Sta trenutno radis 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
maderoterparija :aha:
i ja nedavno cula, isla moja kuma na oklagijanje, kaze boli ko sam djavo.
to je inace anticelulit masaza

Чек, значи ја кад изоклагијам оног мог, могу ладно да кажем да сам га измасирала и то стручно, по признатој методи :zcepanje:

maderoterparija :aha:
i ja nedavno cula, isla moja kuma na oklagijanje, kaze boli ko sam djavo.
to je inace anticelulit masaza

I ja sam prvi put nedavno čula kad se neko raspitivao na fb. Prvo sam pomislila da je to neka šala, ali onda vidim da ima i stručno ime. :) Super ako pomaže.

- - - - - - - - - -

Чек, значи ја кад изоклагијам оног мог, могу ладно да кажем да сам га измасирала и то стручно, по признатој методи :zcepanje:

Ne može ako nemaš certifikat. Još možeš biti optužena za nadriljekarstvo. Oklagije moraju proći tehnički pregled i sl. :mrgreen:

I ja sam prvi put nedavno čula kad se neko raspitivao na fb. Prvo sam pomislila da je to neka šala, ali onda vidim da ima i stručno ime. :) Super ako pomaže.

- - - - - - - - - -

Ne može ako nemaš certifikat. Još možeš biti optužena za nadriljekarstvo. Oklagije moraju proći tehnički pregled i sl. :mrgreen:

Дођавола :evil:

zamisli da dobijes neku kinesku kopiju pa da te sa njom masiraju..a umesto od drveta ona napravljena od plastike...

il jos gore..ispostavi se da je premaz laka od neke kancerogene materije

atest je bitna stvar u zivotu masirane osobe :)

Дођавола :evil:

Ako ga dobro izoklagijaš, neće na pamet da mu padne da traži atest, samo "da, draga", "kako ti kažeš, draga"... :lol:

- - - - - - - - - -

zamisli da dobijes neku kinesku kopiju pa da te sa njom masiraju..a umesto od drveta ona napravljena od plastike...

il jos gore..ispostavi se da je premaz laka od neke kancerogene materije

atest je bitna stvar u zivotu masirane osobe :)

Ovo je Srbija, sve može da se nabavi, pa i atest za oklagiju... :aha:

Ako ga dobro izoklagijaš, neće na pamet da mu padne da traži atest, samo "da, draga", "kako ti kažeš, draga"... :lol:

- - - - - - - - - -

Ovo je Srbija, sve može da se nabavi, pa i atest za oklagiju... :aha:

Набави два, плииииз :zcepanje:

- - - - - - - - - -

:think: nego gledam taj komplet...

sve oklagija do oklagije..osim jedne "ploce"

da li ona sluzi za slapanje po goozo nepristojnih osoba koji pipkaju maserke?

Не, и то је за масираног :lol:

Ма, ја бринем за масера, не за масираног :lol:

Ja pročitala mesara. Rekoh, brineš zbog onog mesa za pljeskavice. :mrgreen:

:think: nego gledam taj komplet...

sve oklagija do oklagije..osim jedne "ploce"

da li ona sluzi za slapanje po goozo nepristojnih osoba koji pipkaju maserke?

To služi za pravljenje kiflica, ali slučajno uletjelo u kadar.

mislim..pazi mislim..nisam siguran ali sigurno ce trebati i fotografija sa tehnickog pregleda da se dokaze da je zaista bas TA oklagija dobila atest... mozda ima i neka delovodna knjiga u koju se zapisuju brojevi oklagija? :think:

A ti nikad nisi čuo da su ljudi odradili tehnički bez auta? Srbija, bato... :aha:

- - - - - - - - - -

Skuvaj i meni jednu...

A ti nikad nisi čuo da su ljudi odradili tehnički bez auta? Srbija, bato... :aha:

salu na stranu ali citam izmene zakona kako ce morati sad da se koriste kamere kao dokaz da je zaista automobil bio na tehnickom pregledu..msilim..ko ce da gleda te sve silne filmove iz svih stanica za tehnicki pregled po srbiji i proverava :) sigurno svaki dan na hiljade automobila prodje tehnicki pregled...

salu na stranu ali citam izmene zakona kako ce morati sad da se koriste kamere kao dokaz da je zaista automobil bio na tehnickom pregledu..msilim..ko ce da gleda te sve silne filmove iz svih stanica za tehnicki pregled po srbiji i proverava :) sigurno svaki dan na hiljade automobila prodje tehnicki pregled...

Као и обично, по пријавама, видиш кршину и одеш да питаш како је тај прошао технички...

И ја се сваког дана питам кад видим оне Голфове двојке како јуришају градом.

- - - - - - - - - -

a evo..stigao i profesionalac kad je u pitanju koriscenje oklagije po ledjima ... :)

Не дирај Дија, он са избеглицама дели своје цигаре :evil:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back