Sta trenutno radis 7

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
eto vis...nisam nasla....pronjuskacu jos

ovde bogami malo manje od evric, kad se pretvori bude oko 90 din...mislim da je 250gr
traje mi dva dana (za dorucak ga koristim)
Da i ja samo za dorucak jedem hleb. Ne znam bas koja mu je gramaza ali odsecem po jednu krisku malo deblju i to je to.
Normalno da je tu jaca cena jaci je i standard, a sigurno zavisi i od kolicine maslina.

Da i ja samo za dorucak jedem hleb. Ne znam bas koja mu je gramaza ali odsecem po jednu krisku malo deblju i to je to.
Normalno da je tu jaca cena jaci je i standard, a sigurno zavisi i od kolicine maslina.

pa nije bas jaci sandard, njima je minimalac oko 300 a prosek oko 600...i to zvanicno, se kladimo da rade ljude i za manje
i kod nas je minimalac 200e pa rade ljudi za 150....

jednstavno ima stvari koje su znacajno jeftinije nego kod nas, i one koje su skuplje, pa si na kraju na istom....

- - - - - - - - - -

ala mi je kombinacija, posle tog hleba sa puterom, udrih na one dve krofnice, pa onda na borovnicu :lol:

pa nije bas jaci sandard, njima je minimalac oko 300 a prosek oko 600...i to zvanicno, se kladimo da rade ljude i za manje
i kod nas je minimalac 200e pa rade ljudi za 150....

jednstavno ima stvari koje su znacajno jeftinije nego kod nas, i one koje su skuplje, pa si na kraju na istom....

- - - - - - - - - -

ala mi je kombinacija, posle tog hleba sa puterom, udrih na one dve krofnice, pa onda na borovnicu :lol:
Ma ja to samo tako mislim ne tvrdim da sam u pravu. Pa da svud rade i za manje, mora da se prezivi, kako god.

Ne mora ona da ne jede nista (kakva recenicna konstrukcija :lol), samo neka polako uvodi jedno po jedno pa ce pratiti kako se beba ponasa i da li joj nesto vise smeta i tako...
A proci ce, sve prodje.
Ja sam spavala kada je i on spavao i to je najbolji savet koji jedna porodilja moze da dobije, ok je da ode malo da proseta i izluftira mozak, ali treba da spava, pa ce lakse podnositi budna stanja.

Ne mora ona da ne jede nista (kakva recenicna konstrukcija :lol), samo neka polako uvodi jedno po jedno pa ce pratiti kako se beba ponasa i da li joj nesto vise smeta i tako...
A proci ce, sve prodje.
Ja sam spavala kada je i on spavao i to je najbolji savet koji jedna porodilja moze da dobije, ok je da ode malo da proseta i izluftira mozak, ali treba da spava, pa ce lakse podnositi budna stanja.
Spava, spava, to joj je pored dojenja glavni :posO":)
Do prilike cemo tako i raditi po malo uvoditi, ali se nadam da ce dok ne uvedemo sve namirnice bebi grcevi i prestati. Odu oni malo ali ne svaki dan i ne peske. Ne bi ona to mogla jos, suvise je rano za takve egzibicije. Polako bice vremena za to.

Dosla kuci, legla...beka place kaze cera u etapama od 22h..grcevi je smorise totalno..:( vidim da cemo nocas na smenu da je nosamo..bem ti Espumisan, ima li sta bolje od toga, zna li neko???

Nek pokusa da je drzi u sto uspravnijem polozaju dok siki
Da ne guta vazduh
Bukvalno da siki uspravno

A cera nek s muzem proseta, okupa se, odmara sto vise

Meni je uvek zagrljaj pomagao u tom momentu
Pa kad ne znamo sta vise, legnemo svo troje na bracni, beba siki, ja je zagrlim, a muz mene zagrli.
Cini mi se da mi je to bilo punjenje baterija :)
I sto veca podrska u smislu da joj pricate kako je to nista, place pa place, kako je ona dobra mama itd itd...

Sad ću da ribam šerpu, prvo mi je zagoreo luk, pa sam morala da naseckam drugi. Sada mi je opet sve zagorelo, ali je unutra bila i boranija. Mrzim ovo vreme, vruće, sparno, a nema sunca.:ljuta:

- - - - - - - - - -

Sad još da zagore i oni bataci, pa neću da kuvam celu nedelju. Ne ide mi.:sad2:

- - - - - - - - - -

Lezim nepomicno.kad se pomerim preznojim se.a treba da sednem u konzervu bez klime i da se odvezem u ledince kod mojih

Meni nije toliko vruće koliko sam usporena. Samo što ne zaspim.

Nek pokusa da je drzi u sto uspravnijem polozaju dok siki
Da ne guta vazduh
Bukvalno da siki uspravno

A cera nek s muzem proseta, okupa se, odmara sto vise

Meni je uvek zagrljaj pomagao u tom momentu
Pa kad ne znamo sta vise, legnemo svo troje na bracni, beba siki, ja je zagrlim, a muz mene zagrli.
Cini mi se da mi je to bilo punjenje baterija :)
I sto veca podrska u smislu da joj pricate kako je to nista, place pa place, kako je ona dobra mama itd itd...
Pa sa muzem i seta ako seta, niko od nas joj nije veca podrska od njega. Nema ona taj trip da je losa majka, samo joj bude zao kad malena jako place jer se vidi da je bas zaboli.

Moji se odselili, počeli samostalni život, rade. Još uvek nam neobično, nikako da se naviknemo:(

To je sigurno i lep i tuzan dogadjaj.komsija mi cesto prica o tome kako je to trenutak kad se mnogo brakova raspada.
Mi mislimo kako cemo setati goli po stanu( to ne radimo ni kad su u drugoj drzavi :p) i kako cemo puno putovati
Pa videcemo hocemo li se rastajati,strikati dzempere ili ici goluzdravi...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back