Šta trenutno radiš 9

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne klikcem na takve linkove
Mislim da je mnogo zabrinjavajuce to sto citate takve tekstove, to mi je gore od samog dogadjaja

To su ti životne priče...

Bio sam tad klinac i priča mi majka. Venčanoj kumi umro teča i majka sa kumom odlazi na sahranu. Nema mnogo ljudi, majka skoro sve poznaje. Izjavljuje saučešće tetki i deci. Stoje sa strane tri žene u crnini. Kaže majka kumi, baš lepo što su i tečine komšinice došle na sahranu. Kumo, šta ti je, pa te tri žene su bile tečine švalerke. Kaže majka, kad se tad nisam nasmejala...

Ja sam pre deset godina bila na sahrani gde je situacija bila sledeća. Čovek se ubio. Imao je ženu zakonitu i veliku decu, godinama je imao i drugu ženu nezakonitu za koju su svi znali, navodno osim žene. Nije on to nešto ni krio.
Elem, na sahrani žena u kapeli sa porodicom prima saučešće, suzu ne pusta, dok ova druga suze roni ispred kapele gde joj ljudi takođe prilaze i izjavljuju saučešće.
Život piše romane, da zaključimo..

A šta znaci treba? Sad ozbiljno pitam.
Kako to odrediš kada ti trebaju cipele? Kada ti se postojece unište, kada si bosa, sezonski, kvartalno? Za neku priliku?
To kad kažem treba mi znaci nemam.
A logično mi je ovo da kupujes ono sto ti se svidja.

Pa pravo da ti kazem, ja sam imala perioda kad sam uzimala sve sto mi se svidja.... vise perioda...
I onda sam skontala da mene to uopste ne zanima...
iste sekunde kad kupim mogu ih baciti u smece
Vremenom sam naucila da uzimam ono sto zelim, ono sto mi se svidja i treba mi u smislu da sam srecna sto sam uzela to sebi a ne samo da imam.

Pa pravo da ti kazem, ja sam imala perioda kad sam uzimala sve sto mi se svidja.... vise perioda...
I onda sam skontala da mene to uopste ne zanima...
iste sekunde kad kupim mogu ih baciti u smece
Vremenom sam naucila da uzimam ono sto zelim, ono sto mi se svidja i treba mi u smislu da sam srecna sto sam uzela to sebi a ne samo da imam.

Ja sve tako mogu racionalno osim cipela. Stonogaštvo- ozbiljna bolest.:lol:

Mi cemo danas da se igramo, smislile nas tri neke kerefeke sa cipelama da slikamo, nismo ni rekle zmaju sta i kako cemo, samo smo mu rekle da cemo nesto da probamo, da ga iznnadimo, on reko vazi
Zmajko ode u svicu da nam zaradi pare dok se mi igramo :malav: Hbg mora neko i da radi....
Tako da ce danas misevi kolo da vode

upravo gledam tu kremu da kupim, lice mi je bas ocajno, suvo i dvoumim se izmedju toleriane ultra ili toleriane ultra fluid?
Pogledajte prilog 498804
je l to ova krema?

mom tipu koze odgovaraju obe i stvarno ja laganiju kremu nisam probala, citala sam i o sastavu dosta itd i dobila uzorak u uscu ali ne fluid nego ultra i sada sam u nedoumici, ali mislim da su obe odlicne i za leto bas zbog toga koliko su lajt a oporave kozu

Čitam juče ovu vašu prepisku, taman mi trebala krema i odlučim da kupim tu. Jeste lagana na licu, ali meni ne odgovara, čelo mi se sjaji od nje. Meni ipak više ogovara Eucerin Dermo PURIFYER (Oil & fragrance free).

samo da vam mahnem, otisla sam :bye:
i dobila madrfaking desetku na masteru juce :vatromet:

ja u tursku sutra ranom zorom, belek :D

Svaka cast! Nisam ni znala da polazes.
A za tursku kazu da kako su pedesete nove cetrdesete,tako i turska je nova crna gora :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Inace,muke...
Dete juce popodne odspavao pola sata,probudio se sa 22 uboda na boku.svrbi ga strasno.veliko.on misli da su komarci,ali ja znam da su grinje,jer mu isto izgleda i danas.spavao je na duseku koji se preklapa,kao fotelja,koji he stajao tako preklopljen par godina u mracnom spajzu.
Sad smo ga izneli na sunce,posula sam ga sodom bikarbonom,njenu sam namazale te ubode pastom id sode bikarbone i vode.hvala guglu
Videcemo sta ce biti

....hvala Smoki...

...kaze mi cerka da je danas bio pakleni dan tamo, nisu ni na plazu isle...
...da turci osvajaju primorje videh to i u BD...

Super da si bolje---

Pre su to Šiptari iz Itanbula, ima ih ne zna se tamo......a ne kupuju oni nekretnine od Rusa, povukli su se Rusi, sad su Ukrajinci tamo.

Samo Crna legija fali ( :

- - - - - - - - - -

Bravo...sooooperrrr

,,svaka cast, cestitke od srca :klap:

- - - - - - - - - -

Super da si bolje---

Pre su to Šiptari iz Itanbula, ima ih ne zna se tamo......a ne kupuju oni nekretnine od Rusa, povukli su se Rusi, sad su Ukrajinci tamo.

Samo Crna legija fali ( :

- - - - - - - - - -

Bravo...sooooperrrr

...da i ja mislim da je super i da cu ako bude srece biti sve bolje....
...ovo najavljeno zahladjenje mi ide na ruku potpuno....po suncu ne mogu nikud...

...ovo o turcima i rusima me ne opterecuje previse, i onako na to uticati ne mogu...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back