Sta trenutno radis 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Јао, ниси нормална, сликала си му ноне :rotf:

vec je vidim :)

cartoon-vector-illustration-secret-spy-detective-hidden-behind-newspaper-looking-hole-40933380.jpg

ručali...sad varimo pa ćemo opet na plažu....kako je lepo kupati se na kiši...:zaljubljena:

Најлепше...

- - - - - - - - - -

Меј шпијунка :zcepanje:

Али, пази, колико блесав мораш да будеш да носиш папучке на цветиће, а колико тек да све то сликаш упркос неподношљивом смраду :rotf:

Најлепше...

- - - - - - - - - -

Меј шпијунка :zcepanje:

Али, пази, колико блесав мораш да будеш да носиш папучке на цветиће, а колико тек да све то сликаш упркос неподношљивом смраду :rotf:

slikala bi ona i smrad da moze:lol:

Samo vi zezajte. A sta da radim u magacinu punom majstora koji sve najbolje znaju. Ne mogu vise da slusam lovacke price ... Moram nekako da ubijem dosadu, a i osveta za smrad :D

Ma to se nikad ne zna. Možda May zna... Ne znam koliko su se dugo družili, tj. koliko je dugo čekao...

- - - - - - - - - -

Uostalom, ako je uzeo ženine i usmrdeo ih, verovatno i nije više oženjen. :) :) :) :)

Bila kod veterinara i do pet shopa, srela koleginicu jednu pa sa njom žvakala pola sata na ulici sve kao žurimo obe i pokupila tračeve koje ću da zaboravim dok mi muž dođje sa posla...
Mala odvrnula tursku muziku čuje se do prizemlja, jedemo baklave.

- - - - - - - - - -

Uze mi reč iz usta..

Јао, и ја сам писала о томе овде, никад добра трачара од мене.

Чујем нешто сочно, и кажем себи запамтићу да испричам мужу, дођем кући и кажем, е што сам данас чула...

И тајац, не могу да се сетим :zcepanje:

Сад ћутим, па ако се сетим испричам, ако не, боље тако, већ ме зезају због тога, чак и ово малецко :evil:

Sto je najgore ovog mog to ništa ni ne zanima, ali ja moram da prodam pošto sam kupila.. a vama da pričam ne vredi, ne znate ljude.:lol:

Било би чудо да га занима, обично се такви људи нађу па трачаре надугачко и нашироко.

А и овакви антиталенти као ми се нађу :lol:

Koliko li si puta jela od jutros? :lol:
Jel si pojela medenjake?

ne doruckujem ja skoro pa nikad
tako da mi je ovaj obrok prvi danas
takoreci ruckic...
ja posle prekeo dana i uvece jedem ko proivaljena, a ujutru hranu da ne vidim, samo caj keksic il vocka...

nisam, zao mi je da ih utepam :lol:

- - - - - - - - - -

na kontu tih papuca na cvetice, danas da nam vidite modni kriminal
doso zmaj u drec roze majici, teget pantalonama i crvenim patikama
ja drec narandzasta majica, bele pantalone, drec zelene patike
:rotf:
kad stanemo jedno do drugog sou :rotf:

ne doruckujem ja skoro pa nikad
tako da mi je ovaj obrok prvi danas
takoreci ruckic...
ja posle prekeo dana i uvece jedem ko proivaljena, a ujutru hranu da ne vidim, samo caj keksic il vocka...

nisam, zao mi je da ih utepam :lol:

- - - - - - - - - -

na kontu tih papuca na cvetice, danas da nam vidite modni kriminal
doso zmaj u drec roze majici, teget pantalonama i crvenim patikama
ja drec narandzasta majica, bele pantalone, drec zelene patike
:rotf:
kad stanemo jedno do drugog sou :rotf:

Педро Алмодовар би се одушевио вашим колоритом... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back