bas su bile lepe
..jesu, i stalno sam imala oziljenih listica za sadnju ko god je hteo mogao je da posadi....one su nesto najlakse pored muskatli sto se moze gajiti bez nekog
velikog znanja...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bas su bile lepe

...vecerala...

Suptilno, uvalila ti biljku sto prekriva ceo prozor.

Оставила сам ти рецепт на Шта кувамо данаске, тркни по њега
- - - - - - - - - -
Зашто у свему видиш лошу намеру?

Оставила сам ти рецепт на Шта кувамо данаске, тркни по њега
- - - - - - - - - -

E uzela sam i ja recept.
Hvala, Mina.![]()

Ako ti biljka zauzima puno prostora ona je trebala to videti i predvideti da je ti danas ne bi kasapila jer ne mozes otvoriti prozor.
Ja vidim losu nameru a ona je poklanja ne videci koliko ce biljka narasti, plus je ti kasapis i ja sam u toj prici los?
Ako ti biljka zauzima puno prostora ona je trebala to videti i predvideti da je ti danas ne bi kasapila jer ne mozes otvoriti prozor.
Ja vidim losu nameru a ona je poklanja ne videci koliko ce biljka narasti, plus je ti kasapis i ja sam u toj prici los?
Е, мени је пријатељица пре неколико година донела неку биљку, и дан данас не знам како се зове.
И то стоји поред прозора у трпезарији, у углу једном.
Кад се сетим, залијем је (фина нека биљка).
И сконтам после неког времена да ми је трпезарија мрачна, погледам, она ижџикљала и прекрила ми прозор.
Узмем маказе и окастрим то, онако до дна.
Е, рекох, што си расла, расла си, и би ми жао.
После неколико дана, ево ти ње опет, џикља, не зарезује ме.
И тако већ 4 пута, ја сечем, она расте, ја сечем, она расте.
Можда сам случајно нашла рецепт који јој прија, немам појма![]()

Нема на чему...
Ааа, тек сад видим, е, па ево ти![]()
Nije lepo da se pleziš... 
trenutno idem da se šišam i u win win

Iskljuceno svetlo.Iskljucen tv.Mirno,tiho
.Taman da se opustim malo.išo sam ošišo sam se na opasno, kupio sam onaj adapter što se ubada u upaljač u kolima za napunjavanje telefona...kinesko naravno

ja sam u Rumuniji od organizatora turnira dobila onaj bežićni punjač za telefon sa gravurom Politehnica kluba...u sve crvenoj kutiji...
misim,dobio je svaki sudija kao uspomenu...baš lepo...
a taman sam se meračila da kupim..ne znam ni pošto je to...
ono ako si negde napolju pa ti rikne baterija,a ti lepo to natakneš na telefon i on se puni...

kako bežični punjač ?![]()