Sta trenutno radis 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja juče bila sa klincem na klizanju, on u skafanderu, ja u debeloj jakni, oboje pod punom ratnom opremom, a uspaljeni omladinci piče po ledu u kratkim rukavima. :eek:

Meni prija ova hladnoća...Obožavam bez majice da budem u krevetu ili da izadjem na terasu plus sto mi svaki parfem mirise lepse.
Volim taj svez vazduh....

- - - - - - - - - -

Ja baš volim slavu I generalno slave . To mi je jedan od omiljenijih praznika.

Kod muža ?
Valjda je 19-tog sv.Nikola

Da da
Pa ko svaka postena forumasica mucenica moram bar par dana ranije da pocnem da spremam :lol:

- - - - - - - - - -

Meni prija ova hladnoća...Obožavam bez majice da budem u krevetu ili da izadjem na terasu plus sto mi svaki parfem mirise lepse.
Volim taj svez vazduh....

- - - - - - - - - -

Ja baš volim slavu I generalno slave . To mi je jedan od omiljenijih praznika.

Sta ti spremas za slavu?

Cao svima, da se javim sa drugog kraja sveta:D putovanje nije bilo tako strasno...london-kuala lumpur 12 sati let, gledala filomove, jela, pila proslo ok. Avion na dva sprata, to je bio dozivljaj, prvi put sam letala u takvom avionu. Kuala lumpur- sidnej 8 sati let sam prespavala. Neki Indijac mi je uzeo kofer greskom, isti koferi a on nije gledao ime. To je bio malo stresno, ali su nam dali njegov broj pa nam je doneo kofer odmah to vece. Imigraciono je bilo bas lako, samo pogled u pasos i to je to.
Ziveli
20171218_122606.jpg

vao, vakejšn...šaaaa, nema direktna avio linija..ako nema, netju ni didem, ša ću ja u kuala lupuru...nekršteno mesto, da je bolje ne bi se tako zvalo kuala lumpur...

ja ust'o

- - - - - - - - - -

pda, danas se čeka sveti nikola, mi ideemo u goste večeras..

Trojice, zivela ti nama... :)
Vidim onu tetku tamo u majici bez rukava i vec me obuzme milina... Uzivancija...
Super za put... I za to sto pijuckas to penusavo vino...
Sad u kupaci i na plazu... :)

Kod nas je skoro isto... Sve je belo... Ranko Mraz od jutros... Ja mucenica spremam slavu... Mesim, cistim, ribam, kuvam, ko svaka postena domacica zena...

Juce do 2 burgijala nesto po kuci i do 5 nisam mogla zaspati... **** me pas kad hocu da budem vredna... Ne isplati se :lol:
Odose mi deca jutros u vrtic, stize im deda Mraz danas, predstava, slikanje... Skockali su se... :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back