gost 333986
Legenda
- Poruka
- 58.054
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gnezdis se trojo...![]()

JA jedem brusnicu, pretvoricu se u istu... vec me sramota one radnice u zdravoj hrani, moracu menjati dilera
I danas mi ponudi nesto, ne znam kako se zove, rozikasto crveno, kao riza ali je gnjecavo kao brusnica ili suvo grozde, kao nesto novo, puno vitamica C izd itd... ja uzela... majko mila kako je odvratno

Goji i vazduh posle tridesete vraze![]()
Razmisljam o tome kako radim ono protiv cega sam pricao. Doduse, dosta je skromnije al je opet preterano.![]()
ma tako se zovu : )))
https://www.healthline.com/health/goji-berry-facts

Pa znam samo te zaebavam
Ako smanjuju stres i umiruju, ima da ih lopatom jedem
- - - - - - - - - -
A jezivo su odvratne za pojesti
Deca pljunula![]()
I trudnice ne smeju hm... ni dojilje
znači, kupio si joj garsonjeru, a ne bundu? znala sam!

Razmisljam o tome kako radim ono protiv cega sam pricao. Doduse, dosta je skromnije al je opet preterano.![]()

Ne, nego detetu auto![]()

Ne, nego detetu auto![]()

nešto te sašilo, sad te treba iskoristiti dok si mekan![]()

Nije to uopšte loše, ako izgradi odgovoran odnos prema istima. Znači za samostalnost i samopouzdanje, meni je to dobra ideja.
nešto te sašilo, sad te treba iskoristiti dok si mekan![]()

Sad ga lomi![]()

Mah, nije to nesto mlado i preskupo, 2009, oko 10k€, al opet...s druge strane ekstra je student, odgovoran, dobar...
- - - - - - - - - -
Za tebe sam uvek tvrd![]()
tako skroman 
Mah, nije to nesto mlado i preskupo, 2009, oko 10k€, al opet...s druge strane ekstra je student, odgovoran, dobar...:
Ako je to vama skromno.