Golub
Elita
- Poruka
- 17.902
Dobar dan.
Što sam se nakrkao, brekćem ko imt kad ore uzbrdo.
Što sam se nakrkao, brekćem ko imt kad ore uzbrdo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

...lezim, slusam sta se prica u sobi...ljudi moji sta se ovde sve moze cuti
...dr promenio terapiju, prekosutra kuci, pa to je u odnosu na onu prvu neuporedivo lakse..kakve ce biti nus pojave ne znam, videcemo...

Popizdutnuta sam!!! Jako!!!
Otisli jutros u bolnicu.
U kolima u 7h ujutru ovaj mali pocinje da kaslje.
Dok smo stigli do dr i do anesteziologa on je kasljao na svakih 4-5 minuta!
Ljudi nam lepo urade prijem i otpust, vrate nas, za mesec dana ce nas zvati
Odemo na rucak, iskuliram... mm besni... meni krivo ali imam fobiju od bolnica pa mi u isto vreme i lakse...
Usput jos do pedijatra...
8 medicinskih radnika smo danas prosli... ustvari 9 sa pedijatrom...
Dodjem kuci, deca me najasu odmah... to samo kaki i piski jbt!!! Kako sednem neko nesto hoce! A u 3 ***** materine!!!
Mala je dva puta kakila od kako je dosla iz vrtica ! Dva puta za 3 sata
Mali jednom... jbt ko grlice
Mm naravno svojim poslom... ovaj mali kaslje...
Meni dusa spava... oka nisam sklopila nocas... mnoooogo sam nervozna i jos mi se najavili gosti...
Ustanem malopre da jedem, tata doneo nesto iz pekare, ovaj moj bacio!!! Sto si bacio?! Nenaceto!!! Mislio da je od juce !!! A nije ni pogledao
To mi vec drugi put radi, dodje mi da ga zgromim!!! Naravno posvadjam se
Sad se ustani, inhaliraj ovog malog, smaraj se sa gostima, itd itd... jaooooooooooo fuj
Jao cicak ti si souto što stalno kakišu im je na nervnoj bazi od tebe, kako muževljeva stolica?Popizdutnuta sam!!! Jako!!!
Otisli jutros u bolnicu.
U kolima u 7h ujutru ovaj mali pocinje da kaslje.
Dok smo stigli do dr i do anesteziologa on je kasljao na svakih 4-5 minuta!
Ljudi nam lepo urade prijem i otpust, vrate nas, za mesec dana ce nas zvati
Odemo na rucak, iskuliram... mm besni... meni krivo ali imam fobiju od bolnica pa mi u isto vreme i lakse...
Usput jos do pedijatra...
8 medicinskih radnika smo danas prosli... ustvari 9 sa pedijatrom...
Dodjem kuci, deca me najasu odmah... to samo kaki i piski jbt!!! Kako sednem neko nesto hoce! A u 3 ***** materine!!!
Mala je dva puta kakila od kako je dosla iz vrtica ! Dva puta za 3 sata
Mali jednom... jbt ko grlice
Mm naravno svojim poslom... ovaj mali kaslje...
Meni dusa spava... oka nisam sklopila nocas... mnoooogo sam nervozna i jos mi se najavili gosti...
Ustanem malopre da jedem, tata doneo nesto iz pekare, ovaj moj bacio!!! Sto si bacio?! Nenaceto!!! Mislio da je od juce !!! A nije ni pogledao
To mi vec drugi put radi, dodje mi da ga zgromim!!! Naravno posvadjam se
Sad se ustani, inhaliraj ovog malog, smaraj se sa gostima, itd itd... jaooooooooooo fuj

Sou je to sto me nesto pritiska dole kad piskim i urin mi smrdi vec par danaJao cicak ti si sou
to što stalno kakišu im je na nervnoj bazi od tebe, kako muževljeva stolica?![]()

Šta ti kažu za ono na nozi?
Tvrdi doktor da je to vena. Cim se malo oporavim od ove terapije idem da zakazem kod vaskularnog da to pogleda.

Sou je to sto me nesto pritiska dole kad piskim i urin mi smrdi vec par dana
Znaci sutra nosi urin rano... od inekcija penicilina garant zapatila nesto blago meni a jos pila i probiotik i sve...
Maloj svaki dan neki urobibi
Malom inhalacije
Sebi ko zna sta cu
U pravu je mm Jbt jel mozemo dve nedelje da neko nesto ne koristi i da ne idemo kod dr
Jos sam resila cim malom obavim ovo da sebi zalazem bruh da resim
E sad cu i to malo sutra... dok prodje mesec dana![]()
A gde mi je tek planirani put sa decom...
Ma to im je na tatu... i on kao i oni seeere posle svakog obroka... to bog nije video
znam sto se zalisahahahhahahahaaha šta im radiš![]()
Aj da vidim kako rade
Kamerman u cudu, kao ova mala brzo naucila fazone iskvario si je totalno, kaze zmaj ne ja ih biram vec iskvarene
Reko e moji vi ne znate s kim imate posla...danas sam radila ceo dan..bukvalno..
no sad malko odmaranje i što bi rekla metla,da dignem krake u vis...

gle mini izgašena lampica, dal je moguće da se izlogovala?

Mala je kakila jbt treci put malopreUzmi vince i zapali jednu cigaru da se smiris.
I ja imam jednog seraca u kuciznam sto se zalis
ovo je za verovali ili ne!!!
Krenula kuci sad
Kad smo zavrsil slikanje i brzinski rucali bilo vec tri, kraj moje smene, al ide zmaj sa kamermanom da snima promo materijal za jednu manifeataciju, pita oces sa nama? Ocu! De necu ja zujaloAj da vidim kako rade
Malo pre zavrsili, onda isli u mek da se ozderemo ko prasici
Mrtva sam umorna,od sedam sam na nogama
Ali koje zajebavanje ludilo, ne znas ko odvaljuje vise fazonamasni naravno, sto masnije to boljeKamerman u cudu, kao ova mala brzo naucila fazone iskvario si je totalno, kaze zmaj ne ja ih biram vec iskvarene
Reko e moji vi ne znate s kim imate posla...
- - - - - - - - - -
Ja i juce i danas po 12h
Samovoljno
Dok ne padnem od preforsiranja

aha radis radis 24h...
ma kresnuli se mi jos na prvom krugu razgova za posao....pa sta mislis kako sam upala....kasnis bre...
danas smo se gengbengovali i sa kamermanom i celom ekipom koju smo snimali...bilo nas oko desetak...
samo ne kukam... jer ja doduse pijem na poslu, a i pusim... a nije mi strano nista sto je ljudski 
aha radis radis 24h...
ma kresnuli se mi jos na prvom krugu razgova za posao....pa sta mislis kako sam upala....kasnis bre...
danas smo se gengbengovali i sa kamermanom i celom ekipom koju smo snimali...bilo nas oko desetak...

Svaki vikendsamo ne kukam... jer ja doduse pijem na poslu, a i pusim... a nije mi strano nista sto je ljudski
- - - - - - - - - -
Distanca je majka !
Slusaj me sta ti govorim!
Htece svi oni geng bang samo nastavi da se druzis![]()
Posle ce biti Cile kako da sprecim mastitis...[/QUOTE]
ahaahahahhaa
joj cicak
pa ti ni sad ne svetliš, a samo ideš i komentarišeš ko je kad prisutan, ja npr nikada ne gasim lampicu kada sam tu..to vi što se bavite tuđim životima, a visite 24h na forumu svaki dan..
da se ja pitam, ta opcija bi bila ukinuta, pa se kurcirajte u sopstvenom mozgu.
Svaki vikendsamo ne kukam... jer ja doduse pijem na poslu, a i pusim... a nije mi strano nista sto je ljudski
- - - - - - - - - -
Distanca je majka !
Slusaj me sta ti govorim! vam dedin nasPosle ce biti Cile kako da sprecim mastitis...![]()