Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
Odmaram
Cekam kumove
Cekam kumove
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

...kakav tezak dan danas...![]()
Јеси кренула са терапијом или је нешто друго?
nesto se ne secam da mi je ovako bilo prosli put ili je svaki put drugacije.....primila sam 26-og terapiju, pa je sad izgleda pocelo da me sustize.....a i lose sam spavala nocas katastrofa....sve u svemu celi dan mi se manta i hocu da padnem kad god
ustanem za nesto....sve se pridrzavamnesto se ne secam da mi je ovako bilo prosli put ili je svaki put drugacije..

Можда је другачија терапија, можда ће ово деловати, можда си само уморнија, хиљаду можда...
Али сигурно је да не би требало да будеш сама.
Имаш ли времена да одеш код деце до друге терапије, или да оне дођу, што би било много боље?
Чекам да се госпођица врати.
Отишла са другарицама на палачинке и у парк, почело да излази, куку мени![]()
Ovog puta je cak nesto blaza nego predhodne. Mislim da mi je pao pritisak, a i lse sam spavala nocas pa se to verovatno sve odrazi na mene.
To oko samoce ne mogu da promenim, tako je kako je.
KOd dece mogu da odem ali ni to nije resenje, em je finansijski neizdrzivo, em nigde nije idealno, mala deca, leto virusi, ja bas ne bi trebala da sam u takvom
okruzenju. One da dodju sa malom decom tek nije resenje ni da je veci prostor kod mene, a u 30kv bi bilo prestrasno.
Obrni okreni nije lako ali proci ce nadam se sve kako treba.
- - - - - - - - - -
..koliko ona ima sada godinica?
.
Ма, проћи ће, Афро, него је лакше кад ниси сама.
А да нека пријатељица дође код тебе?
Са мојом мамом су биле пријатељице ноћу, а ми дању, за то служе пријатељи.
Шмизла је напунила 11![]()

Ovo je srce veliki grad, ne mogu bas da ocekujem da neko dolazi svakodnevno kod mene , ali ne mogu da kazem dodju koliko mogu.
NOcu ne moze niko da dodje, bas niko, tako je kako je, da primim nekog nepoznatog ne ide, a vreme je odmora, pa cak i oni koji bi dosli nisu tu.
Poraslo dete mora malo i da se druzi![]()

Мамине су биле пензионерке, биле су спремне да се преселе код ње све док су јој потребне...
Ма, нека се дружи, ја волим што је тако, него ми послала слику палачинкица, да ми прави зазубице, свиња једна
А зна се шта се ради са свињама, смажеш то кад дође кући и готова ствар![]()