Sta trenutno radis 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Objasni se! Kakve torte hoćeš?

Ma oci da kupim kalup u obliku srca, pa dole da bude.okrugla torta, a gore srce....na sprat:lol:

- - - - - - - - - -

I sad smisljam torte, ja bih jednu vocnu i jednu.cokoladnu, al da ne ide.puding

- - - - - - - - - -

Sad ne znam dal da.pravim moka tortu..mogla bi donja cokolada kafa, a gore vocna....za vocnu da nadjem onaj recept sa slagom i kiselom pavlakom, a za.donju ne znam koju bih...sve su mi nesto bzvz

- - - - - - - - - -

A zatu vocnu ide keks al nema veze kod mene ce ici kore:lol:

Е, девојке, морам да вам кажем да се осећам као да сам попила кафу са најбољом другарицом после пола сата овде са вама :heart:

Сад палим, купатило ме зове...орибај ме, орибај ме, вапи просто :lol:

Сад би ми ћера рекла: Мама, бре, кад ћеш да порастеш :lol:

...meni moje to govore dan, danas, tako da se spremis, da ce te kritike da te prate godinama :)

- - - - - - - - - -

Е, девојке, морам да вам кажем да се осећам као да сам попила кафу са најбољом другарицом после пола сата овде са вама :heart:

Сад палим, купатило ме зове...орибај ме, орибај ме, вапи просто :lol:

...:zag: ja tako u vecini slucajeva...
....sto sam ribala, ribala sam (kod mame juce i danas), moram da se odmorim pa od sutra da ribam svoje...

ja sam nocas radila 18 rodjendan,fina deca,kulturna,nit su se previse opijala,nit su prosipali okolo.a imali smo u isto vreme jos jedan 18.tu je dosla devojka koja je usput pokupila"drugaricu" koja nije napunila jos 16.ta mala se tako napila od tri pica,da smo morali da zovemo hitnu pomoc.a niko nije znao ni njeno prezime ni gde zivi,a telefon joj je bio pod sifrom,pa nismo mogli da zovemo ni roditelje.a ona u haljini koja je kao majica,te duzine,pa onako polugola se valjala,povracala i vristala jedno 40 min dok nije dosla hitna.oni su rekli da je sigurno nesto uzela ,a to nije samo od alkohola
uzas zivi.ja bih bas volela da se kao u americi uvede ,moze alkohol,daj da vidim licnu kartu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back