- Poruka
- 63.764
Pa nije te valjda iz obesti gađala, šta si uradila?
Шта год да је урадила, гађање оловком је на нивоу ученика 3. разреда основне школе.
Могла је да се свађа, да позове шефа, обезбеђење, али не да гађа оловком.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па ми, бре, овим нашима руке да љубимо
А јел' ниси могла мало да је дохватиш преко шалтера да је почупаш кад те гађала оловком?

oonda ne bi mogla da naplati nista, fora kod takvih desavanja je da izvuces maksimalnu korist iz neprijatne situacije. kad sam se vec nervirao onda ce i druga strana da pati...

Olovku je bacila na mene da popunim kovertu
E znam tacno da bi me uhapsili da sam nesto uradila.
Ne znam sta da kazem u soku sam i dalje. Naterala sam menadzera da mi napise imena njihova da znam tacno na moga se zalim.

oonda ne bi mogla da naplati nista, fora kod takvih desavanja je da izvuces maksimalnu korist iz neprijatne situacije. kad sam se vec nervirao onda ce i druga strana da pati...
Баш ме брига за паре, то задовољство би ми надоместило све![]()
))Ma sta cu da naplatim...
Al bas mi se smucilo ima da ganjam zalbu
)))Шта год да је урадила, гађање оловком је на нивоу ученика 3. разреда основне школе.

meni je zadovoljstvo kad druga strana pati i ako mogu ikako da je unistim to i uradim. nikad nisam volio da prljam ruke, eventualno koljeno ili lakat...))
- - - - - - - - - -
e kad bi znali sta sam ja sve naplacivao do sada...)))
- - - - - - - - - -
nikad nisam volio to nesto na sitno, il te sjebem za 10000 evra ili necu ni da pokusavam nista, a to grebuckanje, cupanje kose, to me ne interesuje. kao ni priglupi humanoidi koji trose kiseonik. hihi <3

Ja se nisam svadjala, ja sam cekala 30 min i redu i dosla da platim da posaljem pasos. Ne znam sto bi trebala da zove obezbedjenje![]()

meni je zadovoljstvo kad druga strana pati i ako mogu ikako da je unistim to i uradim. nikad nisam volio da prljam ruke, eventualno koljeno ili lakat...))
- - - - - - - - - -
e kad bi znali sta sam ja sve naplacivao do sada...)))
- - - - - - - - - -
nikad nisam volio to nesto na sitno, il te sjebem za 10000 evra ili necu ni da pokusavam nista, a to grebuckanje, cupanje kose, to me ne interesuje. kao ni priglupi humanoidi koji trose kiseonik. hihi <3
Не може колено или лакат преко шалтера, али чупање пар праменова, их...
Једино да је изазвала на двобој![]()
Ja cu da trazim snimak sigurnosne kamere i svi ce iz kacelarije da potpisu zalbu, jer bukvalno SVAKU musteriju maltertiraju.
Не, Стуготс пита шта си ти урадила,па си заслужила гађање, ја сам само рекла да шта год да си урадила није смела да те гађа оловком, и онда навела шта је могла да уради.
То је било пре него што си објаснила да ти је жена само неспретно добацила оловку да попуниш коверат![]()
mislio sam ovako privatno, bez svjedoka. nisam jednom usao za nekim u wc i sl. da mu objasnim neke stvari. poslije bi postali dobri prijatelji <3

Nije nespretno dobacila, namerno je bacila olovku na mene. Zato hocu da trazim snimak
А шта су урадили колегиници па је плакала?
Vredjali je i maltretirali kad je slala paket.
Шта год да је урадила, гађање оловком је на нивоу ученика 3. разреда основне школе.
Фин неки свет ради тамо...
Што ниси послала неком брзом поштом, код нас су бар они љубазни.
Budibogsanama pa kako radi toliko ta koja vredja sve vas.... Do sad je mogla popiti otkaz sto puta
Mora da ima neka ledja
Meni prečesto krivo sto je boc oštrim predmetom kažnjiv. Pa sto šta fali malo?Не може колено или лакат преко шалтера, али чупање пар праменова, их...
Једино да је изазвала на двобој![]()
Meni prečesto krivo sto je boc oštrim predmetom kažnjiv. Pa sto šta fali malo?
Budibogsanama pa kako radi toliko ta koja vredja sve vas.... Do sad je mogla popiti otkaz sto puta
Mora da ima neka ledja