tara
Buduća legenda
- Poruka
- 35.576
a tko su oni? :s
msm vidi navijaci ali nista ne kapiram dalje
msm vidi navijaci ali nista ne kapiram dalje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Čuj priča se...Medju tim navijačima su huligani pod sudskim procesom i sin VUčić Aleksandra !
Svi ekipa !
priča se da imaju legitimacije DB-a i da ga čuvaju !
Исто, и сваки пут поједем гованце...

Medju tim navijačima su huligani pod sudskim procesom i sin VUčić Aleksandra !
Svi ekipa !
priča se da imaju legitimacije DB-a i da ga čuvaju !
Čuj priča se...
Probudila se pijana. Au...
Istanbul je da vam kažem pravo ubitacan za mačke ... a i za miševe.
Pokusavam da skinem temperaturu od 2.30 jutros. Propade vikend u pm.![]()
Sad cu da pijem jutarnju kafu na terasi

Danas Vatikan...
Sutra jos malo Rima... pa na more...
Deci je super sto su sa bratom... ali nikakvu fascinaciju gradom nemaju... sem “Zasto ne mozemo da plivamo u fontani?!”![]()

a sto fudbalsku reprezentaciju nazivate naprednjacima? ozbiljno pitam, nisam u toku
- Divim se predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću koliko ima snage i energije da se nosi sa svim problemima kako bi izveo Srbiju na pravi put.
Proglas su potpisali i fudbaleri Nemanja Matić, Branislav Ivanović
), и спавала преко мене, укочила сам се као ретко кад.
jos uvek sam u soku od salteruseLjudi vi ne znate koji sam ja tretman juce dozivela u postijos uvek sam u soku od salteruse

Изгледа да су шалтеруше свуда исте
Шта је било?
Bacala olovku na mene, vredjala, psovala. Kad sam htela za se zalim menadzeru odbio sa me usluzi. Kao popisana sam izasla odande

Има ваљда нека виша инстанца којој можеш да се жалиш, чак ни код нас то не смеју да раде.
Zalila sam se svuda, pocevsi od socijalnih mreza. Cekam da me zovu.
Koleginica prosle nedelje plakala zbog nijh, tacno misle da mogu da rade sta hoce.

Bacala olovku na mene, vredjala, psovala. Kad sam htela za se zalim menadzeru odbio sa me usluzi. Kao popisana sam izasla odande
Па ми, бре, овим нашима руке да љубимо
А јел' ниси могла мало да је дохватиш преко шалтера да је почупаш кад те гађала оловком?