Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
Ja se bas obradovala da nece drndati jer su u vlasnistvu drzave, kad ono ispadose gori nego njihovi privatnici![]()
Regina jase za Dubaii
Naziv nove sage

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja se bas obradovala da nece drndati jer su u vlasnistvu drzave, kad ono ispadose gori nego njihovi privatnici![]()

Regina jase za Dubaii
Naziv nove sage![]()

Jel premestaju hipodrom?
Pitam zato sto sredjuju neki prostor kod Avale, neko mi rece da je za hipodromZa sada ne, najavili su i organizaciju trkackih dana. Ali ne verujemo dok ne vidimo.

Pitam zato sto sredjuju neki prostor kod Avale, neko mi rece da je za hipodrom![]()

Kako stvari stoje ima da im se zahvalim na saradnji i odjasem ka zalasku sunca![]()

pevusimo uz tekstThere's just one thing that's getting in the way
When we go up to bed, you're just no good, it's such a shame
I look into your eyes, I want to get to know you
And then you make this noise and it's apparent it's all over
It's not fair and I think you're really mean
I think you're really mean, I think you're really mean
Oh, you're supposed to care
But you never make me scream, you never make me scream

krmačim u pidžami...raspuuuuuust...![]()

A ne neKako stvari stoje ima da im se zahvalim na saradnji i odjasem ka zalasku sunca![]()
Stavi peskir na jastukhelou,hau du ju du?ne znam gde da pitam sta da radim svako jutro sa jastukom,dal da ga menjam sa onim na naduvavanje,pa da nocu plovimo zajedno .totalno smo natopljeni i on i ja,po nekoliko puta
ne ide mi da ga perem svaki dan,raspasce se,a da ga samo iznosim na vazduh i to mi glupo
inace sam ok
danas mome caci rodjus,79 ,ziv mi i zdrav bio.evo ga svako jutro u kola,pa na kafu sa kumom u kafic,pa tri puta nedeljno na bazen.momak i po
- - - - - - - - - -
valunzi,nisu mokri snovi,jel
da napomenem,zbog taba
cicak, od jos jedne koleginice jutros sam cula da su oklagije super za celulit![]()

samo kliknes dva dugmeta![]()
))
))
posle druge kontrolni skener
samo kliknes dva dugmeta![]()
nije to harmonika))
- - - - - - - - - -
npr. radnici u mom preduzecu ne znaju sta je monitor, sta je racunar, pa kad im objasnjavas kazes, e pritisni na onom sto izgleda ko klavir, harmonika i tako to
a upravnica glavne poste rece kad su joj dosli zamijeniti racunar, ne nosite mi monitor, tu su mi sve ikonice!!!))
- - - - - - - - - -
generalno, narod je jako glup, bas bas. i nepismen i neobrazovan i jedino ga mosh jebat