Sta trenutno radis 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja sam nocas radila 18 rodjendan,fina deca,kulturna,nit su se previse opijala,nit su prosipali okolo.a imali smo u isto vreme jos jedan 18.tu je dosla devojka koja je usput pokupila"drugaricu" koja nije napunila jos 16.ta mala se tako napila od tri pica,da smo morali da zovemo hitnu pomoc.a niko nije znao ni njeno prezime ni gde zivi,a telefon joj je bio pod sifrom,pa nismo mogli da zovemo ni roditelje.a ona u haljini koja je kao majica,te duzine,pa onako polugola se valjala,povracala i vristala jedno 40 min dok nije dosla hitna.oni su rekli da je sigurno nesto uzela ,a to nije samo od alkohola
uzas zivi.ja bih bas volela da se kao u americi uvede ,moze alkohol,daj da vidim licnu kartu

Uzela je nesto 100%, plus sto ocigledno nije tolernatna na alkohol, niti ume da pije.

ja sam nocas radila 18 rodjendan,fina deca,kulturna,nit su se previse opijala,nit su prosipali okolo.a imali smo u isto vreme jos jedan 18.tu je dosla devojka koja je usput pokupila"drugaricu" koja nije napunila jos 16.ta mala se tako napila od tri pica,da smo morali da zovemo hitnu pomoc.a niko nije znao ni njeno prezime ni gde zivi,a telefon joj je bio pod sifrom,pa nismo mogli da zovemo ni roditelje.a ona u haljini koja je kao majica,te duzine,pa onako polugola se valjala,povracala i vristala jedno 40 min dok nije dosla hitna.oni su rekli da je sigurno nesto uzela ,a to nije samo od alkohola
uzas zivi.ja bih bas volela da se kao u americi uvede ,moze alkohol,daj da vidim licnu kartu

То важи и код нас, Смоки, забрана продаје алкохола и цигарета млађима од 18, само нико не поштује.

Можеш и да надрљаш ако налети инспекција док служиш алкохол малолетнику.

- - - - - - - - - -

Grebuckam i yebuckam...sebi familiju :evil:

Одох на тему да видим шта је сад :lol:

Zato mi ne radimo 18-e, ni u ludilu.
Da bi slavili kod nas, mora da bude najmanje 1/2 odraslih, starijih...
I sa tom polovinom, imali smo slucaj gde su u kupatilu ventil slomili i voda je tako sikljala iz zida, mm odmah zvao majstora, srecom zivi na 5 minuta, dosao, sredio, mm sve pocistio i ok...
Majstor kaze da ne moze da veruje da je neko uspeo to da slomi, koja snaga za to treba... Divljaci, ko zna sta su radili...
Na tom istom rodjusu su povracali ispred...
Ali ajde, sve se dobro zavrsilo, roditelji su se bavili njima, nas to ne dotice...
Sem tog rodjusa, svi drugi su bili ok...
Jedni su se mazali tortama i to smo rekli od sad nema vise! Ne pada mi na pamet da ribam pod iza njih u sred proslave, da mi ne raznose po celom restoranu...

Inace su ok... Bilo ih je dosta za sad i nema problema...

..pa uvedeno je kako nije, ne moze maloletnik ni cigare na trafici da kupi, samo sto se to kod nas ne postuje uospte..nece ljudi da se zameraju, niti da
im neko posle slomi lokal, trafiku, prodavnicu zato sto su uvredili necije dete :mrgreen:

Bila u prodavnici i vrlo zadovoljna šta sam kupila natrpala sam voća za danas i ribu i pecivo i slatkiše i cigare i hemiju i prošla sam skroz ok
Kanim se da čistim kuhinju to juče nisam uradila a mrzi me

Ја се зато не усуђујем да нешто оставим за недељу, никад не завршим.

Da dan je baš za razvlačenje
Muž je juče usisao i potro sve ja čistila kupatilo ali kuhinju nisam imala volje
Verovatno ću po podne
Ja sam shvatila ovaj produzeni vikend kao totalni odmor i sad pokušavam da se vratim u redovne kućne obaveze

..konacno pretresla fioku u kojoj mi stoji sto bi moja majka rekla "bakaluk"...e pa nasla sam svasta nesto sa isteklim rokom, lepo ja kazem da ne treba kupovati nista na veliko..maximalno 3 meseca i to ono sto se cesto koristi...zato bacih neke kesice kvasca, pzp, kafice ko zna ko je to i kupio, ja ne pijem to cudo...cak 3 supe iz kesice, pa minut pire...to je bice cerka kupila kad je bila zadnji put, oni to vole...eno ostala skoro prazna fioka...
...brasna koja su naceta stavila lepo u frizider, tamo se bar nece pokvariti dok se ne vratim ne dobijem opet zelju da nesto mesim...popunila teglice na polici, solju,
natur zacinom...sad bar znam sta mi nedostaje cim pogledam...
..da rucam pa da zovem komisnicu na kafu :)

nama otisli prijatelji,nisam ni zelela da dolaze.boli me glava,grlo,pijem ferveks,vratili se smrznuti iz ledinaca,legla sam u tri nocas ,moram u toku nedelje na sahranu u nis,sva sam kenjkava,a oni svratili samo da nas vide

..pa dobro nekad to zna da poremeti plan, ali je lepo kad neko pozeli da dodje bar da te vidi...

...popila sa komsinicom kafu, sad me mrzi da perem kosu kad pomislim da moram ujutro da natakarim kapu na glavu...al ne mogu da idem
neoprane kose, moram zorom na skener pa posle jos svasta nesto da zavrsavam, bas mi se namestilo lepo vreme...mogu da zamislim kakva
ce lapavica biti sutra...

Aha, zato i pitam.. ovde nema ničega pa mi neobično, uglavnom prvo kod nas bude pa dođe i do vas.

...eto, bas me nervira sto pada, jer ujutro moram zorom na skener, a ne bi smela po klizavici da idem, i samo mi stvara duplu nervozu...
...ko zna mozda kod vas ni ne padne...da bar pada suv pa i nekako nego je sve mokro i grozno, sad kad stisne mraz nocas ima jurto da bude cirkusa...

Gladna sam ...

Danas muz i ja obavili veliku nabavku, ali kako univer radi samo do 14h a mi dosli u 14:30h morali smo u ideu... A tamo pola stvari nema... Pa sutra opet ujutru u Univer... Drugi deo nabavke... I onda mucenica da se bacim na spremanje slave...
Prvo ce mucenica da usisa i oriba prostoriju za slavu, pa sto i klupe... Pa da opegla stoljnjak dugacak 3-4 metra... Pa ce onda mucenica da ukljuci stoljnjake od vinarije, slozi suve od danas, pa ce onda mucenica da pristavi supu u loncu od 19 litara... Od domaceg pevca... Onda mucenica pravi tortu... I na kraju rusku salatu...

Eto, valjda cu sirota mucenica sve to stici do 14h... Jer tad kupim djecu iz vrtica...

Tezak zivot nas mucenica :aha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back