- Poruka
- 73.899
Zamisli da moraš i da joj lakiraš. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Zamisli da moraš i da joj lakiraš.![]()

Hteo sam da prođe Belgija rezonujući da oni mogu opušteno da izbace brazilske cigane, a sad mi žao Japanaca![]()
Svaki prst druge boje
Ima i takvih ludaka....![]()
I gundj naravno
ubise me snovi.sanjala sam da sam imala seks u ucionici posle cega mi je bila krvava suknjaZa mocu i metlu
Pogledajte prilog 498463
ja nisam
meni danas prilicno sve izgleda ok. tapeta mi stigla na nbg, idem da je preuzmem na pauzi. slike odnete na uramljivanje u fabris, lagano stikliram sve kvadratice![]()
kod mene to traje u etapama od proleca.
odvojili smo decake, svaki ima svoju sobu-velikom je uredjena komplet, pravljen namestaj po meri, a mali je nasledio njihovu zajednicku sobu. mi se preselili u tzv "trecu" sobu pa se jos uvek osecam ko gost u sopstvenom stanu, nikako da se naviknem.
sada kada odemo na more, menjaju nam se frontovi na kuhinji jer zelim da menjam kombinaciju boja u stanu. iz istog razloga menjamo i frontove na komodi u dnevnoj sobi, tepihe, tapete, boju zidova. kao, to je samo kozmeticka promena, ali zahteva i vreme i zivce![]()

Ja volim radove u kuci, jesu mucni ali se uvek radujem promeni. Od jeseni me ceka ozbiljna gradjevina, pripremam se lagano.
A najbolje mi zvuci recenica sada kada odemo na more menjaju nam se...Znaci, kada se vratite a ono gotovo...![]()

Super kad mozes tako.
Ja sam keramicaru stajala za vratom i govorila mu koju plocicu da stavi gde, kako da je isece itd, mislim da je prokleo dan kada je ugovorio posao.
Sta cu...![]()

Ja kao i Macka volim te promene u stanu i volim da prisustvujem svemu tome. Ali ne gnjavim.
Nista ne stignem da procitam, osim par poslednjih komentara, tako da svaki put ulecem kao padobranac. Ne bi me zacudilo da se i sad nadovezujem na neku skroz pedesetu pricu.![]()

Не волим радове у стану, не волим то премештање намештаја, једино ако купим ново ок.
Моја мајка је била катастрофа по том питању, сваке године нешто ради, ако ништа друго мора макар намештај да испремешта
Можда ми се због ње и смучило.