pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 163.334
treba mi zidni kalendar da lupam recke do penzije ho ho ho
neki sa golim ribama

neki sa golim ribama

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ош поклон за рођус или за одлазак у пензију, много ти близу то, не могу оба...meni rođ za 20 dana
poklone spremite do sto evra ne mora više znam teška su vremena
Шоферскиtreba mi zidni kalendar da lupam recke do penzije ho ho ho
neki sa golim ribama
![]()
pa el radim u gracko saobraćajno el ne radimШоферски![]()
pa prištedi ženo, prištediОш поклон за рођус или за одлазак у пензију, много ти близу то, не могу оба...
Од чегаpa prištedi ženo, prištedi
Da si ovan,pa da i kupimo...ali bik...meni rođ za 20 dana
poklone spremite do sto evra ne mora više znam teška su vremena
jedi bez leba breОд чега![]()
Једем без леба месец дана већ, па ништа. Нит уштедела, нит смршала, бреjedi bez leba bre
koko kila imašЈедем без леба месец дана већ, па ништа. Нит уштедела, нит смршала, бре![]()
Не знам, на вагу нисам стала скоро 25 година...koko kila imaš
onda otkunaš da nisi smršala eНе знам, на вагу нисам стала скоро 25 година...
To av prisluskuje sta ja pisem pa mi baca madjije
Cuti dobro sam prosla, sad se bojim da pljujem po dzejmi oliver restoranu, da mi ne crkne sporet![]()
По гардероби. Исто као што знам да сам се угојила...onda otkunaš da nisi smršala e
meriš na dugme?
Mene vise brine sto cemo da letimo automobilimaJa se samo plašim da mi tog Luja skupo ne platimo. Dobro je poznato da na vrlo gledanoj televiziji u udarnom terminu ide čista ruska propaganda, a on je bio na sastanku sa Makronom.
Mislite o tome.
Pa dzaba si izbacila leba ako jedes ostale uglj hidrateЈедем без леба месец дана већ, па ништа. Нит уштедела, нит смршала, бре![]()
Ne pratiš, helikopterima. Proba je u Francuskoj za OI,onda u Srbiji.Mene vise brine sto cemo da letimo automobilima
Ja ne znam vise sta ovaj narod ceka da se digne... mi smo kompletno kao narod za teske batine
Једем колаче...нема леба.Pa dzaba si izbacila leba ako jedes ostale uglj hidrate
Ne pratiš, helikopterima. Proba je u Francuskoj za OI,onda u Srbiji.
Marija antoaneta ti li si?!!Једем колаче...нема леба.
Зезам се са Моцом, бре, каква дијета...виш да жицка два поклонаMarija antoaneta ti li si?!!
dzaba si izbacila onda leba...
То нам униформаSta ste sad svi stavili tu cupavu u avatar
Kako da vas raspoznam![]()
NikakoSta ste sad svi stavili tu cupavu u avatar
Kako da vas raspoznam![]()