Sta trenutno radis 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...lezim, slusam sta se prica u sobi...ljudi moji sta se ovde sve moze cuti :eek:
...dr promenio terapiju, prekosutra kuci, pa to je u odnosu na onu prvu neuporedivo lakse..kakve ce biti nus pojave ne znam, videcemo...

Немој ништа да слушаш, убиће те у појам, а нећеш чути ништа корисно.

Слушалице на уши и куцкај се са нама или слушај музику.

Popizdutnuta sam!!! Jako!!! :histericna:

Otisli jutros u bolnicu.
U kolima u 7h ujutru ovaj mali pocinje da kaslje.
Dok smo stigli do dr i do anesteziologa on je kasljao na svakih 4-5 minuta!
Ljudi nam lepo urade prijem i otpust, vrate nas, za mesec dana ce nas zvati :histericna:
Odemo na rucak, iskuliram... mm besni... meni krivo ali imam fobiju od bolnica pa mi u isto vreme i lakse...
Usput jos do pedijatra...
8 medicinskih radnika smo danas prosli... ustvari 9 sa pedijatrom...
Dodjem kuci, deca me najasu odmah... to samo kaki i piski jbt!!! Kako sednem neko nesto hoce! A u 3 ***** materine!!!
Mala je dva puta kakila od kako je dosla iz vrtica ! Dva puta za 3 sata
Mali jednom... jbt ko grlice
Mm naravno svojim poslom... ovaj mali kaslje...
Meni dusa spava... oka nisam sklopila nocas... mnoooogo sam nervozna i jos mi se najavili gosti...
Ustanem malopre da jedem, tata doneo nesto iz pekare, ovaj moj bacio!!! Sto si bacio?! Nenaceto!!! Mislio da je od juce !!! A nije ni pogledao
To mi vec drugi put radi, dodje mi da ga zgromim!!! Naravno posvadjam se

Sad se ustani, inhaliraj ovog malog, smaraj se sa gostima, itd itd... jaooooooooooo fuj

Otisli jutros u bolnicu.
Ljudi nam lepo urade prijem i otpust, vrate nas, za mesec dana ce nas zvati :histericna:
Odemo na rucak, iskuliram... mm besni... meni krivo ali imam fobiju od bolnica pa mi u isto vreme i lakse...
Dodjem kuci, deca me najasu odmah... to samo kaki i piski jbt!!! Kako sednem neko nesto hoce! A u 3 ***** materine!!!
Meni dusa spava... oka nisam sklopila nocas... mnoooogo sam nervozna i jos mi se najavili gosti...
Ustanem malopre da jedem, tata doneo nesto iz pekare, ovaj moj bacio!!! Sto si bacio?! Nenaceto!!! Mislio da je od juce !!! A nije ni pogledao

Sad se ustani, inhaliraj ovog malog, smaraj se sa gostima, itd itd... jaooooooooooo fuj

:lol: Jao cicak ti si sou

Otisli jutros u bolnicu.

to što stalno kakišu im je na nervnoj bazi od tebe, kako muževljeva stolica?:lol:

:lol: Jao cicak ti si sou
Sou je to sto me nesto pritiska dole kad piskim i urin mi smrdi vec par dana
Znaci sutra nosi urin rano... od inekcija penicilina garant zapatila nesto blago meni a jos pila i probiotik i sve...
Maloj svaki dan neki urobibi
Malom inhalacije
Sebi ko zna sta cu
U pravu je mm Jbt jel mozemo dve nedelje da neko nesto ne koristi i da ne idemo kod dr
Jos sam resila cim malom obavim ovo da sebi zalazem bruh da resim
E sad cu i to malo sutra... dok prodje mesec dana :rida:
A gde mi je tek planirani put sa decom...
to što stalno kakišu im je na nervnoj bazi od tebe, kako muževljeva stolica?:lol:

Ma to im je na tatu... i on kao i oni seeere posle svakog obroka... to bog nije video

Sou je to sto me nesto pritiska dole kad piskim i urin mi smrdi vec par dana
Znaci sutra nosi urin rano... od inekcija penicilina garant zapatila nesto blago meni a jos pila i probiotik i sve...
Maloj svaki dan neki urobibi
Malom inhalacije
Sebi ko zna sta cu
U pravu je mm Jbt jel mozemo dve nedelje da neko nesto ne koristi i da ne idemo kod dr
Jos sam resila cim malom obavim ovo da sebi zalazem bruh da resim
E sad cu i to malo sutra... dok prodje mesec dana :rida:
A gde mi je tek planirani put sa decom...

Ma to im je na tatu... i on kao i oni seeere posle svakog obroka... to bog nije video

Uzmi vince i zapali jednu cigaru da se smiris.
I ja imam jednog seraca u kuci:lol: znam sto se zalis

Krenula kuci sad
Kad smo zavrsil slikanje i brzinski rucali bilo vec tri, kraj moje smene, al ide zmaj sa kamermanom da snima promo materijal za jednu manifeataciju, pita oces sa nama? Ocu! De necu ja zujalo :lol: Aj da vidim kako rade
Malo pre zavrsili, onda isli u mek da se ozderemo ko prasici :zjede:
Mrtva sam umorna,od sedam sam na nogama
Ali koje zajebavanje ludilo, ne znas ko odvaljuje vise fazonamasni naravno, sto masnije to bolje :rotf: Kamerman u cudu, kao ova mala brzo naucila fazone iskvario si je totalno, kaze zmaj ne ja ih biram vec iskvarene :rotf: Reko e moji vi ne znate s kim imate posla...

- - - - - - - - - -

danas sam radila ceo dan..bukvalno..
no sad malko odmaranje i što bi rekla metla,da dignem krake u vis...

Ja i juce i danas po 12h :lol:
Samovoljno
Dok ne padnem od preforsiranja

Uzmi vince i zapali jednu cigaru da se smiris.
I ja imam jednog seraca u kuci:lol: znam sto se zalis
Mala je kakila jbt treci put malopre :lol: ovo je za verovali ili ne!!!
Ispratila goste pa tusnula klince i evo ih legla spavaju...
Mm uzeo malog da golica pred spavanje i on me svom snagom opali nogom u glavu ... :aha:
Krenula kuci sad
Kad smo zavrsil slikanje i brzinski rucali bilo vec tri, kraj moje smene, al ide zmaj sa kamermanom da snima promo materijal za jednu manifeataciju, pita oces sa nama? Ocu! De necu ja zujalo :lol: Aj da vidim kako rade
Malo pre zavrsili, onda isli u mek da se ozderemo ko prasici :zjede:
Mrtva sam umorna,od sedam sam na nogama
Ali koje zajebavanje ludilo, ne znas ko odvaljuje vise fazonamasni naravno, sto masnije to bolje :rotf: Kamerman u cudu, kao ova mala brzo naucila fazone iskvario si je totalno, kaze zmaj ne ja ih biram vec iskvarene :rotf: Reko e moji vi ne znate s kim imate posla...

- - - - - - - - - -

Ja i juce i danas po 12h :lol:
Samovoljno
Dok ne padnem od preforsiranja

Metlo kad ti planiras da se kresnes sa tim tvojim direktorom?
Neces cekati ni 40 dana izgleda... :lol:

Sutra kad te spopadne, mojne nam kukas Jao ne znam sta mu je :zper:

I tih 12 sati pih
Ja radim po 24 na nogama pa spavam 3 pa opet 24 na nogama...

aha radis radis 24h...:lol:

ma kresnuli se mi jos na prvom krugu razgova za posao....pa sta mislis kako sam upala....kasnis bre...:lol:
danas smo se gengbengovali i sa kamermanom i celom ekipom koju smo snimali...bilo nas oko desetak...

Svaki vikend :rtfm: samo ne kukam... jer ja doduse pijem na poslu, a i pusim... a nije mi strano nista sto je ljudski :malav:

- - - - - - - - - -

aha radis radis 24h...:lol:

ma kresnuli se mi jos na prvom krugu razgova za posao....pa sta mislis kako sam upala....kasnis bre...:lol:
danas smo se gengbengovali i sa kamermanom i celom ekipom koju smo snimali...bilo nas oko desetak...

Distanca je majka !

Slusaj me sta ti govorim!
Htece svi oni geng bang samo nastavi da se druzis :zper:
Posle ce biti Cile kako da sprecim mastitis... :lol:

Svaki vikend :rtfm: samo ne kukam... jer ja doduse pijem na poslu, a i pusim... a nije mi strano nista sto je ljudski :malav:

- - - - - - - - - -

Distanca je majka !

Slusaj me sta ti govorim! vam dedin nasPosle ce biti Cile kako da sprecim mastitis... :lol:

ne kukas, znam, poznata si po tome da sve drzis u sebi

cile u mom poslu ima zena na prste jedne ruke da ih zbrojis, da imam stav ko ti ne bih se ni bavila ovim poslom...tako da mani me projektovanja svojih ...to je svet koji ti ne mozes da ukapiras.... kao sto ni ja ne kapiram tvoj pa ti ne govorim kako da budes po zanimanju snaja...dakle mani me sa tim frustracijama svojim, i uvati tog tvog mlakonju da te prodrnda i onda kad vam nije narucen dedin nalsednik, pa da nas manje davis tom svojom fiksacijom za seks
...
fala kurrcu napokon uzivam u onome sto radim, fala kurrcu napokon imam sjajnu ekipu oko sebe, uzivam cile...sto i tebi zelim...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back