moonja..
Buduća legenda
- Poruka
- 32.928
U to vreme DA ...naravno..
- - - - - - - - - -
I za tehničke i društvene nauke.
- - - - - - - - - -
I za tehničke i društvene nauke.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Zna se ko je upisivao fakultet u Novom Sadu i Kragujevcu, Prištini...oni najgori..koji nigde nisu mogli da se upišu...pa u onom avgustovskom, je l postojala kvota... pa upadnu tamo..
Ma, u kojem znanju će iz Prištine neko nekog da zeebe? Ja sam V završio i državni fax kao redovan student u vreme Slobodana.

Zna se ko je upisivao fakultet u Novom Sadu i Kragujevcu, Prištini...oni najgori..koji nigde nisu mogli da se upišu...pa u onom avgustovskom, je l postojala kvota... pa upadnu tamo..
Ma, u kojem znanju će iz Prištine neko nekog da zeebe? Ja sam V završio i državni fax kao redovan student u vreme Slobodana.
Stav je da nisi imala bliže svom mestu Filološki fax, a ako jesi, zašto tamo nisi upisala? Zato što je BU najbolji...Ниси прочитао мој пост?
Али, хвала на таквом ставу, да га није било убила би ме трема, овако сам завршила пријемни за 15 минута и изашла да пијем кафу.
ja ne pricam o fakutetima na kojima nisam studirala, pricam o BU. ne mogu da znam kako su se upisivali studenti bilo gde osim na fakultetu na kome sam polagala prijemni.
Nisam pisao o tebi.
Niste imali veze, samo ste mogli da upišete fax bez dokumenata... mogli ste da lažirate da ste nešto položili....spalile vam ustaše, Turci, Šiptari....nematre matične knjige, svedočanstva, indexe... nemate ništa, msm studenti...
ja bio 100 i neki na listi
pa mi opet nista nije falilo da ga zavrsim u roku![]()

, meni je to kao neki prošli život, davno je bilo...Ja sam upisala faks bez polaganja prijemnog.
To koji si na listi nema veze sa vezom da li ces zavrsiti faks i sa kojim uspehom.

Kako se vi svega tačno sećate, meni je to kao neki prošli život, davno je bilo...

citirao si post koji sam ja napisala i obratio "nam" se.
Kako se vi svega tačno sećate, meni je to kao neki prošli život, davno je bilo...

Nakon što si se ti meni obratila sa pitanjem "kakve izbegličke veze"...
To što si ti izbeglica, koga briga.....i meni je dovoljno što si fax završila u Prištini, radila šta god....ne zanima me. Nisam ti ja poslodavac.
Stav je da nisi imala bliže svom mestu Filološki fax, a ako jesi, zašto tamo nisi upisala? Zato što je BU najbolji...
Nemoj meni da se zahvaljuješ ako te drma komplex provincije...gde si se i ti našla u onom što sam pisao?
Ako si upisala strani jezik, onda je jedini izbori bio Beograd (za dobrog đaka). I tu teško da si bila bolja od nekog iz Filološke gimnazije kod Zelenjaka...
Ako je sprski, beše i bibliotekarstvo, opšta književnost, moj poznanik je došao iz jedne varošice u Šumadiji i sad je prof. na faxu (BU).
Ma naravno, a beogradski sve sama elita![]()
ja se secam svega, tacno se secam osecaja kad sam usla na fakultet da vidim rang listu za moj smer i tu knedlu u grlu i napad panike gde sam??? jer sam pocela da citam odozdo (sigurna da nisam prosla) od stotog mesta i nikako da se nadjem![]()

Moje nije bilo toliko davno![]()