Šta trenutno radiš 9

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zna se ko je upisivao fakultet u Novom Sadu i Kragujevcu, Prištini...oni najgori..koji nigde nisu mogli da se upišu...pa u onom avgustovskom, je l postojala kvota... pa upadnu tamo..

Ma, u kojem znanju će iz Prištine neko nekog da zeebe? Ja sam V završio i državni fax kao redovan student u vreme Slobodana.

Ниси прочитао мој пост?

Али, хвала на таквом ставу, да га није било убила би ме трема, овако сам завршила пријемни за 15 минута и изашла да пијем кафу.

Zna se ko je upisivao fakultet u Novom Sadu i Kragujevcu, Prištini...oni najgori..koji nigde nisu mogli da se upišu...pa u onom avgustovskom, je l postojala kvota... pa upadnu tamo..

Ma, u kojem znanju će iz Prištine neko nekog da zeebe? Ja sam V završio i državni fax kao redovan student u vreme Slobodana.

ja ne pricam o fakutetima na kojima nisam studirala, pricam o BU. ne mogu da znam kako su se upisivali studenti bilo gde osim na fakultetu na kome sam polagala prijemni.

Ниси прочитао мој пост?

Али, хвала на таквом ставу, да га није било убила би ме трема, овако сам завршила пријемни за 15 минута и изашла да пијем кафу.
Stav je da nisi imala bliže svom mestu Filološki fax, a ako jesi, zašto tamo nisi upisala? Zato što je BU najbolji...

Nemoj meni da se zahvaljuješ ako te drma komplex provincije...gde si se i ti našla u onom što sam pisao?

Ako si upisala strani jezik, onda je jedini izbori bio Beograd (za dobrog đaka). I tu teško da si bila bolja od nekog iz Filološke gimnazije kod Zelenjaka...

Ako je sprski, beše i bibliotekarstvo, opšta književnost, moj poznanik je došao iz jedne varošice u Šumadiji i sad je prof. na faxu (BU).

Ja sam upisala faks bez polaganja prijemnog.

To koji si na listi nema veze sa vezom da li ces zavrsiti faks i sa kojim uspehom.

naravno da nema, ali eto krenula prica kao i oko mnogo drugih besmislenijih tema, pa caskamo i trosimo vreme :aha:

- - - - - - - - - -

Kako se vi svega tačno sećate :eek:, meni je to kao neki prošli život, davno je bilo...

ja se secam svega, tacno se secam osecaja kad sam usla na fakultet da vidim rang listu za moj smer i tu knedlu u grlu i napad panike gde sam??? jer sam pocela da citam odozdo (sigurna da nisam prosla) od stotog mesta i nikako da se nadjem :lol:

Očekivano, dete mi je odbijeno za upis u vrtić, a ja stvarno nemam živaca da se sada smaram sa žalbama, vezama i svim ostalim.
Najradije bih sve to propustila, upisala ga u neki privatni i gotovo, ali ne možem.
Mrzim Srbiju, stvarno mi se sve smučilo više.

Nakon što si se ti meni obratila sa pitanjem "kakve izbegličke veze"...

To što si ti izbeglica, koga briga.....i meni je dovoljno što si fax završila u Prištini, radila šta god....ne zanima me. Nisam ti ja poslodavac.

ja sam pisala o iskustvu sa beogradskog drzavnog fakulteta gde nikakve izbeglicke veze nisu postojale, zato sam pomenula taj detalj jer sam bez obzira na uspeh na prijemnom skoro bila izbacena sa liste zbog neresenog statusa drzavljanstva, izbeglistva, sta god.
no, to je daleka proslost, od zavrsenog fakulteta ne zivim, radim donekle u struci, ali eto imam papir.

Stav je da nisi imala bliže svom mestu Filološki fax, a ako jesi, zašto tamo nisi upisala? Zato što je BU najbolji...

Nemoj meni da se zahvaljuješ ako te drma komplex provincije...gde si se i ti našla u onom što sam pisao?

Ako si upisala strani jezik, onda je jedini izbori bio Beograd (za dobrog đaka). I tu teško da si bila bolja od nekog iz Filološke gimnazije kod Zelenjaka...

Ako je sprski, beše i bibliotekarstvo, opšta književnost, moj poznanik je došao iz jedne varošice u Šumadiji i sad je prof. na faxu (BU).

Била сам друга на ранг листи, шта мислиш колико њих из београдских гимназија сам оставила иза себе?

У овој држави могла сам да бирам где ћу студирати и да, изабрала сам БУ као најбољи.

Али, на њему могу студирати само најбољи, без обзира на то одакле долазе.

Не дрмају мене комплекси, него вас.

Ја сам своје доказала на пријемном, оне две из Филолошке гимназије су остале да плачу испред огласне табле јер су биле испод црте, па ти види.

Језик захтева таленат, а талентовани се рађају и изван круга двојке, замисли?

A Perfect Murder.mp4_000736.555.jpg

Ma naravno, a beogradski sve sama elita :roll:

pazi..ja sam zavrsio masinac.. kad ma bio pri kraju dosle su masovno izbeglice .. prebacivani su sa zagrebackog..sarajevskog i ostalih univerziteta bivse YU
jednu istu stvar su svi govorili..ovde je milion puta teze..cinjenica jeste da BU ima tezi i ozbiljniji program od drugih univerziteta.
pri ovome ne potcenjujem druge fakultete..daleko bilo, ali cinejnice su cinjenice...kad ljudi koji su tamo studirali to kazu mislim da nema potrebe ici dalje u prici.

i na kraju..sva prica gde je teze i ozbiljnije je besmislena jer te fakultet osposobljava samo da znas neku materiju o cemu se radi ..da znas gde da potrazis kad ti nesto treba i dobijas papiric za laksi prolaz dalje...pravo znanje i strucnost se stice tek kad pocnes da radis i krenes da bildujes iskustvo.

ja se secam svega, tacno se secam osecaja kad sam usla na fakultet da vidim rang listu za moj smer i tu knedlu u grlu i napad panike gde sam??? jer sam pocela da citam odozdo (sigurna da nisam prosla) od stotog mesta i nikako da se nadjem :lol:

Sećam se oglasne table, tamo su nam izlazili rezultati pismenih i sva ostala obaveštenja. Danas je puno bolje, sve im je na netu.:aha:
Moje nije bilo toliko davno :mrgreen:

Mislila sam na Smokvu.:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back