Sta trenutno radis 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Е, мени је пријатељица пре неколико година донела неку биљку, и дан данас не знам како се зове.

И то стоји поред прозора у трпезарији, у углу једном.

Кад се сетим, залијем је (фина нека биљка).

И сконтам после неког времена да ми је трпезарија мрачна, погледам, она ижџикљала и прекрила ми прозор.

Узмем маказе и окастрим то, онако до дна.

Е, рекох, што си расла, расла си, и би ми жао.

После неколико дана, ево ти ње опет, џикља, не зарезује ме.

И тако већ 4 пута, ја сечем, она расте, ја сечем, она расте.

Можда сам случајно нашла рецепт који јој прија, немам појма :lol:

Ja probam da se setim kako se zove onaj crtać kad kaže "Jadna mala cici mici, će umre od ne jede... " i nikako ne mogu da ga nađem.... :besna:

- - - - - - - - - -

Ako ti biljka zauzima puno prostora ona je trebala to videti i predvideti da je ti danas ne bi kasapila jer ne mozes otvoriti prozor.

Ja vidim losu nameru a ona je poklanja ne videci koliko ce biljka narasti, plus je ti kasapis i ja sam u toj prici los?

Nije je kasapila, ošišala je, biljke se šišaju i izrastu još bujnije.

Ako ti biljka zauzima puno prostora ona je trebala to videti i predvideti da je ti danas ne bi kasapila jer ne mozes otvoriti prozor.

Ja vidim losu nameru a ona je poklanja ne videci koliko ce biljka narasti, plus je ti kasapis i ja sam u toj prici los?

Она није могла да зна да ћу је ја ставити баш ту, сем тога, код ње не џикља толико, ваљда јој одговара место.

Ја је касапим јер не волим мрак, а њој прија.

И сви срећни, сви задовољни.

Сем тебе.

Е, мени је пријатељица пре неколико година донела неку биљку, и дан данас не знам како се зове.

И то стоји поред прозора у трпезарији, у углу једном.

Кад се сетим, залијем је (фина нека биљка).

И сконтам после неког времена да ми је трпезарија мрачна, погледам, она ижџикљала и прекрила ми прозор.

Узмем маказе и окастрим то, онако до дна.

Е, рекох, што си расла, расла си, и би ми жао.

После неколико дана, ево ти ње опет, џикља, не зарезује ме.

И тако већ 4 пута, ја сечем, она расте, ја сечем, она расте.

Можда сам случајно нашла рецепт који јој прија, немам појма :lol:

Da nije puzavica ona sto puzi po zgradama:lol:

išo sam ošišo sam se na opasno, kupio sam onaj adapter što se ubada u upaljač u kolima za napunjavanje telefona...kinesko naravno

...dobro ne mora da znaci da nece da valja...
...ja sam pre par godina kupila kod kineza punjac za laptop, radio je duze nego onaj sto sam kupila u regularnoj radnji, i bio 3 ipo x jeftiniji....nema pravila..

a viš išo sam i u tom famoznom vin vinu kad ono tamo ista roba ko i svuda po prodavnicama...kinezarija :neutral:

- - - - - - - - - -

i nije meni što je kinesko nego što nemaš ništa što nije kinesko pa da moš da biraš...ako oćeš jeftino da prođeš a da ne traje dugo kupi kinesko, ako oćeš kvalitet plati druže pa će da ga imaš
al mi tu opciju ovde neamo...samo kinezi i to ti je, ako oćeš uzmi ako nećeš aj ćao jepse...e zato ja beograđanima zavidim...imaš da biraš...od prve klase do zadnje klase
misim dobro, znam da ponešto kinesko i potraje

ja sam u Rumuniji od organizatora turnira dobila onaj bežićni punjač za telefon sa gravurom Politehnica kluba...u sve crvenoj kutiji...
misim,dobio je svaki sudija kao uspomenu...baš lepo...
a taman sam se meračila da kupim..ne znam ni pošto je to...
ono ako si negde napolju pa ti rikne baterija,a ti lepo to natakneš na telefon i on se puni...

ja sam u Rumuniji od organizatora turnira dobila onaj bežićni punjač za telefon sa gravurom Politehnica kluba...u sve crvenoj kutiji...
misim,dobio je svaki sudija kao uspomenu...baš lepo...
a taman sam se meračila da kupim..ne znam ni pošto je to...
ono ako si negde napolju pa ti rikne baterija,a ti lepo to natakneš na telefon i on se puni...

..kako bezicni, mora se nekako i ta esterna baterija napuniti...ili je to na neke baterije, a opet se i one moraju puniti....:)

- - - - - - - - - -

kako bežični punjač ? :eek:

..pa to :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back