Sta trenutno radis 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...moje cerke kada su dovodile decu kod mene da spavaju, donosile su njihovu posteljinu, cebe, sve sto njima mirise na njihovo okruzenje, i nije bilo problema...mozda ce im to pomoci...ove zime ja cu biti sama sa ovom najmladjom, cerka i zet idu na skijanje 8 dana....posle bi trebalo onu srednju da dovedem kod mene na 8 dana, e
to ne znam kako cemo izvesti...tu imamo malo neke komplikacije, ali resicemo nadam se...
..vama srecno, javljaj kako je proslo :)

...nekim cudom sam se naspavala, pijem kafu ususkana pod jograncetom i gledam kako je napolju nesto tmurno...:kafa:

Bez ćebenceta ne idemo nigde, ni kući ne može da zaspi bez njega, tj može ali se baš namuči.
Ma nećemo mi biti daleko, na 5 min, pa i ako ne uspeju mi ćemo doći.
Samo to njima nećemo reći pošto će dići ruke posle deset minuta, svekar je jedan divan čovek ali sa neizmerno kratkim fitiljem :lol:

- - - - - - - - - -

Водим на послу један мали рат нерава.

Što to mrzim :roll:

- - - - - - - - - -

Gledam n1 a tamo šeki, gljivica i onaj morž palma, koje oko iskopati, koje uvo odseči, o vinsente, o vinsente?!

Bez ćebenceta ne idemo nigde, ni kući ne može da zaspi bez njega, tj može ali se baš namuči.
Ma nećemo mi biti daleko, na 5 min, pa i ako ne uspeju mi ćemo doći.
Samo to njima nećemo reći pošto će dići ruke posle deset minuta, svekar je jedan divan čovek ali sa neizmerno kratkim fitiljem :lol:

- - - - - - - - - -

Što to mrzim :roll:

- - - - - - - - - -

Gledam n1 a tamo šeki, gljivica i onaj morž palma, koje oko iskopati, koje uvo odseči, o vinsente, o vinsente?!

...oni su donosili celu posteljinu iz krevetca, da sve oko nje mirise na njeno mesto gde inace spava i onda to bude lakse...

..moja mladja cerka je do 7 godina spaala sa svojim cebencetom, nigde iz kuce nisam mogla bez njega, to je strasno bilo, i tako se isto mucila kao tvoj malisa
da zaspi, to su takve osobe, prosto je tako i kad to prihvatis onda je lakse..znam da znas nego eto kazem ima takvih jos...
...ova malecka od starije cerke, ne moze da zaspti ako nije napolju (preko dana) padalo, duvalo, sta bilo da bilo, oni je vode napolje ili u krajnjem slucjau na
terasu...to vristi ko sirena, ko god je cuo kako place, rekao je jaooo jadni oni svi dok ona poraste :lol: a evo kaze vec se to normalizuje polako, ili su oni navikli...srecom
uvece je ok skroz...

...ajde sa srecom da sve prodje lagano ..

gde ste

gde ste.jpg

Verovatno.

Ljutu hranu ne mogu, odmah mi curi nos i peče stomak. Realno do maja će mi biti hladno. Dok ne počnu kratki rukavi, biću stalno gladna, smrznuta i kilava. :zzima:

...probaj par dana da namazes telo bar bebi uljem da povuce koza posle tusiranja, jos bolje ako mozes nevenovim, nije gadno, prijatnog je mirisa...ulje greje
i omeksa kozu pa em se ne peruta em je telu toplije....i eskimi se mazu uljima pa sede polugoli u onim igloima i nije im hladno...:)

...meni je cirkulacija losa, ali ja ne mogu da se natrontam kao sto mnogi rade, tacno bi kozu odrala kad bi morala da obucem one grilonke ili nesto slicno,
navikne se vremenom, mada kod mene sve ide iz glave, cak i hladnoca...najduze carape su mi one kratke nazuvice bio minus ili plus...ranije dok sam bila
mladja sam se trontala ko luda, pa sam isto cvokotala od zime...doduse tad mi je falilo masnoce, bila sam ko grana, sad bi me tacno proglasili anoreksicnom...

- - - - - - - - - -

Trenutno jedem neke kolače i prisećam se kako sam u subotu naručila kolač, a doneli mi saksiju. Uspela sam da pojedem trećinu, teško je kao zemlja. :D
Pogledajte prilog 469186

...:eek: jel to sve jestivo?

E mene ta alternativna kuhinja vise nervira
Napitak iz tegle, kolac iz saksije, jelo iz tiganja..

Такође.

Ово Алисино мислим да не бих могла ни да пробам, имала бих утисак да ће само да ми крцне земља под зубима :sad2:

И колаче из тегле нисам имала жељу да пробам.

Ma džaba Affro, meni prija T samo iznad 25 stepeni. Sve ispod toga je za mene hladno.

- - - - - - - - - -

Jestiva je samo zemlja. To je zapravo mlevena plazma, mrvljena čokolada i višnje. Saksija i nana su prave. :D
Meni je super fazon, baš sam se lepo zabavila. :super:

- - - - - - - - - -

hah..ovo stvarno kolač?

inače je alisa baš swatka, deluje kao pozitivac
Kekeke, nisam mogla da verujem kako sam se zbabala kada sam videla fotku. Nisam se dugo fotkala.
Ali taman ide uz nadimak koji mi je Čičkava dala - granny. :lol:

Ma džaba Affro, meni prija T samo iznad 25 stepeni. Sve ispod toga je za mene hladno.

- - - - - - - - - -

Jestiva je samo zemlja. To je zapravo mlevena plazma, mrvljena čokolada i višnje. Saksija i nana su prave. :D

- - - - - - - - - -

Kekeke, nisam mogla da verujem kako sam se zbabala kada sam videla fotku. Nisam se dugo fotkala.

...razumem ja tebe, nego razmisljam o nacinu kako da pobas da prevazidjes to....

...i meni bi bilo zanimljivo, ja volim sve da probam...sem crevaca na zaru i tripica...mislim da nema vise nista sto ne bih okusaila nikad, bar od ovoga sto
jede sav normalan svet...:) volim tu kominaciju visanja i cokolade...meni je to bas njam..

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Kad sam ti ja dala taj nadimak? :eek:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back