Šta trenutno radiš 9

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nece mu tetovaza nista smetati da postane ni uspesan ni poznat. Ja imam malu tetovazicu vec 10 godina, nisam doduse ni uspesna ni poznata :lol: ali mi nikada nisam imala neprijatnu situaciju u poslu zbog toga niti na bilo kom drugom mestu.
Sada smo dosli do toga da se tetovaze skidaju laserom, nije nista vise za ceo zivot. PO meni treba ipak da bude dovoljno zreo da zna da zeli to cvrsto i sta zeli i da to nosi posle a ne da mu napravi nesigurnost.
Moj otac moju tetovazu nikada nije prokomentarisao on misli da se tetoviraju samo qrve i robijasi, starovremenski covek.

Poznavaoc bi ti sad rekao da se u starom Rimu tetovirala samo stoka i robovi

- - - - - - - - - -

Tema: legla decu
Vec spavaju
A ja cu da veceram i na spavanje
Moram inace cu samo da jedem
Nemam kontrolu nocu, jedem kao nenormalna a izgleda me neki stomacni virus uhvatio

kljucamo u kancelariji, jer nam se prilicno spava i cekamo da se dete seti da postoimo i umilostivi se da javi da je stigla na more. stoicki izdrzavamo da ne gledamo portale u potrazi za vestima o strasnim nesrecama koje su mogle da se dogode.
psiho.

inace smo ok.
juce kad smo je pratili na pomenuto more, videli smo se i sa deckom sa kojim nesto i nije bas u dobrim odnosima tj izgleda da su raskinuli iodbacili smo racionalnost i urodjenu ljubaznost tj vrlo smo mu se hladno javili kada je prisao da nas poljubi. cenim da ga zabole patka, al opet.

- - - - - - - - - -

i, upravo smo procitali trojin post, pa joj prilicno zavidimo na vikend planovima.

Znaci umorne ste,al bice bolje
Trojo,to momak organizuje spa vikend iznenadjenja?
Vejo,pa jel taj momak dosao da je isprati na more?
Ako je bivsi,sto bi se cimao?

ide i on.
ne znam detalje tj ne znam pricu sta se desava, samo mi je nagovestila pre par dana da su raskinuli. ja je pitam jel trenutno ili zauvek, ona kaze videcemo.
pojma nemam sta se desilo, al necu da ga ljubim. mislim,
ocu, ali hladno.
:evil:

evo sad se javila da je ziva i da ceka trajekt.
oh well, mogu da pocnem da disem normalno.

kljucamo u kancelariji, jer nam se prilicno spava i cekamo da se dete seti da postoimo i umilostivi se da javi da je stigla na more. stoicki izdrzavamo da ne gledamo portale u potrazi za vestima o strasnim nesrecama koje su mogle da se dogode.
psiho.

inace smo ok.
juce kad smo je pratili na pomenuto more, videli smo se i sa deckom sa kojim nesto i nije bas u dobrim odnosima tj izgleda da su raskinuli iodbacili smo racionalnost i urodjenu ljubaznost tj vrlo smo mu se hladno javili kada je prisao da nas poljubi. cenim da ga zabole patka, al opet.

- - - - - - - - - -

i, upravo smo procitali trojin post, pa joj prilicno zavidimo na vikend planovima.

Ovo i ja radim, yna;i u\as jedan potpuni >neutral>

- - - - - - - - - -

I ja yavidim troji.

- - - - - - - - - -

O mon dieu, našta mi liči post, ko mileva sam :lol:

- - - - - - - - - -

Dete je kod babe i dede, dogovorila sam se sa gospodinom da izađemo s posla ranije, samo ako uspemo, pa da imamo romantičan sastanak utroje :D

Ovo i ja radim, yna;i u\as jedan potpuni >neutral>

- - - - - - - - - -

I ja yavidim troji.

- - - - - - - - - -

O mon dieu, našta mi liči post, ko mileva sam :lol:

- - - - - - - - - -

Dete je kod babe i dede, dogovorila sam se sa gospodinom da izađemo s posla ranije, samo ako uspemo, pa da imamo romantičan sastanak utroje :D

:D
a ja sam ladno napisala postoimo :malav:
ti bar mozes da se vadis na tastaturu, ja jos samo da pocnem da kucam paradaiz i da se tiho povucem u neki cosak.

Lunjo,jesi ti nesto komentarisala tamo na kesicama za govanca :lol: ja sam pocela da citam,al sam posle odustala,smorila sam se :lol:

Hahah, nisam, prvo sam htela sve da iščitam pa sam odustala :lol:

jel to drugo na putu? <3

Ne, nego sa mačkićem <333

:D
a ja sam ladno napisala postoimo :malav:
ti bar mozes da se vadis na tastaturu, ja jos samo da pocnem da kucam paradaiz i da se tiho povucem u neki cosak.

Paradajiz :malav:

Dakle, za dnevnik onih koji budno prate moj lik i delo, odavno nisam pisala šta radim....

Ovako....
Prekjuče sam ispekla oko 130 medenjaka, za tri rođendana i jedno venčanje, danas planiram da počnem da ih šaram samo čekam da mi kokoška snese jaje, jer isključivo radim royal icing sa svežim jajetom od tog dana. Od tih 130, 60 će biti u celofanu sa mašnicom. Onda, juče sam osim ručka, sređivanja po kući i takvih klasika stvari, imala i goste. Uveče sam okupala sebe i jedno dete, ali nisam prala svoju kosu jer mi je bilo hladno, a i prala sam je dva dana pre toga, pa i nije bila prljava. Potom sam popravljala nakit jednoj drugarici iz detinjstva, sve po mojoj želji i osećaju, jer ona isključivo veruje u moju kreativnost, sad čekam da mi se javi, pa da vidim jel joj se dopalo... Posle, a tamo oko 3h noćas, svratila sam ovde, pa pošla u krevet. Tu sam se malo bavila svojim bračnim dužnostima, ali ne bih u detalje, jer ipak, nije mi ovo LjiS. Jutros sam ustala, ne baš rano, pozavšavala obaveze na dnevnom nivou, potom za ručak stavila đuveč sa piletinom, sad se krčka u rerni. U međuvremenu sam pričala telefonom sa mužem, ofc, a nazvala sam i mamu da vidim šta radi. Dete je odnelo smeće u kontejner, sad čita Hari Potera, a posle će da igra neku igricu. Ja razmišljam dal da skuvam kafu, kojih boja da bude tura medenjaka koju nosim na poklon, dal da odgledam seriju ili da gledam reprizu u ponedeljak, čitam ovde šta se piše i tako.
Što se manikira tiče, nekoliko dana nisam lakirala nokte jer sam mnogo prala i čistila, pa nema svrhe. A jednog dana sam sa mužem i ugalj ubacivala u podrum, ali imala sam rukavice, jedne jednokratne i neke punije, za rad, preko. Pedikir je dobro, radila sam početkom nedelje, eto, ne znam kog tačno dana. Depilaciju ću da obavim do vikenda, u kućnim uslovima. Kasnije, u toku dana, ću da poručim farbu za kosu jer mi je nestala.
Onda, u nedelju mi je bio rođendan, super sam se provela, osim što mi je crko mobilni, ali je u garanciji, pa se nadam ili novom ili da mi vrate novac.

E tako! Valjda nisam nešto zaboravila, ako se setim, dodaću kasnije.
rotate-smiley.gif

Dakle, za dnevnik onih koji budno prate moj lik i delo, odavno nisam pisala šta radim....

Ovako....
Prekjuče sam ispekla oko 130 medenjaka, za tri rođendana i jedno venčanje, danas planiram da počnem da ih šaram samo čekam da mi kokoška snese jaje, jer isključivo radim royal icing sa svežim jajetom od tog dana. Od tih 130, 60 će biti u celofanu sa mašnicom. Onda, juče sam osim ručka, sređivanja po kući i takvih klasika stvari, imala i goste. Uveče sam okupala sebe i jedno dete, ali nisam prala svoju kosu jer mi je bilo hladno, a i prala sam je dva dana pre toga, pa i nije bila prljava. Potom sam popravljala nakit jednoj drugarici iz detinjstva, sve po mojoj želji i osećaju, jer ona isključivo veruje u moju kreativnost, sad čekam da mi se javi, pa da vidim jel joj se dopalo... Posle, a tamo oko 3h noćas, svratila sam ovde, pa pošla u krevet. Tu sam se malo bavila svojim bračnim dužnostima, ali ne bih u detalje, jer ipak, nije mi ovo LjiS. Jutros sam ustala, ne baš rano, pozavšavala obaveze na dnevnom nivou, potom za ručak stavila đuveč sa piletinom, sad se krčka u rerni. U međuvremenu sam pričala telefonom sa mužem, ofc, a nazvala sam i mamu da vidim šta radi. Dete je odnelo smeće u kontejner, sad čita Hari Potera, a posle će da igra neku igricu. Ja razmišljam dal da skuvam kafu, kojih boja da bude tura medenjaka koju nosim na poklon, dal da odgledam seriju ili da gledam reprizu u ponedeljak, čitam ovde šta se piše i tako.
Što se manikira tiče, nekoliko dana nisam lakirala nokte jer sam mnogo prala i čistila, pa nema svrhe. A jednog dana sam sa mužem i ugalj ubacivala u podrum, ali imala sam rukavice, jedne jednokratne i neke punije, za rad, preko. Pedikir je dobro, radila sam početkom nedelje, eto, ne znam kog tačno dana. Depilaciju ću da obavim do vikenda, u kućnim uslovima. Kasnije, u toku dana, ću da poručim farbu za kosu jer mi je nestala.
Onda, u nedelju mi je bio rođendan, super sam se provela, osim što mi je crko mobilni, ali je u garanciji, pa se nadam ili novom ili da mi vrate novac.

E tako! Valjda nisam nešto zaboravila, ako se setim, dodaću kasnije.
Pogledajte prilog 501147

zasto da ne??
nema ovde djece :)))
a i ostale zenice to isto rade :)))

Pominjao sam već čini mi se... hteo sam svojevremeno da se tetoviram, tetovaža je trebala da ima značenje, da me podseća i opominje, a onda sam ukapirao da, kako bi reko Dejv Mastejn, ne lepiš nalepnicu na mercedes. Sad nema teorije da se tetoviram ikad.

ako ti je sin onakav kakvog ga zamisljam iz tvojih postova, mozes i buzdovan da izvuces da ga tresnes po glavi, nece biti efekta. ok, viidm da ovde, na nasem presvetom forumskom mestu, tetoviranje nije popularno, ali ja nikako ne razumem sto se toliko protivis, narocito sto je punoletan? ajde smokvo brate mili, biraj ratove koje mozes da dobijes, sto trosis majcinske resurse na benigne stvari.
makar te stvari bile orao sa patriotskim natpisom u tri boje. :)

Poslednja izmena:
Ni ja ne volim tetovaže.

Ovdje skoro svako ima tetovažu, čak i starije žene od 50-ak godina. Kako sam primijetila od tih starijih žena uglavnom su tetovirane one što ih zovu white trash i što žive od socijale, a što se tiče mlađih, tu nema pravila, skoro svi imaju neku tetovažu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back