Sta trenutno radis 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
moja mama slavi devojacku svetog nikolu,naravno posno,pada u dane posta.i sad lezi zbog kuka.ja kazem,kupicemo kolac,ja to ne umem,ona samo sto nije pala u nesvest.kao da joj se donese u krevet sve,ona ce da ga zamesi:lol:
tako da ove godine ja moram da se zezam sa tim...
a krisom kazem tati,evo frikom ima neko zito sa orasima,kaze ja sam vec obecao da cu sam da ga napravim jer je njoj jako stalo da se to u kuci radi.tako da nas maltretira maksimalno,al mi je volimo pa gledamo da bude sretna

Nije nikakvo pomodarstvo u pitanju, zena jednostavno nije vicna kada su testa u pitanju.

I uopste mi nije jasno to srpsko busanje "ako sam ne napravis ne vazi se". Sto bi se bilo ko mlatio i prosao skuplje, ako ima neko ko to ume da napravi kako treba?

Ajde zaobidji me,nemam vremena:manikir:

- - - - - - - - - -

moja mama slavi devojacku svetog nikolu,naravno posno,pada u dane posta.i sad lezi zbog kuka.ja kazem,kupicemo kolac,ja to ne umem,ona samo sto nije pala u nesvest.kao da joj se donese u krevet sve,ona ce da ga zamesi:lol:
tako da ove godine ja moram da se zezam sa tim...
a krisom kazem tati,evo frikom ima neko zito sa orasima,kaze ja sam vec obecao da cu sam da ga napravim jer je njoj jako stalo da se to u kuci radi.tako da nas maltretira maksimalno,al mi je volimo pa gledamo da bude sretna

U tome je poenta da se cela porodica ukljuci:cmok2:

a ko pravi zito i slavski kolac?i kolace?
Niko.
Mozda sveki?! Ni ne secam se...
Na rucak idemo kod svekijevaca a uvece kod nas dolaze prijatelji. Zita i slavskog kolaca u mojoj kuci nema.

A puf magija, znam ocenas, za razliku od mnogih "vernika" koji mese i slave slavu :lol:
To je prednost kad zivis sa svekrom i svekrvom:lol:

- - - - - - - - - -

Kod vas prase:manikir:

- - - - - - - - - -

Sto me to nervira:manikir:

- - - - - - - - - -

Ako nisi sposobna da umesis i ispeces slavski kolac ne slavi

Ja ne zivim sa svekrom i svekrvom, hvala na pitanju. :lol:

Sposobna sam ali ne zelim! :malav:

- - - - - - - - - -

Od kad radim u vinariji skontala sam koliko zene dramoseraju oko te slave...
Jbt ja ugostim 100 ljudi, sa sve mezom, glavnim jelom, desertom itd... I sve sredim za jedan dan...
One to bre mesec dana spremaju, mucenice :malav:

Ni ja ne mesim kolač i ne kuvam žito za slavu. To nije radila moja majka, ni žene generacijama pre mene u ovoj kući.
Za mene je slava prilika da se okupe dragi ljudi, ugoste, popričaju.
U crkvu ne idem, religija me ne zanima, te me ni slava kao dan određenog sveca ne zanima.

.....
Od kad radim u vinariji skontala sam koliko zene dramoseraju oko te slave...
Jbt ja ugostim 100 ljudi, sa sve mezom, glavnim jelom, desertom itd... I sve sredim za jedan dan...
One to bre mesec dana spremaju, mucenice :malav:

Ček, ček, kažeš "sve sredim za jedan dan". Kako to misliš? Spremiš hranu, poslužiš, pa onda sve očistiš, vratiš, sve za sto ljudi, uradiš za jedan dan, sama? :flert:

Ček, ček, kažeš "sve sredim za jedan dan". Kako to misliš? Spremiš hranu, poslužiš, pa onda sve očistiš, vratiš, sve za sto ljudi, uradiš za jedan dan, sama? :flert:

Аха, сигурно :zcepanje:

Шта сте, бре, ви овде ноћаске радили, блудници једни...

Читам 15 минута, од тројке стигосмо до посне славе са прасетом и купљеним славским колачем :rotf:

..auuuu sta ste napisali za 24h :eek:

...vratila se od mame, znaci raspala sam se od posla, a kad sam pogledala nista nisam uradila...smrzla se u povratku cekajuci gradski prevoz...doduse dobra strana
guzve je sto kontrolora nigde ni na vidiku, i tako prodjoh bez kucanja karte (nemoj da mi ko prigovara sto se svercujem:roll:)...
..raspremila se, skuvala kafu, ususkala se pod cebence i ako ne zaspim bice cudo....:kafa:

Читам 15 минута, од тројке стигосмо до посне славе са прасетом и купљеним славским колачем :rotf:

Pa ne znam, možda sam stvarno nesposobna, ja da pitam, bar da znam na čemu sam... :aha:

...mi ne slavimo...slavili mama i tata prvih godina, posle su odustali, ustvari ne znam ni sto su pocinjali pod stare dane...ni ne idem na slave bas
zato sto ne slavim...jedino kod kume, kad sam u Bgd za sv.Jovana, da je ispostojem jer ona nece ni svecu da upali dok se ne pojavim kad sam tu...kad nisam
onda ceka najstarijeg unuka...

Je l vidis kakvi su to bludnici i bludnice? Ali, bolje i to zezanje nego stalna kuknjava o bolestima i pregledima. Evo, sad ocekujem detaljnu analizu - od spoljnog pregeda do nalaza urinokulture.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back