Sta trenutno radis 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Мени ретко шта успева, ја сам септембарско дете.

Моји засаде, а ја заливам, једино тако.

А ова афричка љубичица баш никако.

Мени ретко шта успева, ја сам септембарско дете.

Моји засаде, а ја заливам, једино тако.

А ова афричка љубичица баш никако.

I ja sam septembarsko dete, pa mi podje za rukom da odnegujem po neki cvetak... Ali uglavnom one biljke koje bi inace opstale i u pustinjskim uslovima...

Ni meni nikad ljubicica nije uspela... Cak sam uspela i da mi se cuvarkuca osusi...

Imam uglavnom zelenis, kao sto ima Smokva...

Ово је цвеће за собу

472b377c-000_0478.jpg

Africka-ljubicica-cvece.jpg

Meni ovo umre :lol:

Ето, и теби и Смокви и мени...

Има ли овде неког да нас посаветује :sad2:

- - - - - - - - - -

I ja sam septembarsko dete, pa mi podje za rukom da odnegujem po neki cvetak... Ali uglavnom one biljke koje bi inace opstale i u pustinjskim uslovima...

Ni meni nikad ljubicica nije uspela... Cak sam uspela i da mi se cuvarkuca osusi...

Imam uglavnom zelenis, kao sto ima Smokva...

Мени је и кактус увенуо на факултету :rumenko:

- - - - - - - - - -

skroz ti uvenula? meni nije,ali ima samo lisce.ne znam dal treba da joj dovedem neku musku ljubicicu da je oplodi

Осушило се и лишће.

Прво сам мислила да је превише заливам, па да трули.

Онда је дуже нисам заливала, па се осушила :zcepanje:

А ове наше у цвећарама служе само за украс, као и цвеће.

Ништа не умеју да ти објасне.

Читам и не верујем :eek:

Кога мрзи, не мора, а и ко има слабе живце не препоручујем.

Мени се утробица окренула 3 пута док сам стигла до краја.

http://www.kurir.rs/zabava/zena/2960129/muskarac-sam-iz-srbije-i-necu-da-uvijam-zeni-je-mesto-u-kuhinji-i-mora-da-zna-da-kuva-pomirite-se-sa-tim

Procitala sam naslov i bilo mi je dovoljno.
Kako rece ona hrvatski politicar:“Zena je samo za kuhinju i za madraca.“

Па како ти је успело да их сачуваш?

- - - - - - - - - -

Procitala sam naslov i bilo mi je dovoljno.
Kako rece ona hrvatski politicar:“Zena je samo za kuhinju i za madraca.“

Не можеш да верујеш шта је све надробио човек...

То ми је јасно, и чак ме и не нервира више, неко то каже онако успут, па ко је чуо, чуо је.

Овај је направио читав елаборат са тежњом да цео мушки род претвори у мученике који ће умрети од глади, јер жене не желе да кувају.

Као да Бог није и њима дао руке, на штендер га качим :evil:

Читам и не верујем :eek:

Кога мрзи, не мора, а и ко има слабе живце не препоручујем.

Мени се утробица окренула 3 пута док сам стигла до краја.

http://www.kurir.rs/zabava/zena/2960129/muskarac-sam-iz-srbije-i-necu-da-uvijam-zeni-je-mesto-u-kuhinji-i-mora-da-zna-da-kuva-pomirite-se-sa-tim
Patrijarhat u Srbiji.Nije to nista cudno ni nestalo,samo se zataskava.
Na zalost jos preovladava.

То ми је јасно, и чак ме и не нервира више, неко то каже онако успут, па ко је чуо, чуо је.

Овај је направио читав елаборат са тежњом да цео мушки род претвори у мученике који ће умрети од глади, јер жене не желе да кувају.

Као да Бог није и њима дао руке, на штендер га качим :evil:

Ako ne zna da sebi spremi da jede, neka crkne od gladi. :D
Malo su tu i zene krive. Moj tata je sve znao, jer je ziveo sam dok je studirao. A onda ga je mama fino razmazila do besvesti.
„Maco, ja bih da se istusiram.“
„Evo sad cu ja da ti izvadim donji ves. Sedi ti, ne diraj nista.“ Cmok cmok cmok

Posle joj je islo na nerve sto, kada mu kaze da iznese smece, on dodje kod mene u sobu:“Kaze mama da treba da se iznese smece.“
Pa miislim :D
Dok sam bila manja to je jos i prolazilo. Posle se zalio kako ga mladja cerka prevaspitava. :D

Kakve veze ima mesec rodjenja?

То је некакво неписано правило, да пролећна деца треба да саде јер њима све успева.

Ми септембарци смо добри само да уберемо плодове :lol:

- - - - - - - - - -

bas su bile lepe

:pop:

То је некакво неписано правило, да пролећна деца треба да саде јер њима све успева.

Ми септембарци смо добри само да уберемо плодове :lol:

Sad vidim da si ili devica ili vaga. :)
Moj muz je rodjen 20.9.
Svekrva 19.9.
A svekar 16.9.
:D
Ja sam prolecno dete.

Izvini afro, al moram :zcepanje: kakvo tugaljivo ovo su moje, vise ih nema :lol:

- - - - - - - - - -

Dajte.meni cvece na cuvanje saksije cu sigurno sacuvati :mrgreen:

..pa jeste jer me dusa boli, ludaca nije mogla jednom nedeljno da sipa malo vode u tacnice u kojim stoje saksije, to je sva pamet koja je potrebna
za te ljubicice...kad je nisam ubila kad sam dosla, a one jadne sve uvele...:evil: od tad ne pricam sa kretenkom....tacno da se zapali ne bi zvala vatrogasce
koliko mi se zgadila :malav:

...meni se primi sve, i sve cveta...a odavno nemam nista vise u kuci, jer znam da se ne mogu oslanjati ni na kog, jer sam cesto odsutna....

Ja moje cveće držim u predsoblju. U kući nijedan cvet. Imala sam milion ovih ljubičica, sve sam razdelila, sad ostala jedna, neće da umre, cveta još... Valjda što je svetla puno, a nije mnogo toplo, pa uspeva. Zalivam retko, zaboravim, šta li, pa kako ga negujem, izgleda sjajno. Uostalom, ja ne znam što mi ljudi kupuju cveće, kad je opšte poznato da ja više volim čokoladu. :njam:

- - - - - - - - - -

A iz meni nekog nepoznatog razloga, svaki cvet mi se primi.... Kakva glupost....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back