moonja..
Buduća legenda
- Poruka
- 32.928
Doručkiram...neburek...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Doručkiram...neburek...

Juce sam bila sa koleginicom u sopingu i ona to radi tako sto slika komad koji hoce da kupi i onda salje muzu da joj kaze jel mu se svidja.
Onda on da komentar i ona nece da kupi
Svidja je njoj ali posto se njemu ne svidja ne sme da nosi kad je sa njim, a stalno je sa njim pa eto.
Budibogsnama

...lezim, slusam sta se prica u sobi...ljudi moji sta se ovde sve moze cuti
...dr promenio terapiju, prekosutra kuci, pa to je u odnosu na onu prvu neuporedivo lakse..kakve ce biti nus pojave ne znam, videcemo...

Hvala drage žene na porukama ohrabrenja povodom moje sinoćne "bravure" na fejsbuku
Elem, jutros mi je stigao odgovor "HAHAHAHA" I šta da kažem čoveku, nema, to je rodjeno da se izblamira!
Pre neki dan sam tako "izdominirao" da džemperom obučenim naopako. I to ceo dan. Uveče kad sam završio sa poslom svratim u kafić da popijem kafu, odem u WC i kad sam se pogledao u ogledalo...

)))))A el ne može to da se punktira...i okle tebi to, esi neki sportista, foocbaler i to... ?
)))))))))Ma ne sikiraj se, školski drugari uvek sfe razumeju![]()

Tako ja dva dana šetam sa farmericama na kojima je štep otišao valjda čim sam ih obukla prvi put.
Ej, nove farke, izvukao se konac iz šava, direktno ispod šlica, ja dva dana tako šetam. tek sam juče uveče skontala :
- - - - - - - - - -
Čekam da dođe koleginica da od(t)(f.o.miloše)ćopam do apoteke i kupim stezni zavoj, da se uvijem ko propisna mumija.
Posle posla kupujem kupus, što za ručak, što za kolenicu)))))
- - - - - - - - - -
Sad ja kao metla malopre, ali gde ste, sto mu dabrova, kad ja imam vremena?!
Znači znaš osećaj. U momentu ti prodje kroz glavu ko te je sve taj dan video 
Nema se fremena..... za raniji doručak...tek neću da ima od sledeće nedelje vremena...ybte, juče mi stigo porez zastan, danas, nisam imao pojma, ovi moji nisu plaćali nešo za prostor, pa mi stiglo za komunalije da platim..dobro to ije sitna para..al para na paru, faška na fašku, kantar na kantar.... straaaafa...
- - - - - - - - - -
Šo se čudite za Trojinu koleginicu...i vi, da ste tako pirgavi i nikaki ko brinske žene, ako ćete se udate, mora da vas muž, koji je isto ora mu ne uzmeš iz ruke, modni savetnik....
Mlogo smo vas mi razmazili! U stvari nas bole ufo..važno da ste lepe... i imate felike sise, narafski..
Ova je Madzarica, lepa ko lutka
Očekujem uskoro skrinšot te prepiske na nekoj stranici tipa "najveći retardi fejsbuka" ili slično
Znači znaš osećaj. U momentu ti prodje kroz glavu ko te je sve taj dan video
![]()

Pa di joj je samopoiuzdanje da troši svoe pare kako otje i da ima normalnog čoeka?
Ma misim i te Mađarice..su uglavnom dobre ribe, najružnije izdanke su smestili kod nas u Voši..
- - - - - - - - - -
Znao sam da nešto ne štima...
Škrtica Francuz...skotina nikakva..stipa neviđena i nečoek..sve na papir... meri joj i koliko pojede sekelj goolaša..
Necemo tako