- Poruka
- 122.004
O Metlo, pa tebi je rodjendan?
Ziva bila, sve najlepse ti zelim![]()
daaa, matora sam

zavaljujem i tebi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
O Metlo, pa tebi je rodjendan?
Ziva bila, sve najlepse ti zelim![]()

to je ono sve ima u tom buckurisu samo kafe nemaorganik ofkors
- - - - - - - - - -
too sestro, na vreme da pocnem, preventivno
- - - - - - - - - -
zavaljujem![]()

ziva i zdrava ti nama bila 
![]()
sreJtan rođendan Metlaja...![]()

cilingujem uz caj i muzikuhvala
ja spremila rucak, sad je na rerni da odradi svoje
cilingujem uz caj i muziku

za svoj rodjendan kuvas![]()
, sad ce da stigne sa posla...volim ja da kuvam, meni to zanimacija
pa da castim dasu, sad ce da stigne sa posla...volim ja da kuvam, meni to zanimacija
a posle me vodi u stetu![]()
diste se lencuge, treba da idete poklone da mi kupujete, mesite torte i kolace, natacinjete praCe na razanj Pogledajte prilog 448847
hvalaSrecan rodjendan Metlice!!!

injaoooo kako je to dvnoMetlo, samo za tvoj rodj umesih danas more bakinih koljaca i ispekoh na ovijem vrucinama, red kolaca red vocne salate, a sve u tvoje ime!

A ja izasla da prosetam, sela da pijem kaficu i razmisljam hocu li te videti medju ovoliko sveta.A ja sedim na terasi,gledam u more i mislim ko me je terao da izigravam romantiku sa vecerom na terasi,kad sad moram da sve nosim u kuhinju i perem
A od romantike,muz se zabio pred televizor,a ti smokvo bleji u zvezde...
A ja izasla da prosetam, sela da pijem kaficu i razmisljam hocu li te videti medju ovoliko sveta.
Isteralo me dete u setnju, kaze idi molim te malo mislice neko da te drzimo zarobljenu![]()
Da. Onda mi je klinac blizuTi si u petrovcu?
Mi smo prosetali oko sedam,posetili klinca na poslu,radi u hotel rivijeri,pustili bobija da se okupa,vratili ga kuci i onda zmu i ja oko osam sisli da plivamo.mrzi me da izlazim uvece po takvoj guzvi