moonja..
Buduća legenda
- Poruka
- 32.928
inače nisu upšte agresivni kad su jedan na jedan... moj lakiša je povodljivo kuče..kad vidi da neko nešto radi, on isto....oponaša..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa sa ridžbecima treba biti obazriv kad ih je više...kod nas se okupljaju u donjem gradu....i pošto dejstvuju čoporativno, neko malo kuče su nedavno rastrgli..to je njima instikt, tako valjda i nekog dronjavog lava oteraju u africi..njih deset na njega jednoga..
inače nisu upšte agresivni kad su jedan na jedan... moj lakiša je povodljivo kuče..kad vidi da neko nešto radi, on isto....oponaša..
tako je i crkvenjakov brat u ledincima ,ljuba piskio na banderujadan ,bio godinu dana stariji od mene
- - - - - - - - - -
a sa ridzbecima samo na vi i preko ulice...
danas oko tri stajali na livadi zmu,komsija i ja i tip na deset metara od nas udari devojku na pesackom.ne znam kako joj je,ostala da lezi,ali svesna,odnela je hitna pomoc.a svako reaguje razlicito.muz odmah zgrabio telefon i zvao hitnu,komsija poceo da urla na vozaca,a ja kuce pod misku i bezi kuci.pogledam odgore,skupio se svet,kao mecka da igra
znam da svako razlicito reaguje kad je pod sokom, ali opet mi je strasno..a jel bi pobegla kuci i da je u pitanju bila macka, pas ili daleko bilo dete?
...meni je ovo strasno....kako si mogla da odes, a da ne pokusas bilo sta da uradis...znam da svako razlicito reaguje kad je pod sokom, ali opet mi je strasno..a jel bi pobegla kuci i da je u pitanju bila macka, pas ili daleko bilo dete?
Ne smeš dirati povređenu osobu ako nisi obučen.
Pa ne znam šta je još mogla, jedino da se trpa u masi i gleda izbliza šta se dešava, ako je njen muž već bio pozvao hitnu a komšija urlao na vozača.
drugaricu?
i on je dobio od petardi.ali sad ih sto je zacudjujuce jos nema,pa nisam ni pocela da mu dajem one lekice.danas je bo neki mlaznjak,od toga se uplasio,ali to je kratko trajao.ne znam da li je od toga
zasto su uspavali psa?

meni su oni prelepi.Gledam od juče one Hrvate šta im bi na utakmici, em nisu obučeni, em povređeni, skroz goli.
Kokiška i dječaci.Mlados ludos, šta ćeš.
Gledam od juče one Hrvate šta im bi na utakmici, em nisu obučeni, em povređeni, skroz goli.

pa mogla sam da ostanem i da kukam i da gledam kako lezi.ili da legnem preko nje da je zagrejem.ili da probam da joj dajem vestacko disanje,ili da krenem sa masazom srca...meni je ovo strasno....kako si mogla da odes, a da ne pokusas bilo sta da uradis...znam da svako razlicito reaguje kad je pod sokom, ali opet mi je strasno..a jel bi pobegla kuci i da je u pitanju bila macka, pas ili daleko bilo dete?

bila sam obucena,kazem ti da je i muz bio na livadiPa ne znam šta je još mogla, jedino da se trpa u masi i gleda izbliza šta se dešava, ako je njen muž već bio pozvao hitnu a komšija urlao na vozača.
geotaDa deugaricu
Njen pas, zenka, je imala mnogo ucestale napade na dnevnom nivou, bas je zahvatilo i nije bilo pomoci.
- - - - - - - - - -
Kazem pas je dobio eoi napade tokom bombarovanja. I moj je siznuo isto posle bombardovanja, reagovao je na svaki jaci zvuk. Posle je pao i u depru, pa je zavijao.
- - - - - - - - - -
Al kod mog se to desavalo kad ga ostavimo da zavija. Ne uvek...al pio je jedno vreme bromazepame.
- - - - - - - - - -
Ja volim ridzbekemeni su oni prelepi.
valjda nece bobiju krenuti cesce,mada mi je vet rekao da to ocekujem,al sve ukupno je imao za tri godine pet ili sest napadaOdlozena mi intervencija![]()

Zašto? Za kad?

Sve cu da vam javim, samo da stignem
Moja baba
Mileru sto vuces tamo gde se ne vuce?ostavi tog momka na miru.previše ga jašeš
- - - - - - - - - -
skuva jmu nešto
- - - - - - - - - -
ne koristi ga

Mileru sto vuces tamo gde se ne vuce?
Posle ce biti kme kme![]()
Prehladila sam se.
Bice uskoro, da me prodje ovo,![]()