Dragisha
Legenda
- Poruka
- 50.759
cekaju i tvoji ucenici smem da se kladim![]()
Njima je super..danas je opusteno..igraju fudbalicu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cekaju i tvoji ucenici smem da se kladim![]()
isti ili neki drugi?
Ovde Uskrs sledeci vikend, ali je moja bolja polovina opersiana od praznika

Moj covek
Kad pomenu praznike i slavljenje istih, kolega juce pita koliko cemo dana imati za uskrs, covek zacrtao da se omrsi 4 dana ukupno sa vikendom, kad sam ja pocela da se sejem, jeste privatnik da ti da 4 dana da ne radis.... I zmaj se nasmejao kao ma za tebe sedam dana.....On doso iz drzavne firme de se prima plata i kad igras pasijans, pa misli i ovde ce
A ja sam bila u fazonu imacemo slobodne dane za uskrs? Vauuu
Ja nemam pojma kako se to uredjuje, posto je u nedelju dal ce nam dati ponedeljak ili petak? Ne zna ni on mora da proveri
ne znam sta je toliko smesno sto je za uskrs praznik? po zakonu, veliki petak i ponedeljak su neradni dani.
Eto vidis, a ona zapela da radi na crno

Али он може како хоће, пошто је приватник, све док га неко не тужи.
Не ради се петак и понедељак, нема шта да проверава.
Не ради се петак и понедељак, нема шта да проверава.
ne znam sta je toliko smesno sto je za uskrs praznik? po zakonu, veliki petak i ponedeljak su neradni dani.
Sumnjam da ce da da i petak i ponedljak, imamo posla preko glave
Meni se hebe, u mom svetu slobodan dan je egzotika, prigrlicu svaki koji da
Ionako te lencuge ne rade ceo vikend, samo on i ja radimo i vikendom, pa im i to malo oce sad jos
Jako je malo privatnika koji daju oba dana vikenda slobodno,ja da sam na njihovom mestu cutala bih i ljubila bih ga u dupe, ako im ne valja ima kod kineza 9h radno vreme za 240000 sa jednim slobodnim danom u mesecu, pa nek izvole
A taj sto prvi trci za 4 dana slobodno je primljen preko veze, poznanik iz studentskih dana, ostao bez posla pa da ima cime da rani decu ovaj ga primi, i plus obucava, pa prvi treba da cuti realno
Sumnjam da ce da da i petak i ponedljak, imamo posla preko glave
Meni se hebe, u mom svetu slobodan dan je egzotika, prigrlicu svaki koji da
Ionako te lencuge ne rade ceo vikend, samo on i ja radimo i vikendom, pa im i to malo oce sad jos
Jako je malo privatnika koji daju oba dana vikenda slobodno,ja da sam na njihovom mestu cutala bih i ljubila bih ga u dupe, ako im ne valja ima kod kineza 9h radno vreme za 240000 sa jednim slobodnim danom u mesecu, pa nek izvole
A taj sto prvi trci za 4 dana slobodno je primljen preko veze, poznanik iz studentskih dana, ostao bez posla pa da ima cime da rani decu ovaj ga primi, i plus obucava, pa prvi treba da cuti realno
kolega je dobro izracunao
neradna su 4 dana..od petka do ponedeljka..zavrsavate u cetvrtak a krecete sa poslom u utorak.

Pitaj ove sto rade kod kineza dal ce da dobiju 4 dana, pa butike, pekare,markete, vecu tih iz str, dobice samo nedelju, de je drzava da to sankcionise?
Cutite i ljubite radno mesto koje imate boje bi vam bilo
Pitaj ove sto rade kod kineza dal ce da dobiju 4 dana, pa butike, pekare,markete, vecu tih iz str, dobice samo nedelju, de je drzava da to sankcionise?
Cutite i ljubite radno mesto koje imate boje bi vam bilo
Metlo, to je normalno...Ne daje ti on nista posebno, to je po zakonu.
То управо и раде ови код Кинеза које прозиваш.
Nije nama Vucic kriv, vec ovakav nacin razmisljanja.

upravo. mi smo go.vna![]()
Nije nama Vucic kriv, vec ovakav nacin razmisljanja.
upravo. mi smo go.vna![]()