Šta trenutno radiš 9

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
evo me.....pijjem nes i smisljam sta onoj ali alavoj da skuvam. ili da ga odvucem u kosmaj opet. :think:

Moj nit je ala,nit je alav,jede ko ptica,al sutra stize,pa sad kuvam veliku supu koju cu da zamrznem u flase i pravim za po dva dana sladak kupus i pileci paprikas i to cu pola da zamrznem i kupila sam paprike za punjenje,al sam zaboravila meso.sutra cu,pa cu ujedno da izdinstam i kao bolonjeze sos,pa da zamrznem.pa kad mi sutra stigne muz i njega cu da zamrznem
I tako

- - - - - - - - - -

A kad dodjem do slobodne ringle ispeci cu na tucanom rostilju oslica.e to cu da pojedem

DiVRdg9WkAgoTN6.jpg

ponekad obožavam naš narod
džon lenon kao sin draže mihajlovića i nemice julije :lol:

Moj nit je ala,nit je alav,jede ko ptica,al sutra stize,pa sad kuvam veliku supu koju cu da zamrznem u flase i pravim za po dva dana sladak kupus i pileci paprikas i to cu pola da zamrznem i kupila sam paprike za punjenje,al sam zaboravila meso.sutra cu,pa cu ujedno da izdinstam i kao bolonjeze sos,pa da zamrznem.pa kad mi sutra stigne muz i njega cu da zamrznem
I tako

- - - - - - - - - -

A kad dodjem do slobodne ringle ispeci cu na tucanom rostilju oslica.e to cu da pojedem
Cryo terapija je super stvar. Zamrzni i sebe malo..

Mačko, šta je u Opsesivno Kompulzivnom Paketu? :lol:

- - - - - - - - - -

A da, hvala svima koji su pročitali moj jučerašnji post, nisam juče stigla da komentarišem, ali prićaču vam sutra šta sam radila juče.... :heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back