stugots
Čovek
- Poruka
- 37.325
na jednom sam bio 36. na listi, na drugom 1048-i. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Била сам друга на ранг листи, шта мислиш колико њих из београдских гимназија сам оставила иза себе?
У овој држави могла сам да бирам где ћу студирати и да, изабрала сам БУ као најбољи.
Али, на њему могу студирати само најбољи, без обзира на то одакле долазе.
Не дрмају мене комплекси, него вас.
Ја сам своје доказала на пријемном, оне две из Филолошке гимназије су остале да плачу испред огласне табле јер су биле испод црте, па ти види.
Језик захтева таленат, а талентовани се рађају и изван круга двојке, замисли?
Ova prva rečenica je ono o čemu sam pisao i to niko ne može da negira ( ; E, tako.
Rezulteti na prijemnom su uglavnom odraz odsustva treme, a inače si položila i upala u redovne, baš kao i onaj prvi iznad crte.. isto ste se upisali.
Verujem u tvoj talenat, al ostajem pri onome što sam rekao. Danas sa Matematičkog, računarski smer, npr može da mu prismrdi ceo FON sa istog smera.. ali ostaje onih 3% koji su carevi i uspešni sa Fona, ali zbog sebe...ne zbog faxa.....
- - - - - - - - - -
Ili imaš dečka sa Norveškog, sa tvog faxa, danas, koji je jako dobar programer i uopšte u IT-u je jedan od cenjenijih..ovladao je delom jedne velike oblasti, nije samo programer, a radi i kao prevodilac..itd...
Hahahaaa
Treba da vidis bobija.sednem na klupu iznad plaze u hlad,a bobi posto vidi da od mene nema zabave,strci na plazu,krade lopatice,te lopatice gura nekome u ruku da mu baca,ako nece on laje,penje se ljudima na lezaljke da im stavlja kamen u krilo.ako deca prave dvorac u pesku,on kopa zajedno sa njima,pliva do baba na duseku...samo vidis kako se svi smeju i vade mobilne da ga fotkaju.kad vidim da se neki groze i sklanjaju,ja zazvizdim,on ko metak dotrcava i bezimo
Inace ne mogu sa njim na plazu,on ne ume mirno da lezi
Nije nam bio dan.Jao boze, znaci nisam jedina.
Jedino sto on ne dolazi ko metak kad ga zovem, nego moram da ga jurim i vicem okolo uhvatite ga, uhvatite ga, ne ujeda.
Na kraju sam otisla kod zaove kuci, ona bolesnu bebu, ja kera, treca lezi na kaucu jetlegovana i spava.
Ja ga stavim u bastu on laje na udje, stavim ga unutra on krade bebine igracke, izadjem napolje i legnem u bastu od muke on donosi lopticu da mu bacam. Morala sam da ga vezem za sto dok smo jele. Skace da krade bebi hranu.
Ja kazem ovoj nemoj nikad da uzmes kera, ona meni nemoj nikad da rodis deteNije nam bio dan.

Jao boze, znaci nisam jedina.
Jedino sto on ne dolazi ko metak kad ga zovem, nego moram da ga jurim i vicem okolo uhvatite ga, uhvatite ga, ne ujeda.
Na kraju sam otisla kod zaove kuci, ona bolesnu bebu, ja kera, treca lezi na kaucu jetlegovana i spava.
Ja ga stavim u bastu on laje na udje, stavim ga unutra on krade bebine igracke, izadjem napolje i legnem u bastu od muke on donosi lopticu da mu bacam. Morala sam da ga vezem za sto dok smo jele. Skace da krade bebi hranu.
Ja kazem ovoj nemoj nikad da uzmes kera, ona meni nemoj nikad da rodis deteNije nam bio dan.

me 2
nego mi je malo besmisleno ovo busanje oko rang lista. ljudi, pitanje je dokle ste profesionalno stigli, i ono najbitnije - koliko ste unovcili svoje znanje

Od Kvinsi mlađa mesec dana.ovo sto moonja prica je bilo 91/92, kada su se izbeglice upisivale bez ikakvih dokumenata, moonja je malo stariji od kvinsi.
posle kada se kvinsi upisivala, je bilo teze za izbeglice. i kvinsi je u pravu.
ne bavim se advokaturomi nisam izbeglica, iako nije vazno.
i mladja sam i od moonje i od kvinsi.![]()

Ја била друга на листи, са максималним бројем поена, испред мене само једна по азбучном реду због презимена.
Како сам тако добро урадила пријемни?
Из ината, дошле две из Филолошке београдске, подсмевале се што сам језик имала само два часа недељно, у стилу, шта ћеш ти овде, ми смо имале милијарду часова недељно и тако...
Њих две су биле испод црте, сори.

Ne znam zasto, ali nesto ti je verujem![]()
Jao boze, znaci nisam jedina.

ovo sto moonja prica je bilo 91/92, kada su se izbeglice upisivale bez ikakvih dokumenata, moonja je malo stariji od kvinsi.
posle kada se kvinsi upisivala, je bilo teze za izbeglice. i kvinsi je u pravu.
ne bavim se advokaturomi nisam izbeglica, iako nije vazno.
i mladja sam i od moonje i od kvinsi.![]()
Ja sam upisala faks 1995 u junu. Bilo je za budzet 450 mesta i za samofinansiranje mozda jos 50. Znaci maximalan broj indexa je mogao da ti bude 500/95.
Mnoga deca iz Bgd su otisla u Kg, i cak u Pristinu jer nisu uspeli da se upisu na BU. Neki su se posle prebacivali. Veze su radile samo tako.
Ja sam bila negde Iza 250 na rang listi, ne secam se tacno koja. A i big deal...
U oktobru kada su pocela predavanja imala sam par kolega sa indeksom npr 720/95 tada je bio Knin tog leta i upsivani su studenti na sve fakultete to je Brana Crncevic sve sredio preko one njegove Matice iseljenika.
Da ne kazem da pola od tih ljudi nije ni do trece godine stiglo. Inace na Medicini se odustaje vec na drugoj u najvecem broju.

al ste matori
Ko bre mator ja sam u najboljim godinama za ostale ne bih znalaal ste matori
Ko bre mator ja sam u najboljim godinama za ostale ne bih znala![]()
Sanjala sam kretenski san.kao susret forumasa,metla,alter agona,antigona,moja tetka,mirka sizika i ja.setamo,sve neke bare po asfaltu,bobi se mirise sa drugim psima
E da i neki njihovi muzevi i deca
Ja se tu nesto smorim,pa kao ajd da udjem kod frizera,greskom udjem kod onog bivseg koji me je uvek na kratko sisao na silu i on me olindra do korena vrata.
Uzas nad uzasima
Sva sam istraumirana
To samo u snu
Sad cemo da se uprasimo i sve da ve izogovaramo 
Za mocu i metlu
Pogledajte prilog 498463

Za mocu i metlu
Pogledajte prilog 498463