pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 163.753
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E,pa nisam ja nista ugurala,nego si ti nesto prvi provocirao u vezi RS,zato sam te i bocnula malo.politiku je sama ugurala na moju kulturnu cestitku svim damama sa zk moderatorka.
klasicna zamena teze, ko ovde prvi provocira a kada dobije odgovor koji mu se ne svidja, onda se pravi blesav.
Ma da,narod je neko pitao hoce li da ratuje i svi potrcali...kakvo naivno razmisljanje.i nisu izgubili mnogi glave zbog ideje neke velike srbije, vec su bile zrtve komunisticke tvorevine zvane sfrj gde su se na mig klali sa prvim komsijama.
toliko o krvarenju.
E,pa nisam ja nista ugurala,nego si ti nesto prvi provocirao u vezi RS,zato sam te i bocnula malo.
Nemoj sad da se pravis naivan.![]()
I onim iz RS?![]()

sta se zalis meni, srbija nije bila u ratu, zali se onima koji su u vas u rat oterali. imas ih jos uvek u srpskoj na vlasti.Ma da,narod je neko pitao hoce li da ratuje i svi potrcali...kakvo naivno razmisljanje.
Ali kao sto rekoh,politika je u drugom cosku.
Treba jos dalje da se vratis.zna se ko je prvi ugurao.
jedina greska sto sam napisao moderatorka![]()
mogla bi valjda ti, jer ja sam ovde svoj na svome u srbiji.Treba jos dalje da se vratis.![]()
Niti se tebi zalim,niti se bilo kome zalim,samo ne mogu da dopustim da pricas gluposti okolo.sta se zalis meni, srbija nije bila u ratu, zali se onima koji su u vas u rat oterali. imas ih jos uvek u srpskoj na vlasti.
jes ti znas a ja jel nista ne znam.Niti se tebi zalim,niti se bilo kome zalim,samo ne mogu da dopustim da pricas gluposti okolo.
Bar za one stvari koje znam.
Eto,samo toliko.

I ja sam svoj na svome.mogla bi valjda ti, jer ja sam ovde svoj na svome u srbiji.
Ja bih voljela da sam zivjela u bajci.Ali eto,ne imadoh srece.jes ti znas a ja jel nista ne znam.
nadji neku budalu kojoj mozes da prosipas svoje ratne bajke.

Na zimovanju je u Akapulku.Nego nema nam taba![]()

Ko gde sta? Kakva macka???Шта ова кокошка Грујичић глуми са оном маском у Дневнику, опет спрема нешто гамад?

Маска, Метло, не мачка...ударио ти шећер из крофница у главуKo gde sta? Kakva macka???

Bogami, odradila sam kompletno testiranje uzorka, rezultat 10Metlo, jesu li leptirici i dalje tu,kakvo je stanje?![]()