Šta trenutno radiš 9

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
i danas?
nadam se da ti placaju to
uzas

jedan dan nedeljno imam slobodan
ugl je to nedelja
ali ja je zamenim za subotu najcesce, lepse mi tako
ako je teren ceo vikend onda dobijem neki radni dan...

- - - - - - - - - -

Ja ti se divim kako ti prvo jedeš pa radiš. Ja kada radim ne jedem nego tek posle...

ja ne mogu da radim gladna
ja ne mogu nista gladna :lol:

pa i ne treba da staneš kad ti je lepo...jbmti život,samo neko odricanje...a u pm...

joj meni sarma sad već na nos izlazi...[/B]dozlogrdila...
al mogla bih punjene paprike...mada ne mogu da jedem tu papriku,ali oboćavam šmek koji da mesu...
to je jedna od dve namirnice koje jedino ne mogu da jedem...
ne da ne volim,nego ne mogu...vraća se...
al zato pečenu papriku,svežu obožavam...

Ja stalno pričam kako ću umreti gladna i debela.

Moj muž je pio magnezijum, pio je stop grč, koji je magnezijum + kalijum, i uopšte ne uspeva da se reši grčeva. Poludela sam koliko para dam na to, a njega grčevi konstantno urnišu. :(

...a da uvede dodatno kalijum da pije, jer zbog nedostatka kalijuma i nastaju ti grcevi....to je meni rekao hirurg kad su poceli da me hvataju grcevi u nogama od previse izbacene
tecnosti, a nedovoljnog unosa....kaze izbacite kalijum i to pravi problem...posle se stvarno regulisalo pijenjem tableta kalijuma...mozda da proba to...

...a da uvede dodatno kalijum da pije, jer zbog nedostatka kalijuma i nastaju ti grcevi....to je meni rekao hirurg kad su poceli da me hvataju grcevi u nogama od previse izbacene
tecnosti, a nedovoljnog unosa....kaze izbacite kalijum i to pravi problem...posle se stvarno regulisalo pijenjem tableta kalijuma...mozda da proba to...

Probaće. Sve živo proba, ali za sada ništa ne pomaže. :(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back