May.Day
Domaćin
- Poruka
- 3.843
Јао, ниси нормална, сликала си му ноне![]()
Pa zar lik nije hit

- - - - - - - - - -
Procitala ovo i pala u tesku depresiju ...ručali...sad varimo pa ćemo opet na plažu....kako je lepo kupati se na kiši...![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Јао, ниси нормална, сликала си му ноне![]()

Procitala ovo i pala u tesku depresiju ...ručali...sad varimo pa ćemo opet na plažu....kako je lepo kupati se na kiši...![]()
ručali...sad varimo pa ćemo opet na plažu....kako je lepo kupati se na kiši...![]()
vec je vidim
![]()

Наздравље![]()
, odnosno
...A meni je jos nos zapusen, zamisli ove druge sto disu punim plucima. Necu da ga pustim, zainatila sam se. Svaki put dodje tako neki pametnjakovic i trti se preko reda.
Pogledajte prilog 497299
Obrati paznju sto ima papucice na cvetice mali smrda![]()

Најлепше...
- - - - - - - - - -
Меј шпијунка
Али, пази, колико блесав мораш да будеш да носиш папучке на цветиће, а колико тек да све то сликаш упркос неподношљивом смраду![]()
slikala bi ona i smrad da moze![]()
Samo vi zezajte. A sta da radim u magacinu punom majstora koji sve najbolje znaju. Ne mogu vise da slusam lovacke price ... Moram nekako da ubijem dosadu, a i osveta za smrad![]()

Ja mislim da je ipak pozajmio ženine, da ne usmrdi svoje.![]()

Не верујем да је тај ожењен![]()
Bila kod veterinara i do pet shopa, srela koleginicu jednu pa sa njom žvakala pola sata na ulici sve kao žurimo obe i pokupila tračeve koje ću da zaboravim dok mi muž dođje sa posla...
Mala odvrnula tursku muziku čuje se do prizemlja, jedemo baklave.
- - - - - - - - - -
Uze mi reč iz usta..

Sto je najgore ovog mog to ništa ni ne zanima, ali ja moram da prodam pošto sam kupila.. a vama da pričam ne vredi, ne znate ljude.![]()

Koliko li si puta jela od jutros?
Jel si pojela medenjake?

ne doruckujem ja skoro pa nikad
tako da mi je ovaj obrok prvi danas
takoreci ruckic...
ja posle prekeo dana i uvece jedem ko proivaljena, a ujutru hranu da ne vidim, samo caj keksic il vocka...
nisam, zao mi je da ih utepam
- - - - - - - - - -
na kontu tih papuca na cvetice, danas da nam vidite modni kriminal
doso zmaj u drec roze majici, teget pantalonama i crvenim patikama
ja drec narandzasta majica, bele pantalone, drec zelene patike
kad stanemo jedno do drugog sou![]()

mozete da se igrate pogadjanja zastavana kontu tih papuca na cvetice, danas da nam vidite modni kriminal
doso zmaj u drec roze majici, teget pantalonama i crvenim patikama
ja drec narandzasta majica, bele pantalone, drec zelene patike
kad stanemo jedno do drugog sou![]()

Ma to se nikad ne zna. Možda May zna... Ne znam koliko su se dugo družili, tj. koliko je dugo čekao...
- - - - - - - - - -
Uostalom, ako je uzeo ženine i usmrdeo ih, verovatno i nije više oženjen.![]()
![]()
![]()
![]()