- Poruka
- 29.459
Za promenu komsija me je opet poplavio jer nije zamenio cev u kupatilu koju je rekao da ce da zameni![]()
Nista necu da komentarisem

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za promenu komsija me je opet poplavio jer nije zamenio cev u kupatilu koju je rekao da ce da zameni![]()

Tip je idiot i sav problem je od toga. Meni je malter i delovi zida otpadao dok je renovirao. Proletos je ista prica bila.
Tip je idiot i sav problem je od toga. Meni je malter i delovi zida otpadao dok je renovirao. Proletos je ista prica bila.
Bio komsijin vodoinstalater,kaze "ovo isto kao prosli put".. . Pa isto dok gospodin ne uradi sta treba,a trenutno je u USA,a u stanu su neki debili sto se svadjaju non-stop. Odoh da jasem,ne mogu da se nerviram.

Bio komsijin vodoinstalater,kaze "ovo isto kao prosli put".. . Pa isto dok gospodin ne uradi sta treba,a trenutno je u USA,a u stanu su neki debili sto se svadjaju non-stop. Odoh da jasem,ne mogu da se nerviram.

sa sve roze cepom od dezodoransa odgore.ja pitam a koje je to cvece,nema pojma.al sta cu poklonu se u zube ne gleda,moje je da ga zalivam,pa sta nam bog da...
Зато не волим станове, никад не знаш какве ће стока бити поред тебе, испод тебе, изнад тебе...

@Smokvo,imamo halu.Ovo je neka kombinacija sa drugaricom koja radi do 5,pa i da hocu ne mogu ranije.
zar po mrraku i ovoj hladnoci? jel imate neku halu?
meni od nedelje dolaze novi stanari iznad mene.cula sam nek porodica sa skolskom decom,a on se obogatio od rada na svojoj zemlji.pricaju komsije,unapred
komsinica sinoc dosla i kaze red je da se podeli cvece kad se odlazi i dade mi dve saksije,ne biste verovali kakvu sam suvu travu nasledilasa sve roze cepom od dezodoransa odgore.ja pitam a koje je to cvece,nema pojma.al sta cu poklonu se u zube ne gleda,moje je da ga zalivam,pa sta nam bog da...
to je super
gledam kako da nadjem put do groblja u nisu,putujem u sredu.idem samo na sahranu i rucak,necu da se zadrzavam da spavam jer sam bas bas bolesna.to mi je rod najrodjeniji i nema sanse da ne odem,jedino ako me obali temperatura.al kad nije danas,nema sanse ni sutra.
i mama me oslobodila pravljenja slavskog kolaca,vec ga je veceras ispekla sa zzenom koja joj sprema kucu
ostavila sam ispred ulaznih vrata.mozda se neko smiluje,pa ukrademozda bude ko s carobnim pasuljem
ne pretjeruj s vodom i metni ga na terasu
ne zelis da ti sjebe plafon
..ides li kolima ili busom?
..ako ides busom sigurno ce na stanici znati da ti objasne put, uostalom sedi u taxi i redi odrediste, bar tamo sigurno nije skup taxi kao kod nas recimo...
ostavila sam ispred ulaznih vrata.mozda se neko smiluje,pa ukrade
kolima idem.treba mi tri i po sata,busom pet i po,ai busom ne mogu da stignem na vreme
ja imam krntiju,koja se non stop zablokira,pali i gasi sama od sebe,brlja kako zna i ume.i uopste nemam nameru da kupujem novizar po mrraku i ovoj hladnoci? jel imate neku halu?
meni od nedelje dolaze novi stanari iznad mene.cula sam nek porodica sa skolskom decom,a on se obogatio od rada na svojoj zemlji.pricaju komsije,unapred
komsinica sinoc dosla i kaze red je da se podeli cvece kad se odlazi i dade mi dve saksije,ne biste verovali kakvu sam suvu travu nasledilasa sve roze cepom od dezodoransa odgore.ja pitam a koje je to cvece,nema pojma.al sta cu poklonu se u zube ne gleda,moje je da ga zalivam,pa sta nam bog da...

slazem salvete
)))Šta ja obavih od 6, već sam se i umorila.
Sela da popijem kafu pa da nastavim. Danas sam baš u gužvi, dve slave plus vodimo dete kod babe i dede na noćenje, da vidimo da li će imati živaca da ga uspavaju)))