Sta trenutno radis 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovde Uskrs sledeci vikend, ali je moja bolja polovina opersiana od praznika

Moj covek :lol:
Kad pomenu praznike i slavljenje istih, kolega juce pita koliko cemo dana imati za uskrs, covek zacrtao da se omrsi 4 dana ukupno sa vikendom, kad sam ja pocela da se sejem, jeste privatnik da ti da 4 dana da ne radis.... I zmaj se nasmejao kao ma za tebe sedam dana.....On doso iz drzavne firme de se prima plata i kad igras pasijans, pa misli i ovde ce
A ja sam bila u fazonu imacemo slobodne dane za uskrs? Vauuu :rotf:
Ja nemam pojma kako se to uredjuje, posto je u nedelju dal ce nam dati ponedeljak ili petak? Ne zna ni on mora da proveri

Moj covek :lol:
Kad pomenu praznike i slavljenje istih, kolega juce pita koliko cemo dana imati za uskrs, covek zacrtao da se omrsi 4 dana ukupno sa vikendom, kad sam ja pocela da se sejem, jeste privatnik da ti da 4 dana da ne radis.... I zmaj se nasmejao kao ma za tebe sedam dana.....On doso iz drzavne firme de se prima plata i kad igras pasijans, pa misli i ovde ce
A ja sam bila u fazonu imacemo slobodne dane za uskrs? Vauuu :rotf:
Ja nemam pojma kako se to uredjuje, posto je u nedelju dal ce nam dati ponedeljak ili petak? Ne zna ni on mora da proveri

Не ради се петак и понедељак, нема шта да проверава.

Али он може како хоће, пошто је приватник, све док га неко не тужи.

Sumnjam da ce da da i petak i ponedljak, imamo posla preko glave
Meni se hebe, u mom svetu slobodan dan je egzotika, prigrlicu svaki koji da
Ionako te lencuge ne rade ceo vikend, samo on i ja radimo i vikendom, pa im i to malo oce sad jos
Jako je malo privatnika koji daju oba dana vikenda slobodno,ja da sam na njihovom mestu cutala bih i ljubila bih ga u dupe, ako im ne valja ima kod kineza 9h radno vreme za 240000 sa jednim slobodnim danom u mesecu, pa nek izvole
A taj sto prvi trci za 4 dana slobodno je primljen preko veze, poznanik iz studentskih dana, ostao bez posla pa da ima cime da rani decu ovaj ga primi, i plus obucava, pa prvi treba da cuti realno

ne znam sta je toliko smesno sto je za uskrs praznik? po zakonu, veliki petak i ponedeljak su neradni dani.

Tacno. Pri tom ima privatnih firmi koje postuju zakon. Druga je prica sto ljudi dozvoljavaju svasta.

Ionako te lencuge ne rade ceo vikend, samo on i ja radimo i vikendom, pa im i to malo oce sad jos
Jako je malo privatnika koji daju oba dana vikenda slobodno,ja da sam na njihovom mestu cutala bih i ljubila bih ga u dupe, ako im ne valja ima kod kineza 9h radno vreme za 240000 sa jednim slobodnim danom u mesecu, pa nek izvole
A taj sto prvi trci za 4 dana slobodno je primljen preko veze, poznanik iz studentskih dana, ostao bez posla pa da ima cime da rani decu ovaj ga primi, i plus obucava, pa prvi treba da cuti realno

Не мора да да, али мора да плати прековремени рад, а то је 126% за нерадне дане и празнике.

Metlo, to je normalno...Ne daje ti on nista posebno, to je po zakonu.

Metlo, to je normalno...Ne daje ti on nista posebno, to je po zakonu.

Po zakonu je i da ne mozes da radis 63h nedeljno za 24 000 neprijavljen, a gle cuda svaka ulica u bg ima kinesku radnju sa takvim radnim vremenom
Ne vidim da se drzava cima da protera trijadu odavde, no trljaju ruke zadovoljni
Manimo se tih prica sta je na papiru, realnost je nesto drugo, balkan je ovo

Nije nama Vucic kriv, vec ovakav nacin razmisljanja.

pa pazi.. kad na kraju meseca dodju racuni..kad dodju da ti iseku struju jer je nisi platila..kad ne znas sta da jedes jer u dzepu nemas ni 10 dinara onda pocnes tako da razmisljas (pri ovome ne mislim na metlu da ne bude zabune nego govorim uopsteno)
moze da se ku.rci samo onaj ko ima..onaj ko nema cuti i radi jer zna da je i to vise nego nista.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back