Sta trenutno radis 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Trepavice se umazu od pudera i korektora, tako da mi ovo je igra nikakvu ulogu- ove vestacke. Moram da stavim maskaru preko kako god.
Zato je i stavljam jer su mi svetle trepavice.

I moje su svetle
Ove dole su moje... a stavila mi je crne

Dobro ja ne koristim puder a korektor samo na bubuljicu ako imam

Tebi trojo onda one vestacke... ili u pramenovima... na te ide maskara

- - - - - - - - - -

pa ne znam bas
prvo, izgleda bas umjetno
drugo, svaki lijepak ostecuje i vlas
a trepavice rastu sporo
tako da...mozda ti uskoro nece ni maskara trebati, jel
nego ricinus :sad2:

A farba ne ostecuje? :lol:

meni je ok kad vidim na drugima i moze lepo da izgleda, ali ne bih imala zivaca da sedim 2, 3 sata da mi pipkaju oko ociju

JEDNom mesecno dva sata i nije puno... i lezis ;)
Taman ustedis vreme na stavljanju maskare...

- - - - - - - - - -

ostecuje, al farbas se dva puta godisnje ako se dobro sjecam, mada ja ni to ne radim

a ovo
same price strave i uzasa
https://www.google.rs/amp/s/www.pre...h-extensions-made-my-real-lashes-fall-out?amp
Sto bi trojcica rekla, meni se ta ideja ne svidja i necu! :malav:

A mozda i rak dobijem od ovih svilenih trepavica :lol:

ono oklagijanje sto su pominjali jutros?
ja nisam, isla je moja kuma, ona ide na sve moguce tretmane. kaze da jako boli, ali da je prilicno efikasno.
pre par godina sam isla na klasicnu anti celulit masazu, dok jos nisam vezbala. nisam videla neki efekat, osim sto masaza svakako prija.
otkako vezbam celulita je znacajno manje.

mozda bih probala to oklagijanje, sto da ne. izlaze razne ponude na onim sajtovima kupime, grupovina, it. malo cu da proucim

ono oklagijanje sto su pominjali jutros?
ja nisam, isla je moja kuma, ona ide na sve moguce tretmane. kaze da jako boli, ali da je prilicno efikasno.
pre par godina sam isla na klasicnu anti celulit masazu, dok jos nisam vezbala. nisam videla neki efekat, osim sto masaza svakako prija.
otkako vezbam celulita je znacajno manje.

mozda bih probala to oklagijanje, sto da ne. izlaze razne ponude na onim sajtovima kupime, grupovina, it. malo cu da proucim

Tvoja kuma je najbolji izvor informacija na forumu:mrgreen:

- - - - - - - - - -

Ja cekam da zvoni u 5 i onda 4 dana off.
Jedan kolega flteruje ko blesav preko mejla svaki put:lol: Prosto ne znam sta da mu odgovorim

Pitao me za neki ketridz i ja mu rekla :lol:
You know that you are pretty amazing right?! 

I looked but obviously only as good as a ‘man’ can… 

Thank you so much, you just won me some brownie points with the guys here!

And yes, also need a break, baaadly!

Enjoy the wend ma’m.

- - - - - - - - - -

Dobili smo uskrsnja jaja- citaj cokoladna i ja sam otvorila svoje i pojela skoro celo
Sad mi je zlo

Meni ovo prirodnije
Otpadaju sa tvojima
Nema sminkanja

- - - - - - - - - -

JOS da nadjem resenje za ove bore oko ociju, za podocnjake i kapke i da se remontiram :lol: a da nije botox i noz

joj ja sam isla na manikir kod devojke koja je i profi sminker i cije usluge koristi vecina sa estrade
devojka ima prvo silikone i jako mi je neprijatno da pogledam kad je u otvorenijoj majici, pa priljubi laktove uz telo dok radi
silikoni se skupe, a jedan nekako kao da iskoci iz lezista..utisak je isti kao kad vidis nekog sa hiperextenzijom zglobova..
ima istetovirane obrve, ciji oblik jeste korektan, ali me ubi onaj sjajan odsjaj tamo gde nema svoju dlaku
ima silikone u usnama, koji se bas vide
i zbog cickovog posta, ima i te silikonske trepavice koje meni izgledaju tako aljkavo..devojka se inace sminka, pa mi pogled na rub trepavice izgleda kao da ima neke vaskice na mestu gde su trepavice lepljene
nije mi jasno zasto se zene tako unakaze

joj ja sam isla na manikir kod devojke koja je i profi sminker i cije usluge koristi vecina sa estrade
devojka ima prvo silikone i jako mi je neprijatno da pogledam kad je u otvorenijoj majici, pa priljubi laktove uz telo dok radi
silikoni se skupe, a jedan nekako kao da iskoci iz lezista..utisak je isti kao kad vidis nekog sa hiperextenzijom zglobova..
ima istetovirane obrve, ciji oblik jeste korektan, ali me ubi onaj sjajan odsjaj tamo gde nema svoju dlaku
i zbog cickovog posta, ima i te silikonske trepavice koje meni izgledaju tako aljkavo..devojka se inace sminka, pa mi pogled na rub trepavice izgleda kao da ima neke vaskice na mestu gde su trepavice lepljene

Ja idem od Kineza i svi nose maske. Nemam u sta da gledam

- - - - - - - - - -

da, ona ide na sve moguce tretmane, you name it :lol:

Pa da:lol:

Ja idem od Kineza i svi nose maske. Nemam u sta da gledam

- - - - - - - - - -

Pa da:lol:

nemoj da mi kazes da ne gledas u trepavice kineskinja pa i ako nose maske
kad imas te svilene trepavice, nema normalnog umivanja, sve je piapvo
isto se vidi kao sto se vidi kad neko stavi umetke na kosu
spolja kao gusta, a kad se pomeri pramen spojevi lepka sa kosom..kao perut u pahuljama..
meni to ostavlja utisak prljavog

Mislila sam na klasicnu anticelulit masazu

- - - - - - - - - -

Divka, znaci idemo opet prljavuse vs frigiduse? :malav:

- - - - - - - - - -

nemoj da mi kazes da ne gledas u trepavice kineskinja pa i ako nose maske
kad imas te svilene trepavice, nema normalnog umivanja, sve je piapvo
isto se vidi kao sto se vidi kad neko stavi umetke na kosu
spolja kao gusta, a kad se pomeri pramen spojevi lepka sa kosom..kao perut u pahuljama..
meni to ostavlja utisak prljavog

Cicak - unakazena prljavusa :lol:

Pa volim i ja tebe miki :zag: sa sve vaskicama

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back