Sta trenutno radis 7

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa sa ridžbecima treba biti obazriv kad ih je više...kod nas se okupljaju u donjem gradu....i pošto dejstvuju čoporativno, neko malo kuče su nedavno rastrgli..to je njima instikt, tako valjda i nekog dronjavog lava oteraju u africi..njih deset na njega jednoga..

pa to ko ovde na krstarici

- - - - - - - - - -

inače nisu upšte agresivni kad su jedan na jedan... moj lakiša je povodljivo kuče..kad vidi da neko nešto radi, on isto....oponaša..

nije bre da nisu,evo komsijinu labradorku,uginula je pre dve godine,vec je bila stara i debela i troma izujedao muzjak ridzbek.morala da ide da je siju.a nit ga je dirala,nit ga je gledala.gazda se branio da je kao pas mislio da ce mu uzeti lopticu.a ona nije ni gledala u njega

tako je i crkvenjakov brat u ledincima ,ljuba piskio na banderu :( jadan ,bio godinu dana stariji od mene

- - - - - - - - - -

a sa ridzbecima samo na vi i preko ulice...

danas oko tri stajali na livadi zmu,komsija i ja i tip na deset metara od nas udari devojku na pesackom.ne znam kako joj je,ostala da lezi,ali svesna,odnela je hitna pomoc.a svako reaguje razlicito.muz odmah zgrabio telefon i zvao hitnu,komsija poceo da urla na vozaca:roll:,a ja kuce pod misku i bezi kuci.pogledam odgore,skupio se svet,kao mecka da igra

...meni je ovo strasno....kako si mogla da odes, a da ne pokusas bilo sta da uradis...:eek: znam da svako razlicito reaguje kad je pod sokom, ali opet mi je strasno..a jel bi pobegla kuci i da je u pitanju bila macka, pas ili daleko bilo dete?

...meni je ovo strasno....kako si mogla da odes, a da ne pokusas bilo sta da uradis...:eek: znam da svako razlicito reaguje kad je pod sokom, ali opet mi je strasno..a jel bi pobegla kuci i da je u pitanju bila macka, pas ili daleko bilo dete?

Pa ne znam šta je još mogla, jedino da se trpa u masi i gleda izbliza šta se dešava, ako je njen muž već bio pozvao hitnu a komšija urlao na vozača.
Ne smeš dirati povređenu osobu ako nisi obučen.

Pa ne znam šta je još mogla, jedino da se trpa u masi i gleda izbliza šta se dešava, ako je njen muž već bio pozvao hitnu a komšija urlao na vozača.

...ne znam, mozda i nije mogla nista, ali samo saznanje da je neko pobegao sa mesta nesrece..zvuci strasno, a verovatno si u pravu, da zasita nije mogla nista...samo tuzno zvuci kad se tako napise...

drugaricu?:sad2:
i on je dobio od petardi.ali sad ih sto je zacudjujuce jos nema,pa nisam ni pocela da mu dajem one lekice.danas je bo neki mlaznjak,od toga se uplasio,ali to je kratko trajao.ne znam da li je od toga
zasto su uspavali psa?

Da deugaricu :lol:
Njen pas, zenka, je imala mnogo ucestale napade na dnevnom nivou, bas je zahvatilo i nije bilo pomoci.

- - - - - - - - - -

Kazem pas je dobio eoi napade tokom bombarovanja. I moj je siznuo isto posle bombardovanja, reagovao je na svaki jaci zvuk. Posle je pao i u depru, pa je zavijao.

- - - - - - - - - -

Al kod mog se to desavalo kad ga ostavimo da zavija. Ne uvek...al pio je jedno vreme bromazepame.

- - - - - - - - - -

Ja volim ridzbeke :besna: meni su oni prelepi.

pa mogla sam da ostanem i da kukam i da gledam kako lezi.ili da legnem preko nje da je zagrejem.ili da probam da joj dajem vestacko disanje,ili da krenem sa masazom srca:lol:
bila sam obucena,kazem ti da je i muz bio na livadi
Da deugaricu :lol:
Njen pas, zenka, je imala mnogo ucestale napade na dnevnom nivou, bas je zahvatilo i nije bilo pomoci.

- - - - - - - - - -

Kazem pas je dobio eoi napade tokom bombarovanja. I moj je siznuo isto posle bombardovanja, reagovao je na svaki jaci zvuk. Posle je pao i u depru, pa je zavijao.

- - - - - - - - - -

Al kod mog se to desavalo kad ga ostavimo da zavija. Ne uvek...al pio je jedno vreme bromazepame.

- - - - - - - - - -

Ja volim ridzbeke :besna: meni su oni prelepi.
geota :( valjda nece bobiju krenuti cesce,mada mi je vet rekao da to ocekujem,al sve ukupno je imao za tri godine pet ili sest napada

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back