Sta trenutno radis 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
gnjavim ciciku....nedostajal mi je danas...a ona trpi...joj sto je mekana debelica :zaljubljena:

zvao me drug :telefon:, nismo se videli dugo, nikako da se uklopimo, inace mi je kolega po zanimanju, sjajan momak, zajebant, a ima muka u zivotu nevidjenih... iskocila mu dobra tezga i saradnja sa jednom nasom poznatom kompanijom, joj sto mi je milo.... cele zime je bio u teskom k nije ni radio, sad se polako vraca u kolosek....bas mi je milo :heart:....dogovorili svaleraj za vikend...samo da mu lepo krene...

ne kukas, znam, poznata si po tome da sve drzis u sebi

cile u mom poslu ima zena na prste jedne ruke da ih zbrojis, da imam stav ko ti ne bih se ni bavila ovim poslom...tako da mani me projektovanja svojih ...to je svet koji ti ne mozes da ukapiras.... kao sto ni ja ne kapiram tvoj pa ti ne govorim kako da budes po zanimanju snaja...dakle mani me sa tim frustracijama svojim, i uvati tog tvog mlakonju da te prodrnda i onda kad vam nije narucen dedin nalsednik, pa da nas manje davis tom svojom fiksacijom za seks
...
fala kurrcu napokon uzivam u onome sto radim, fala kurrcu napokon imam sjajnu ekipu oko sebe, uzivam cile...sto i tebi zelim...

Pa vecinu drzim u sebi... :aha:
Izbacim ono sto moram i sto mi se hoce ;)

Ne moze ovaj moj da postigne koliko ja stresova dozivljavam... :malav:

Ma meni je ovo stara povreda i aktivirala se u petak od sedenja ceo dan, bila sam na nekom seminaru, neke grozne stolice, neudoban položaj i u subotu samo nisam mogla da stanem na nogu.
Za kupus sam čula, sad mi reče direktor, moraću probati popodne.

Lunjo, pre nego sto stavis list kupusa, predji preko njega malo oklagijom ili flasom, da omekne i pusti sokove, pa onda umotaj preko kolena i ako mozes menjaj par puta dnevno.

ide da spava.gif

Lunjo, pre nego sto stavis list kupusa, predji preko njega malo oklagijom ili flasom, da omekne i pusti sokove, pa onda umotaj preko kolena i ako mozes menjaj par puta dnevno.

Boko, tako sam i uradila, držala sam jedno tri sata i bilo je super!
Taman skinula oblog, mali zavrištao, sat vremena je plakao, dali mu paracetamol, pa je najzad zaspao, al sve vreme meni na rukama tako da je koleno gore nego što je bilo :lol:
Ujutro ću staviti kupus, zaviti steznim zavojem i odo na poso, pa ću posle skinuti, samo da mi se dete ne pati, spava i jeca u snu, ajkula jedna :sad2:

Boko, tako sam i uradila, držala sam jedno tri sata i bilo je super!
Taman skinula oblog, mali zavrištao, sat vremena je plakao, dali mu paracetamol, pa je najzad zaspao, al sve vreme meni na rukama tako da je koleno gore nego što je bilo :lol:
Ujutro ću staviti kupus, zaviti steznim zavojem i odo na poso, pa ću posle skinuti, samo da mi se dete ne pati, spava i jeca u snu, ajkula jedna :sad2:

Ми смо плакале заједно кад су ницали зуби, она од болова, а ја од помисли колико је боли кад зуб пробија месо :(

- - - - - - - - - -

Ја разумела да пређе оклагијом преко колена, кретен :zcepanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back