Sta trenutno radis 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Шта је лепо?

Гледаш у рекламама како трче мами и тати у загрљај, па љубав цвета, па топлина дома...

А ти дођеш кући, она те погледа, кратко махне руком и настави где је стала :(

Живот дефинитивно није реклама.
zato uzmes kuce.da ima ko da te voli,kad niko drugi nece

ovaj nas prdonjica jos nems 3 mjeseca a vec 3 puta nije spavao kod nas nego kod baba, pa moraju i roditelji malo da se opuste i odmore hihi :)))

I treba, kada ima mogućnosti.
Ne zbog roditelja toliko koliko zbog deteta, da ne bude vezano. Posle su to muke.

Čitam Lunasu... :)
Tako ti zavidim. Fali mi malo detence :heart:

A setila sam se moje bolesne epizode... Jedno veče, bio je još mali, oko tri god.
Promenila sam glas i rekla mu da je nisam njegova mama nego strašni, vodeni Pokemon koji je ušao u telo njegove mame. :zcepanje: Na čemu sam tada bila!? Koji me je đavo spopao!? :lol:
Htela da mu vidim reakciju, šta li... I on skočio na meme da mu vratim njegovu mamu :( :heart:
Nisam ja spašena :lol:

Ja ko penzosi prvo račune da platim :deda:
pa nema druge...mora..
stiglo mi u petak.... sitan račun plus da dugujem nešto, a ne dugujem ništa...i imam i potvrdu da je dug 0 jes u probali još jednom tako da mi nameste ... al ajde, ako prođe prođe sistem..nego što moram didem dobjašnjavam opet... ko tje moje vreme i noge da plati...

- - - - - - - - - -

inače, čekam ženu da mi da instrukcije ša da radim i kad će da dođe.. papooča sam tim se dičim..

I treba, kada ima mogućnosti.
Ne zbog roditelja toliko koliko zbog deteta, da ne bude vezano. Posle su to muke.

Čitam Lunasu... :)
Tako ti zavidim. Fali mi malo detence :heart:

A setila sam se moje bolesne epizode... Jedno veče, bio je još mali, oko tri god.
Promenila sam glas i rekla mu da je nisam njegova mama nego strašni, vodeni Pokemon koji je ušao u telo njegove mame. :zcepanje: Na čemu sam tada bila!? Koji me je đavo spopao!? :lol:
Htela da mu vidim reakciju, šta li... I on skočio na meme da mu vratim njegovu mamu :( :heart:
Nisam ja spašena :lol:

Ниси нормална, откуд ти та идеја :eek:

Истраумирала си дете, жено...

Како некад не размишљамо, то је чудо једно, и ми смо као деца, заборављамо да су они много мали и да све схватају озбиљно.

- - - - - - - - - -

zato uzmes kuce.da ima ko da te voli,kad niko drugi nece

Не, него сачекаш да дете порасте.

Па буде стварно као у рекламама.

А онда кад порасте још мало, дефинитивно мораш да узмеш куче :lol:

Ja se vec zabrinula.:lol:

- - - - - - - - - -

Шта је лепо?

Гледаш у рекламама како трче мами и тати у загрљај, па љубав цвета, па топлина дома...

А ти дођеш кући, она те погледа, кратко махне руком и настави где је стала :(

Живот дефинитивно није реклама.

Zar se ne secas kakvi smo mi bili...nismo basbtrcali rasirenih rucica u zagrljaj, nego samo da odhebemo roditelje sto lre :lol:

Ниси нормална, откуд ти та идеја :eek:

Истраумирала си дете, жено...

Како некад не размишљамо, то је чудо једно, и ми смо као деца, заборављамо да су они много мали и да све схватају озбиљно.

- - - - - - - - - -

Не, него сачекаш да дете порасте.

Па буде стварно као у рекламама.

А онда кад порасте још мало, дефинитивно мораш да узмеш куче :lol:

Pa to. Sada mi je strašno a tada kao luda...
Pričali smo pre neki dan o tome... Seća se... Ja se izvinjavam, on odmahuje rukom :lol:

zavisi kad ste se postale majke, nije ker za stare ljude.. i još usamljene haha.. dećete u park u 5 ujutro same i nezaštitjene..

mi smo trenutno u fazi razgovora o ženskama... ništa se ne trudi.. a hteo bi da padaju oko njega ničice..pa nije on ja..msm, nisam mu to rekao.. al mora da mrdne malo...ima finu devojčicu..al su raskinuli bili... ša me briga..znao sam da će da se pormire, al sam ga kanilio malo.. :mrgreen:

Ja se vec zabrinula.:lol:

- - - - - - - - - -

Zar se ne secas kakvi smo mi bili...nismo basbtrcali rasirenih rucica u zagrljaj, nego samo da odhebemo roditelje sto lre :lol:

Ја сам трчала кад сам била мала, једва сам чекала да дођу :(

Без њих ми је некако било празно и суморно, кад они дођу, као сунце да ме огреје.

Нарочито мама.

У праву је Дајв, једна је мајка.

- - - - - - - - - -

Pa to. Sada mi je strašno a tada kao luda...
Pričali smo pre neki dan o tome... Seća se... Ja se izvinjavam, on odmahuje rukom :lol:

Душица, он се и сећа, замисли колико је то за њега било трауматично.

Ја сам у једном периоду имала невиђени страх да сам усвојена, потпуно ничим изазван.

То сам мајци испричала тек кад сам завршила факултет, она је била у шоку.

Ноћима нисам могла да заспим, и све сам замишљала како једног дана долазе с посла и кажу, треба да разговарамо, знаш, ти си усвојена, и плачем ко киша :eek:

Да ли сам гледала неки филм, немам појма, али осећај је био језив.

Без њих ми је некако било празно и суморно, кад они дођу, као сунце да ме огреје.

Нарочито мама.

Ja sam oduvek namcor. Samo da me niko ne gnjavi.
Najvise sam volela da ostanem sama.

Nisam ga ostavila sa tim ubedjenjem, naravno. Nakon reakcije sam mu rekla da se šalim, ne mislim da mu je bilo prestrasno ali je moglo biti.
Neko ima brata/sestru za takve stvari, on je imao nezrelu mamu :(

- - - - - - - - - -

Ја сам волела да ме гњаве.

Али само родитељи, за остале сам била и остала дивљак.

Каква је то категорија, полудивља :lol:

Da :lol:

...dovukla se kuci bukvalno...tezak i naporan dan danas, a ja htela sto vise mogu da pozavrsavam dana....znaci jedva sam se presvukla i rucala...skvala kafu,
a nemam snage soljicu u ruci da drzim...
...razmisljam ako zaspim, sta cu nocas...a malo sam spavala predhodne noci, i jako tesko mi je pao taj skener pluca i abdomena ima jak kontrast kad ga daju
tako je tezak osecaj....plus ono sto se pije pre toga...posle izasla napolje, i gladna i zedna pa sve sad cu da sednem negde samo da ovo zavrsim, pa sad cu samo
crkla sam...

.....koga znaima ima akcija u Aksi 40% na neke decije stvari...i definitivno nisu normalni koliko su skupe igracke...

- - - - - - - - - -

...i podigla recepte...kaze sad 3 meseca dizete u apoteci....a ako nisam tu???? kaze ne znam, propada vam terapija, kako propada, kako cu bez terapije...nisu
normalni zivota mi...kao dogovorite se sa apotekarom, kao da mi svi imamo po jednog svog licnog apotekara....:malav:

Cudo nad cudima mod modu zatvorio temu...desila se privala oblaka zabe padale sa nebesa :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Нарочито мама.

- - - - - - - - - -

Душица, он се и сећа, замисли колико је то за њега било трауматично.

Ја сам у једном периоду имала невиђени страх да сам усвојена, потпуно ничим изазван.

То сам мајци испричала тек кад сам завршила факултет, она је била у шоку.

Ноћима нисам могла да заспим, и све сам замишљала како једног дана долазе с посла и кажу, треба да разговарамо, знаш, ти си усвојена, и плачем ко киша :eek:

Да ли сам гледала неки филм, немам појма, али осећај је био језив.

Ja sam onda uvek bila baksuz :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back