Sta trenutno radis 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Medju tim navijačima su huligani pod sudskim procesom i sin VUčić Aleksandra !
Svi ekipa ! :dash:
priča se da imaju legitimacije DB-a i da ga čuvaju !

Čuj priča se...

Devedesetih nisi mogao da budeš nazvan kriminalcem ako nisi imao legitimaciju DB-a. Ili beše obrnuto, nisi mogao u DB ako nisi krimos...?

- - - - - - - - - -

Probudila se pijana. Au...
Istanbul je da vam kažem pravo ubitacan za mačke ... a i za miševe.

Pokusavam da skinem temperaturu od 2.30 jutros. Propade vikend u pm. :rida::rida::rida:

Predjite i vas dve na tenis ko Redžajna, zdravije je. A i ja ću s vama, iako ja jutros patim samo od blagih psihičkih poremećaja.

a sto fudbalsku reprezentaciju nazivate naprednjacima? ozbiljno pitam, nisam u toku

Predsednik FSS, Slaviša Kokeza

2709_ocp_w380_h215-1.jpg

Selektor, Mladen Krstajić

- Divim se predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću koliko ima snage i energije da se nosi sa svim problemima kako bi izveo Srbiju na pravi put.

https://sport.blic.rs/fudbal/svetsk...jic-za-blicsport-ljudi-budite-ponosni/vem9344

Igrači

Proglas su potpisali i fudbaleri Nemanja Matić, Branislav Ivanović

https://www.blic.rs/vesti/politika/...nko-kockica-evo-ko-je-sve-od-poznatih/rmdwhev

Покушавам да промрдам.

Црв је ноћас сањао ружно, увалио се у кревет између тате и мене(као Чарли Браун, донела је и свој прекривач и јастук, само је Снупи фалио :lol:), и спавала преко мене, укочила сам се као ретко кад.

А било ми је лепо што је спавала ту, онако топла и мекана, целу ноћ сам љубила и мазила :heart:

Zalila sam se svuda, pocevsi od socijalnih mreza. Cekam da me zovu.
Koleginica prosle nedelje plakala zbog nijh, tacno misle da mogu da rade sta hoce.

Па ми, бре, овим нашима руке да љубимо :lol:

А јел' ниси могла мало да је дохватиш преко шалтера да је почупаш кад те гађала оловком?

Па ми, бре, овим нашима руке да љубимо :lol:

А јел' ниси могла мало да је дохватиш преко шалтера да је почупаш кад те гађала оловком?

oonda ne bi mogla da naplati nista, fora kod takvih desavanja je da izvuces maksimalnu korist iz neprijatne situacije. kad sam se vec nervirao onda ce i druga strana da pati...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back