Sta trenutno radis 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nema se fremena..... za raniji doručak...tek neću da ima od sledeće nedelje vremena...ybte, juče mi stigo porez zastan, danas, nisam imao pojma, ovi moji nisu plaćali nešo za prostor, pa mi stiglo za komunalije da platim..dobro to ije sitna para..al para na paru, faška na fašku, kantar na kantar.... straaaafa... :rotf:

- - - - - - - - - -

Šo se čudite za Trojinu koleginicu...i vi, da ste tako pirgavi i nikaki ko brinske žene, ako ćete se udate, mora da vas muž, koji je isto ora mu ne uzmeš iz ruke, modni savetnik....

Mlogo smo vas mi razmazili! U stvari nas bole ufo..važno da ste lepe... i imate felike sise, narafski..

pa ko ih ebe kad su koletivno skrndelji....i to vam govori o toliko izvikanoj, navodnoj, emancipaciji...

sreda u 6, sreda u 6 da ne zaboravim, satju ga unesem u evernote...sreda u 6

- - - - - - - - - -

Mogjutje da ti se od klime spava... a i menja se freme....proketje na naša rame sletje.... a i postala si radni čoek..malo da s euhodaš...el znaš da svi koji rano rane na posao, idu kao kokoške do 22 u krevet..ja nisam mogao da verujem..a sve mladi ljudi...max. 30-31 god.... ni kuče ni mače, a ništa na poslu ni ne rade..

Kakve veze ima lepota sa datom situacijom, ajd nemoj banalizovati takvim seljanijama
Takve modele ponasanja imas na svim meridijanima
Sta ces sa foto modelom koji kaze ajde vodi me u dubai sa sobm radicu ti sve sto hoces, kako ces to da objasnis....to je isti model ponasanja, a lepo celjade mlado sa zivotnom mogucnostima pred sobom, a ona izabrala samoponizavanje kao zivotni put... Pa ko je tu lud ko blesav
Jednostvno zavisi od tipa licnosti

- - - - - - - - - -

Juce sam zakucala oko 9
Naspavala sam se
Ovo je pocelo sa sedenjem u sali sa klimom, vrv je to

Hvala drage žene na porukama ohrabrenja povodom moje sinoćne "bravure" na fejsbuku :lol:
Elem, jutros mi je stigao odgovor "HAHAHAHA" I šta da kažem čoveku, nema, to je rodjeno da se izblamira!
Pre neki dan sam tako "izdominirao" da džemperom obučenim naopako. I to ceo dan. Uveče kad sam završio sa poslom svratim u kafić da popijem kafu, odem u WC i kad sam se pogledao u ogledalo...

Hvala drage žene na porukama ohrabrenja povodom moje sinoćne "bravure" na fejsbuku :lol:
Elem, jutros mi je stigao odgovor "HAHAHAHA" I šta da kažem čoveku, nema, to je rodjeno da se izblamira!
Pre neki dan sam tako "izdominirao" da džemperom obučenim naopako. I to ceo dan. Uveče kad sam završio sa poslom svratim u kafić da popijem kafu, odem u WC i kad sam se pogledao u ogledalo...

Tako ja dva dana šetam sa farmericama na kojima je štep otišao valjda čim sam ih obukla prvi put.
Ej, nove farke, izvukao se konac iz šava, direktno ispod šlica, ja dva dana tako šetam. tek sam juče uveče skontala ::fdlan:

- - - - - - - - - -

Čekam da dođe koleginica da od(t)(f.o.miloše)ćopam do apoteke i kupim stezni zavoj, da se uvijem ko propisna mumija.
Posle posla kupujem kupus, što za ručak, što za kolenicu :))))))

- - - - - - - - - -

Sad ja kao metla malopre, ali gde ste, sto mu dabrova, kad ja imam vremena?!

Ma ne sikiraj se, školski drugari uvek sfe razumeju :lol:

Očekujem uskoro skrinšot te prepiske na nekoj stranici tipa "najveći retardi fejsbuka" ili slično :hahaha:

Tako ja dva dana šetam sa farmericama na kojima je štep otišao valjda čim sam ih obukla prvi put.
Ej, nove farke, izvukao se konac iz šava, direktno ispod šlica, ja dva dana tako šetam. tek sam juče uveče skontala ::fdlan:

- - - - - - - - - -

Čekam da dođe koleginica da od(t)(f.o.miloše)ćopam do apoteke i kupim stezni zavoj, da se uvijem ko propisna mumija.
Posle posla kupujem kupus, što za ručak, što za kolenicu :))))))

- - - - - - - - - -

Sad ja kao metla malopre, ali gde ste, sto mu dabrova, kad ja imam vremena?!

:lol: Znači znaš osećaj. U momentu ti prodje kroz glavu ko te je sve taj dan video :hahaha:

Nema se fremena..... za raniji doručak...tek neću da ima od sledeće nedelje vremena...ybte, juče mi stigo porez zastan, danas, nisam imao pojma, ovi moji nisu plaćali nešo za prostor, pa mi stiglo za komunalije da platim..dobro to ije sitna para..al para na paru, faška na fašku, kantar na kantar.... straaaafa... :rotf:

- - - - - - - - - -

Šo se čudite za Trojinu koleginicu...i vi, da ste tako pirgavi i nikaki ko brinske žene, ako ćete se udate, mora da vas muž, koji je isto ora mu ne uzmeš iz ruke, modni savetnik....

Mlogo smo vas mi razmazili! U stvari nas bole ufo..važno da ste lepe... i imate felike sise, narafski..

Ova je Madzarica, lepa ko lutka

- - - - - - - - - -

Muz zgoljavi Francuz. Mogla je boljeg frajera da nadje

Ova je Madzarica, lepa ko lutka

Pa di joj je samopoiuzdanje da troši svoe pare kako otje i da ima normalnog čoeka?

Ma misim i te Mađarice..su uglavnom dobre ribe, najružnije izdanke su smestili kod nas u Voši..

- - - - - - - - - -

Znao sam da nešto ne štima...

Škrtica Francuz...skotina nikakva..stipa neviđena i nečoek..sve na papir... meri joj i koliko pojede sekelj goolaša..

Pa di joj je samopoiuzdanje da troši svoe pare kako otje i da ima normalnog čoeka?

Ma misim i te Mađarice..su uglavnom dobre ribe, najružnije izdanke su smestili kod nas u Voši..

- - - - - - - - - -

Znao sam da nešto ne štima...

Škrtica Francuz...skotina nikakva..stipa neviđena i nečoek..sve na papir... meri joj i koliko pojede sekelj goolaša..

Nisu bas najruznije u Vosi:manikir: Necemo tako

ja otju, vi kako otjete.... Trojo, ako si i ti Madžarica, ne živiš u Voši da im fadiš prosek... Meni su se oči preporodiea kad sam vido ša je to Mađarica u Mađarskoj...kod nas sve nešo zdepasto i nikako..tamo doogonogo i ebozovno....ko da ih nisu pravili oni kratkonogi glavatori husarski..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back