Sta trenutno radis 7

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
993bd846493e4a86a1ab9e1d0f1deeaf.jpg

A ja sedim na terasi,gledam u more i mislim ko me je terao da izigravam romantiku sa vecerom na terasi,kad sad moram da sve nosim u kuhinju i perem
A od romantike,muz se zabio pred televizor,a ti smokvo bleji u zvezde...
A ja izasla da prosetam, sela da pijem kaficu i razmisljam hocu li te videti medju ovoliko sveta.
Isteralo me dete u setnju, kaze idi molim te malo mislice neko da te drzimo zarobljenu ;)

A ja izasla da prosetam, sela da pijem kaficu i razmisljam hocu li te videti medju ovoliko sveta.
Isteralo me dete u setnju, kaze idi molim te malo mislice neko da te drzimo zarobljenu ;)

Ti si u petrovcu?
Mi smo prosetali oko sedam,posetili klinca na poslu,radi u hotel rivijeri,pustili bobija da se okupa,vratili ga kuci i onda zmu i ja oko osam sisli da plivamo.mrzi me da izlazim uvece po takvoj guzvi

Ti si u petrovcu?
Mi smo prosetali oko sedam,posetili klinca na poslu,radi u hotel rivijeri,pustili bobija da se okupa,vratili ga kuci i onda zmu i ja oko osam sisli da plivamo.mrzi me da izlazim uvece po takvoj guzvi
Da. Onda mi je klinac blizu :)
Htela ja tad, ali mi je bilo vruce jos. Zbog guzve i ne idem ali veceras cerka kaze, "sramota" skoro da nisi iz kuce izasla.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back