petunija_love
Veoma poznat
- Poruka
- 11.791
Za tebe da se ukazes da slikama![]()
ma baš evo patim da se prikažem forumskoj populaciji..

biti ču mnogo nesretna, ako to ne načinim, niko mi neče komplimentirati (((((((((((((:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za tebe da se ukazes da slikama![]()

Voda u kolenu, dan treći, odlično napreduje.
Kaže prvo i osnovno 24h apsolutnog odmora, važi .)))))

Voda u kolenu, dan treći, odlično napreduje.
Kaže prvo i osnovno 24h apsolutnog odmora, važi .)))))

Ma ne, ja sam stvarno degenerik!I u tom trenutku vidim... da je taj lik poruku posalo 3 juna 2010 - e!Otvorim onaj fejsbuk mesindzer i vidim da je onlajn neki moj drug iz osnovne skole. Nisam ga video 100 godina. I na fejsbuku se retko pojavljuje. Skroz zaboravio na coveka.
Kliknem na onu njegovu ikonicu i vidim poruku "Ej, de si covece? Jel ti javila Jasmina u vezi onog okupljanja za maturu?"
I ja odgovorim "Cao, de si ti? Sad videh poruku. Nije mi niko nista javio za maturu" I posaljem.
![]()

Pa pretpostavljam da nisi bio na toj maturi...![]()
![]()

Koja ti je omiljena pozanamestila se u omiljenu pozu i uživam
Šta je ovo šifrovano?Jesi li to bila kod lekara za koleno?

)Ma ne, ja sam stvarno degenerik! Otvorim onaj fejsbuk mesindzer i vidim da je onlajn neki moj drug iz osnovne skole. Nisam ga video 100 godina. I na fejsbuku se retko pojavljuje. Skroz zaboravio na coveka.
Kliknem na onu njegovu ikonicu i vidim poruku "Ej, de si covece? Jel ti javila Jasmina u vezi onog okupljanja za maturu?"
I ja odgovorim "Cao, de si ti? Sad videh poruku. Nije mi niko nista javio za maturu" I posaljem.
I u tom trenutku vidim... da je taj lik poruku posalo 3 juna 2010 - e!
![]()

Ne mogu diklofen očima da vidim, mrzim ga.
Popijem paracetamol kad baš jako boli, malo odradi posao, kupiću stezni zavoj i probati sa tim da komprimujem k.sudove.
Problem je što mi je iskočila i vena ispod, morala bih otići to sve da snimim i sredim ali nemam kada pre sredine april, zato ću godišnji provesti po doktorima, kao prava baba .))))
Razmishljam...
Jedna korisnica kojoj sam poklonila puno pazhnje me je razocharala...
Ja sa njom nisam u svadji, jednostavno sam ''progledala''...prepolovite jednu jabuku, pa onda pokushajte da je sastavite...ne mozhe da bude ista...
Tako ni nas dve ne mozhemo da budemo kao pre...