraš redovno da servisiraš, da ne kasniš ni dana.
jedino ne znam šta sa dozvoljenim minusom, kreditnom karticom ako imaš.
do sada je išlo sve automatski, plata je išla preko njih.
jedino da izmiriš dugovanje ako imaš dozvoljeni minus, i dugovanje prema kreditnj kartici, da ne dospeš na crnu listu Kreditnog biroa
ima još i naknada za održavanje postojećeg računa u Intesi, ako ne zatvaraš račun.
metlo, tebe baš krenulo![]()

odakle mi zeno 50 000 da zatvorim minus, sto bi rekla rednoslava, ja da imam 50 000 ja bih se udala!Necu, samo ako ti mene zoves, ja ne zovemVodi računa samo mene da ne pozoveš, ja mislim da je moj br tel njihov call centar napisao crvenim markerom
Srećno
![]()

Danas ti rođ?Pogledajte prilog 1823980
Malo se hvalim.
Nisi me ljubilj, a danas je dan kad i ovakve treba poljubiti.Pošalji mi broj da ti uplatim 200 dinara, pa da i ti imaš jednom kredit, sirotiljo.![]()

Prvo ti svoje obaveze završavaj, a sliku možeš i poštom, koverat i buć u sanduče, šta smeta.Nikako da ti javim, slika ti je zavrsena davno, nego ne stizem da se organizujem da dodjem u tvoj krajvec dva vikenda planiram da ti donesem i nikako...aj valjda cu ovaj, javicu ti ako se organizujem
Ne moze takoPrvo ti svoje obaveze završavaj, a sliku možeš i poštom, koverat i buć u sanduče, šta smeta.![]()

Eh, davno sam napunila 50.Danas ti rođ?
Dan ružnih?Nisi me ljubilj, a danas je dan kad i ovakve treba poljubiti.![]()

Jesu jestive zlatne kugle?Eh, davno sam napunila 50.
Ne razumem? Jel ti rođ ili nije?Eh, davno sam napunila 50.
E ćorava, rođendan.Dan ružnih?![]()

Nisu.Jesu jestive zlatne kugle?
Nije.Ne razumem? Jel ti rođ ili nije?
nije drama sve dok imaš love na računu da skinu za ratu.E nije kreditna kartica nego visa debit, a kredit je onaj klasicni dinarski kes, nije za stan i sl, zato mislim da mozda nije drama
A minus sam zaboravila da i to oni racunaju ima i kamata mesecnaodakle mi zeno 50 000 da zatvorim minus, sto bi rekla rednoslava, ja da imam 50 000 ja bih se udala!
Nista moracu da pitam u intesi, samo da sacekam da vidim prvo sta ce biti ovamo
Aaa, ovo je torta koju si ti pravila nekome za rođ, kapiram.
Ovo sad cu dobiti na ruke pa cu da uplatim na racun da imam za kredit sledeci mesec. A mislila sam ako docekam platu u rafi da kad legne na njihov racun prebacim na intesu preko aplikacije, da ima priliva na intesin racunu.... I tako ih namirim za sad...nije drama sve dok imaš love na računu da skinu za ratu.
imaćeš problem sa dozvoljenim minusom, jer nema redovnog priliva novca.
reguliši to kako znaš, jer ako uletiš u nedozvoljeni, ni R. banka ti neće isti dozvoliti.
razmotri sa Intesom čim pre, jer ovu platu primaš na ruke, ako sam te dobro ispratila.
KolumboAaa, ovo je torta koju si ti pravila nekome za rođ, kapiram.![]()