DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.958
ppp...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa mora, ali uzmes veliku externi bateriju...moja moze fon 3-4 puta da napuni pre neo sto se isprazni

И не могу сад, видиш да пијем кафу![]()

Kupio neku TA pec, puce mi kicma dok sam je uneo u garazu i tek sad vidim da radi na trofaznu struju![]()
Kupio neku TA pec, puce mi kicma dok sam je uneo u garazu i tek sad vidim da radi na trofaznu struju![]()

И не могу сад, видиш да пијем кафу![]()
samo da vidis kakvo
spakovala mi moja Cupavica da ne budem sama 
A meni kafa? Menjam kafu za medenjak, može?![]()

..i tebiНес са млеком, изволи
![]()
- - - - - - - - - -
Пријатно, Афрић![]()

Нес са млеком, изволи
![]()
- - - - - - - - - -
Пријатно, Афрић![]()

Кад будем дошла на кафу, донећу ти пелцер и засадићу ти је поред преружног![]()

Preruzni ce pojesti pelcer
- - - - - - - - - -
Jao sto su lepi..al bi.mene mrzelo da ih pravim![]()

Јеее, добила сам најлепше медењаке
- - - - - - - - - -
Мој пелцер ће порасти лееееевики и прогутаће твог преружног![]()

pa ja nemam cvece u stanu ybt, a ne da sadim pred zgradom 
nece...imam divne prozore za letenje raznih stvari
Nego debili iz zgrade oce da skupljaju pare za sadnju cveca...koje ce iduce leto dzukci ooet da.izgaze.kada.legnu u ladovinu. Od mene ce dobiti q imam prece stvari nego da dajem pare za cvece
- - - - - - - - - -
Nenormalni ljudi svake godine da dajem pare da sadim cvecepa ja nemam cvece u stanu ybt, a ne da sadim pred zgradom
- - - - - - - - - -
Oni su istripovali nesto o komsijskim odnosima....to sto zivimo u istoj zgradi ne znaci da moramo da imamo bilo kakav kontakt....samo da ne posade kameru.
Treba mi da znam dal to moze da se.podvede pod spijuniranje kamera ma ulazu, a posebno kamera na spratu

Da li se kaže kabal ili kabel?
Došli sa slave, uspavljivanje ćelavog super prošlo, izmorio se, ceo dan je jurcao tapatapa i igrao se i kaže svekrva samo je otpao u jednom momentu![]()