Sta trenutno radis 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa mora, ali uzmes veliku externi bateriju...moja moze fon 3-4 puta da napuni pre neo sto se isprazni

..da znam, ima raznih jacina, meni treba jer cesto putujem, a nista mi nema gore nego kad mi se isprazni telefon negde gde nema sanse da se sretnem
sa uticnicom...mada sve odlazem kao uzecu novi telefno kad mi istekne ovaj ugovor...ali opet ce trebati...

Kupio neku TA pec, puce mi kicma dok sam je uneo u garazu i tek sad vidim da radi na trofaznu struju:malav:

Ајде, а како иначе да ради :zcepanje:

Нашој једној чика мајстор нешто урадио, сад ради на монофазну.

У тој просторији немамо трофазну утичницу.

A meni kafa? Menjam kafu za medenjak, može? :ceka:

Нес са млеком, изволи

nes.jpg

- - - - - - - - - -

Пријатно, Афрић :heart:

Јеее, добила сам најлепше медењаке :balaviz:

- - - - - - - - - -

Мој пелцер ће порасти лееееевики и прогутаће твог преружног :pracka:

nece...imam divne prozore za letenje raznih stvari :lol:

Nego debili iz zgrade oce da skupljaju pare za sadnju cveca...koje ce iduce leto dzukci ooet da.izgaze.kada.legnu u ladovinu. Od mene ce dobiti q imam prece stvari nego da dajem pare za cvece

- - - - - - - - - -

Nenormalni ljudi svake godine da dajem pare da sadim cvece :lol: pa ja nemam cvece u stanu ybt, a ne da sadim pred zgradom :lol:

- - - - - - - - - -

Oni su istripovali nesto o komsijskim odnosima....to sto zivimo u istoj zgradi ne znaci da moramo da imamo bilo kakav kontakt....samo da ne posade kameru.

Treba mi da znam dal to moze da se.podvede pod spijuniranje kamera ma ulazu, a posebno kamera na spratu

nece...imam divne prozore za letenje raznih stvari :lol:

Nego debili iz zgrade oce da skupljaju pare za sadnju cveca...koje ce iduce leto dzukci ooet da.izgaze.kada.legnu u ladovinu. Od mene ce dobiti q imam prece stvari nego da dajem pare za cvece

- - - - - - - - - -

Nenormalni ljudi svake godine da dajem pare da sadim cvece :lol: pa ja nemam cvece u stanu ybt, a ne da sadim pred zgradom :lol:

- - - - - - - - - -

Oni su istripovali nesto o komsijskim odnosima....to sto zivimo u istoj zgradi ne znaci da moramo da imamo bilo kakav kontakt....samo da ne posade kameru.

Treba mi da znam dal to moze da se.podvede pod spijuniranje kamera ma ulazu, a posebno kamera na spratu

..sto ti smeta video nadzor? meni je to super stvar...kad sam dosla ovde da zivim kamera nije radila, popela sam se na glavu predseniku kucnog saveta
dok nije popravio...zgrada se zakljucava, hocu da znam ko mi zvoni, ako vec nisam obavestena da mi neko dolazi....ne pustam nikog ni ko zvoni greskom,
ne zanima me, nek zvoni onom kod koga ide, a price zaboravio/la sam kljuc kod mene ne prolaze...ne otvaram...
...ja bi bas volela kad bi imali te kamere i na spratu....sve sto udje mora da mi prodje pored vrata, da bar vidim ko baca po stepenistu i pravi smece po zgradi,
placam da je cisto, necu da mi debili prljaju...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back