Sta trenutno radis 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma ne, ja sam stvarno degenerik! Otvorim onaj fejsbuk mesindzer i vidim da je onlajn neki moj drug iz osnovne skole. Nisam ga video 100 godina. I na fejsbuku se retko pojavljuje. Skroz zaboravio na coveka.
Kliknem na onu njegovu ikonicu i vidim poruku "Ej, de si covece? Jel ti javila Jasmina u vezi onog okupljanja za maturu?"
I ja odgovorim "Cao, de si ti? Sad videh poruku. Nije mi niko nista javio za maturu" I posaljem.
I u tom trenutku vidim... da je taj lik poruku posalo 3 juna 2010 - e!

mllz8I0.gif

Voda u kolenu, dan treći, odlično napreduje.
Kaže prvo i osnovno 24h apsolutnog odmora, važi .)))))

Опа, то су значи они болови :(

Е, па, драга моја, послаћеш директора на краћи одмор, а ти све четири увис...

Тек ћеш му требати, води рачуна о себи.

Ma ne, ja sam stvarno degenerik!
Otvorim onaj fejsbuk mesindzer i vidim da je onlajn neki moj drug iz osnovne skole. Nisam ga video 100 godina. I na fejsbuku se retko pojavljuje. Skroz zaboravio na coveka.
Kliknem na onu njegovu ikonicu i vidim poruku "Ej, de si covece? Jel ti javila Jasmina u vezi onog okupljanja za maturu?"
I ja odgovorim "Cao, de si ti? Sad videh poruku. Nije mi niko nista javio za maturu" I posaljem.

mllz8I0.gif

Pa pretpostavljam da nisi bio na toj maturi... :rotf: :zcepanje:

Šta je ovo šifrovano? :D Jesi li to bila kod lekara za koleno?

Pitala te;u, telefonski, kaže moraš da miruješ 24h, da odmaraš. da 3-4 x dnevno stavljaš hladne obloge po 20-ak min, pa ako ne prođe za tri dana da idem kod svog doce po dalje upute.
Ne da ne mogu 24h da mirujem, nego nema šanse. A kao za inat, nama je sezona prolećnih godišnjih, kolega je na njegovom i meni su tri vikenda spojena radna, znači ni tada ne mogu bar malo da odmorim i tako...
Ispanglovaću ja to i završiti s tim.

- - - - - - - - - -

Odmacih dete, dođoh na posao, zaboravila sam šminku kod mame, možda uzmem neki marker da se malo namackam da ličim na čoveka.

- - - - - - - - - -

Odmacih, pa haos :lol:

Ja ponela sminku, moram da se nakrecim posle :roll:

Mazi diklofen gel i popi diklofen, udari sa svih strana hbg kad vec ne mozes da drzis obloge (a i nije kao da propustas nesto sa tim oblozima, ako je voda ona se resava drugacije, ako je neka upala misica isto se resava na drugi nacin, a ako je ono sto ti ja rekoh ne resava se :lol:)

Ne mogu diklofen očima da vidim, mrzim ga.
Popijem paracetamol kad baš jako boli, malo odradi posao, kupiću stezni zavoj i probati sa tim da komprimujem k.sudove.
Problem je što mi je iskočila i vena ispod, morala bih otići to sve da snimim i sredim ali nemam kada pre sredine april, zato ću godišnji provesti po doktorima, kao prava baba .))))

Ma meni je ovo stara povreda i aktivirala se u petak od sedenja ceo dan, bila sam na nekom seminaru, neke grozne stolice, neudoban položaj i u subotu samo nisam mogla da stanem na nogu.
Za kupus sam čula, sad mi reče direktor, moraću probati popodne.

Ma ne, ja sam stvarno degenerik! Otvorim onaj fejsbuk mesindzer i vidim da je onlajn neki moj drug iz osnovne skole. Nisam ga video 100 godina. I na fejsbuku se retko pojavljuje. Skroz zaboravio na coveka.

mllz8I0.gif

Care :rotf:

Elem, pijem kafu pa da se bakcem sa alibabama.

Ne mogu diklofen očima da vidim, mrzim ga.
Popijem paracetamol kad baš jako boli, malo odradi posao, kupiću stezni zavoj i probati sa tim da komprimujem k.sudove.
Problem je što mi je iskočila i vena ispod, morala bih otići to sve da snimim i sredim ali nemam kada pre sredine april, zato ću godišnji provesti po doktorima, kao prava baba .))))

Dobro da bar u dogledno vreme možeš malo da se posvetiš sebi. Sve što sam gurala pod tepih, kao nije bitno, ima vremena, da ne remetim tuđi ritam, sve mi je došlo na naplatu.
Koleno nije za zezanje...

Razmishljam...

Jedna korisnica kojoj sam poklonila puno pazhnje me je razocharala...
Ja sa njom nisam u svadji, jednostavno sam ''progledala''...prepolovite jednu jabuku, pa onda pokushajte da je sastavite...ne mozhe da bude ista...

Tako ni nas dve ne mozhemo da budemo kao pre...

:(

Мада, није до ње, до тебе је, нажалост...

Превише си очекивала, обично уследи разочарење.

Али, знам да погађа у живац.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back