gost 333986
Legenda
- Poruka
- 58.054
aaa jel ste se seksali sinocNa plazi
Plivali
Sad pijem kafu deca se igraju
Afro, hvala na savetima za plazu... Odlicna je![]()
?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
aaa jel ste se seksali sinocNa plazi
Plivali
Sad pijem kafu deca se igraju
Afro, hvala na savetima za plazu... Odlicna je![]()
DRAMA U VOZU BEOGRAD-BAR Zaglavljeni stajali kod Prijepolja VIŠE OD 8 SATI
http://www.blic.rs/vesti/drustvo/drama-u-vozu-beograd-bar-zaglavljeni-stajali-kod-prijepolja-vise-od-8-sati/8szrmev
Kolika mora da budes budala i krenes vozom na more?

jao bre,meni je to nekad bio doživljaj godine...ništa lepše i zabavnije nego putovati vozom na more...![]()
Bila si i mladja, zar ne? Jos ovi ljudi idu na more u CG, to mi tek nije jasno, ali ok.

najdraže mi je bilo putovanje u Zadar vozom na pripreme letnje...
a jes,tad sam imala 17 godina...spavali u hodniku na fokuserima..ništa nam nije smetalo...bože,kakva divna sećanja...![]()
Tako razmisljaju ljudi sa posebnim potrebama. Svaki dan pusim 2 kutije duvana i pijem kilo vinjaka i znam da nema raka pluca ili ciroze jetre? Aha.

pa ja koliko znam,putovanje vozom je strahovito jeftinije od bilo koje druge varijante...možda je finansijski momenat u pitanju...![]()

Cekam Cicak da se pojavi na forumu![]()
Ako. Poslala sam ti pp, sa nekim pitanjima pa pogledaj i odgovori ako te ne mrziSetali smo... Bile na Slovenskoj... Sad sedoh na terasu

Ako. Poslala sam ti pp, sa nekim pitanjima pa pogledaj i odgovori ako te ne mrzi![]()

Ajde laku noc, hvala na savetima..znace mi puno.Sto bi moja malena rekla Nikad!(me ne mrzi)
Odoh sad na spavanje
Dusa mi spava
Stomak me boli, oni dani a danas dva puta na plazu i uvece setnja[emoji38]
Sutra nova tura nova avantura
Nisam Čičak, ali ja ga ne bih dojila uopšte. To je mali čovek, a nijednom čoveku nije do jela posle toga.Cile, ako si tu, koliko cesto i koliko dugo da dojim bebu ako je povratio?