Sta trenutno radis 7

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bog te smazo mene mogu komotno zaposliti u meteo sluzbu[emoji38]Toliko mi se skljoko pritisak da nije bilo sanse da ustanem iz kreveta i krenem u dogovoreni izlet u prirodu....na kraju zaspala
I stigla kisa, pljusti, dobro da i nismo otisli[emoji38]Inace prognoza za danas suncano vele genijalci :lol:
Mene celo popodne boli noga,,kise nema ni u najavi, a jq sam ubedjena da ce u toku noci pasti.

Ko ce ga znati, mozda ti stigne, more je to nepredvidivo

Ja drmala so al dzaba
Sad cu da drmnem preslanu supu
Ovo se smiruje, ide mi se napolje, moram nekako da se osposobim
Da nikad se to bas precizno ne moze znati, ali mene noga jos nije prevarila. Nemam tih drugih tegoba kao ti, valjda ih nece ni biti.
Skuvala kafu, oterala decu na plazu. Ovo malo mace se proteze u snu, milina je gledati kako se puci i mrda prsticima, pusta neke glasove, a tek jou je 12 dana [emoji173] [emoji64]

Bog te smazo mene mogu komotno zaposliti u meteo sluzbu :lol:
Toliko mi se skljoko pritisak da nije bilo sanse da ustanem iz kreveta i krenem u dogovoreni izlet u prirodu....na kraju zaspala
I stigla kisa, pljusti, dobro da i nismo otisli :lol:
Inace prognoza za danas suncano vele genijalci :lol:

E metlo, gledala sam juce Snow White and The Huntsman ako nisi gledala pogledaj. Mislim da ce da ti se svidi

E metlo, gledala sam juce Snow White and The Huntsman ako nisi gledala pogledaj. Mislim da ce da ti se svidi

Probala jos pre, pa se smorila i prekinula
Ne volim ja taj zanr....epska naucna i sl fantastika, smara me

- - - - - - - - - -

došla kući iz grada...bar da se nadišem vazduha jer ga u gradu ič nema...

jutros pila kafu sa jednim forumašem i jednom forumašicom...šo nam bilo lepooooooooooooo....:heart:
Jeste me ogovarali :zkez:
Ako niste naljuticu se :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back