Šta trenutno radiš 9

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
O boze:sad2::eek: ubise me snovi.sanjala sam da sam imala seks u ucionici posle cega mi je bila krvava suknja
Ja sam izgleda opet razdevicena
Probudila me zena koja drnda i gura namestaj iznad mene.dosla da spremi.sad tek vidim,izolacija na kuci nula
Cekam da mi stigne malo dete,ljubav majkina!
Popodne cu na plazu,nisam bila deset dana

Upravo sam ustanovila da teglim jednu kremu u torbi od petka, nit sam je otvorila nit koristila, nosam je ko mačka mačiće a da me pitate zašto ne bih mogla odgovoriti.
I to nije ni mala, 200ml sa sve plus ambalažom.

- - - - - - - - - -

Polupana sam načisto, mali je bolestan od petka, nit sam spavala, nit sam jela, il sam na poslu ili oko njega, ko u magnovenju nekom, maštam o onoj mojoj šumi sa proplankom.

kod mene to traje u etapama od proleca.
odvojili smo decake, svaki ima svoju sobu-velikom je uredjena komplet, pravljen namestaj po meri, a mali je nasledio njihovu zajednicku sobu. mi se preselili u tzv "trecu" sobu pa se jos uvek osecam ko gost u sopstvenom stanu, nikako da se naviknem.
sada kada odemo na more, menjaju nam se frontovi na kuhinji jer zelim da menjam kombinaciju boja u stanu. iz istog razloga menjamo i frontove na komodi u dnevnoj sobi, tepihe, tapete, boju zidova. kao, to je samo kozmeticka promena, ali zahteva i vreme i zivce :roll:

kod mene to traje u etapama od proleca.
odvojili smo decake, svaki ima svoju sobu-velikom je uredjena komplet, pravljen namestaj po meri, a mali je nasledio njihovu zajednicku sobu. mi se preselili u tzv "trecu" sobu pa se jos uvek osecam ko gost u sopstvenom stanu, nikako da se naviknem.
sada kada odemo na more, menjaju nam se frontovi na kuhinji jer zelim da menjam kombinaciju boja u stanu. iz istog razloga menjamo i frontove na komodi u dnevnoj sobi, tepihe, tapete, boju zidova. kao, to je samo kozmeticka promena, ali zahteva i vreme i zivce :roll:

Ja volim radove u kuci, jesu mucni ali se uvek radujem promeni. Od jeseni me ceka ozbiljna gradjevina, pripremam se lagano.
A najbolje mi zvuci recenica sada kada odemo na more menjaju nam se...Znaci, kada se vratite a ono gotovo...:ok:

Ja kao i Macka volim te promene u stanu i volim da prisustvujem svemu tome. Ali ne gnjavim. :D
Nista ne stignem da procitam, osim par poslednjih komentara, tako da svaki put ulecem kao padobranac. Ne bi me zacudilo da se i sad nadovezujem na neku skroz pedesetu pricu. :D

Не волим радове у стану, не волим то премештање намештаја, једино ако купим ново ок.

Моја мајка је била катастрофа по том питању, сваке године нешто ради, ако ништа друго мора макар намештај да испремешта :roll:

Можда ми се због ње и смучило.

Super kad mozes tako.
Ja sam keramicaru stajala za vratom i govorila mu koju plocicu da stavi gde, kako da je isece itd, mislim da je prokleo dan kada je ugovorio posao.
Sta cu...:bum:

mogu kad je kozmeticka promena u pitanju. skida frontove, nosi ih kod sebe, struze jednu boju i stavlja drugu. nemam ja tu sta da nadgledam. drugo je kad je pravo renoviranje u pitanju, postavljanje plocica, izrada namestaja.
ja sam bila prisutna sve vreme kad nam se sredjivao stan jer smo ga kupili u izgradnji, pa sami prekrajali malo, birali plocice i majstore, itd. i izaberem plocice i bordure za malo kuptailo, slozim mu na podu kako treba da izgleda- velika plocica, uzduzna bordura, merdevine (plocice), pa opet bordura, pa velika ploca. odem na posao, vratim se a on postavio merdevine naopako, odnosno uspravno :eek:
razbijali smo ceo zid i kupovali nove plocice, steta je bila oko 400 evra, i nikom nista, on kaze nije nista kriv, postavio kako mu je receno

Ja kao i Macka volim te promene u stanu i volim da prisustvujem svemu tome. Ali ne gnjavim. :D
Nista ne stignem da procitam, osim par poslednjih komentara, tako da svaki put ulecem kao padobranac. Ne bi me zacudilo da se i sad nadovezujem na neku skroz pedesetu pricu. :D

Sve si dobro ukacila, Kvinsi i ja malo o enterijeru.;)
Ni ja ne gnjavim ali nek sam tu, a znamo da majstori ne vole nadzorne organe.
Moj muz bi radije pustio da majstori naprave kako oni zele nego da se bavi bilo kakvim radovima, biranjem, crtanjem...i sta cu onda, moram ja.I onda oni njemu sve doktore doktore, gospodin doktor a ja mu dodjem mala od palube.:lol:

- - - - - - - - - -

Не волим радове у стану, не волим то премештање намештаја, једино ако купим ново ок.

Моја мајка је била катастрофа по том питању, сваке године нешто ради, ако ништа друго мора макар намештај да испремешта :roll:

Можда ми се због ње и смучило.

Aaaa ja kad ne radim nista veliko ja onda premestam namestaj...ne volim da mi je u stanu sve sto godina na istom mestu.
Presvlacim fotelje, zavese promenim...neke sitne komade namestaja.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back